Sweet sixteen

2011-01-31 @ 15:39:52

(Random, gammal bild från papis dator)

Halloj! Yey, sexton år idag nudå. Känns inte som en födelsedag, precis lika vanligt som annars, okey, massa grattis i skolan och en lärare som sjöng för mig(fast det var ju bara wierdt) men ändå.Skall väl inte fira på nåt särskilt sätt, inte gjort det de senaste åren. Typ äter väl lite tårtta här hemma, om de nu kommer ihåg att jag fyller år, verkar inte så. Yes, skall väl sitta här nu en stund och sen får man se vad man hittar på, bloggar mer sen, CIAO :)

Jimmy.<3

Tidig morgon

2011-01-29 @ 15:12:48

Steg upp tidigt idag, runt en halv 10 tiden tror jag. Lite över 10 åkte jag till stan med papi och Teddie, köpte en regnjacka till Teddie och en riktig pälssax eller vad det nu heter. Linn kommer hit imorgon nångång och skall klippa Teddie, pälsen börjar bli så lång och sliten. Mami provade klippa lite runt öronen, haha, blev väl inte så snyggt, han ser ut som en bichon istället, men det växer ju ut igen. Yes, och när jag kom hem gick jag ut med Teddie i regnet, usch då, blåste gjorde det också. Och för en stund sedan kom jag hem från stan ige, var och kollade ifall jag skulle hitta lite nya kläder, men nej, det gjorde jag inte. Skall eventuellt till kokkola nästa helg, kanske jag hittar nåt då. Mjo, och nu vet jag inte vad jag skall göra, meen får se det sen, bloggar mer ikväll, hejdå!

Jimmyesötast.<3

Halloj!

2011-01-28 @ 15:38:26

Kom hem lite över två , elr vid halv tre tiden idag. Pratade en stund med Jimmy<3 och sen gick jag ut med Teddie. Gick till skidspåret över åkern som finns en bit bort och släppte lös honom. Oj, vad han älskar att få gå lös och springa fritt. Gick bort till skogen och gick en bit in och sen vände vi om och gick tillbaka. Kom in för en stund sedan, duschade bort alla snöklimpar på Teddie och nu sitter jag här. Skulle behöva kolla lite vad vi har till finska provet på måndag eller när vi nu har det, meen orkar inte just nu. Pappsen fyller år idag, så skall tydligen kanske ut och äta idag nångång om han orkar. Och ikväll kanske jag skall vara med Jimmy? Hoppas det iallafall :)<3 Yes, men bloggar mer sen, CIAO :)

Pusspådig.<3

Gokväll!

2011-01-27 @ 18:36:42

Hejhopp! Slutade lite över 2 idag, Linda, Melinda och Senny kom hit efter skolan och hälsade på. De var här till en 4 tiden. När de åkt hem gick jag ut med Teddie och sen dess har jag bara suttit hemma, ätit och varit i duschen. Och nu skall jag väl sitta här i vardagsrummet framför papis laptop en stund, vet inte vad jag skall göra ikväll, kommer jag inte på nåt sitter jag väl hemma ikväll. Typ gjort det hela veckan, men varit så trött bara. Yees, men bloggar mer nån annan gång, CIAO!

JIMMY.<3

Sho!

2011-01-26 @ 16:14:07

Kom just in, var ute och gick en långtur med Teddie. Och nu skall jag ta och äta nånting och sen vet jag inte vad jag skall göra. Är smått trött idag, varit det hela dan, skulle bara ha kunnit sova bort hela skoldagen. Kanske jag blir lite piggare när jag ätit nåt. Ikväll vet jag inte vad man hittar på. Skulle vilja vara med Jimmy, men han e sjuk :/ Yes, men bloggar mer senare ikväll, hejdå!

Saknarjimmy.<3

Saknar er.<3

2011-01-26 @ 16:09:05

Evigheter sen jag varit till Bergöijen, vill dit nuuu! Tänkte ju åka dit på jullovet men slapp inte, gäh, blir smått galen elr nåt.

Hejhopp!

2011-01-24 @ 20:13:48

Inte gjort mycket ikväll, kollat lite tv och tagit vinterbilder på Teddie. Yes, men har inte så mycket att skriva om nuu, så slänger in en bild på Teddie som förstör sin älsklings nalle, ääh, blir att sy ihop den sen igen, när man orkar.

Goddag!

2011-01-24 @ 16:55:01

Idag blir det nog en riktig slöardag tror jag, är bara så trött! Skall nog sitta hemma ikväll och gå och lägga mig tidigt. Om jag nu inte mittiallt piggnar till och får för mig att sticka ut och hitta på nåt. Hemskt väder idag också, riktigt slaskigt. Hade skrinning från skolan, det regnade och var allmänt äckligt, gick ut med Teddie när jag kom hem också, regn och rusk, inte roligt! Kan det inte bara bli sommar? Längtar så till sommaren, kommer bli underbart, sol och värme! Yes, nu skall jag då sitta här en stund och sen kanske skriva klart en uppsats till skolan, mjo, men bloggar mer sen, CIAO!

Älskarjimmy.<3

Godmorgon!

2011-01-23 @ 09:59:29

Steg upp tidigt idag och gick ut med Teddie, lite småkallt ute idag. Och nu har jag kommit in för en liten stund sedan. Skall sitta här och tråka lite och sen äta tror jag. Ingen aning om vad man skall göra idag, skulle behöva fara till simhallen, efter som jag inte var dit från skolan, men orkar inte, hatar att simma i simhall. Får se om jag far dit idag/ikväll nångång. Yes, men nu har jag inget mer att skriva, hejdå!

Jimmy.<3

Hallå där!

2011-01-22 @ 17:13:57

Idag vaknade jag en halv 12 tiden. Steg upp, klädde på mig och åt en smörgås, stavas det med å förresten? Whatever, men iallafall så gjorde jag det och sen kollade jag lite tv tror jag. Sen så kom pappsen hem med mat och så åt vi, och efter det bar det av till Kokkola. Papi skulle byta en kameraväska vid Clas Ohlssons, undertiden han gjorde det gick jag runt lite på stan med Teddie, vi hade honom med oss. Åkte till Kokkolas hundpark sen också och var där en bra stund. Teddie sprang runt och busade, kom andra hundar dit sen som han lekte med, roligt hade de. Och när vi sen höll på att halvt frysa ihjäl begav vi oss hemåt igen. Och nu har jag då varit hemma en stund. Ikväll vet jag inte vad jag skall göra, om jag lämnar här hemma eller inte, men det får jag se sen, skall sitta här nu en stund, så hejdå! :)

Pusspåminsötisjimmy.<3

Bloggandet står stilla!

2011-01-19 @ 14:44:24

Är rätt inaktiv med att blogga nu, varit sjuk flera dagar också. Men är på bättringsvägen nu iallafall, mår rätt så bra idag faktist! Men nu har pappsen blivit sjuk också, så får se ifall jag måste stanna hemma nån dag/dagar till och sköta Teddie medans han är sjuk, får se. Yes, idag har jag bara kollat tv/film och tagit det lugnt. Sitter och vänttar på att Jimmy<3 skall ringa, han ringde inte imorse som han skulle. Yes, men skall gå och hämta nåt att drick nu tror jag, CIAO!

PusspåJimmy.<3

Hallå!

2011-01-11 @ 14:47:57

Kom in för en stund sedan, var ute och gick med Teddie. Haha, när jag var ute så kör en gubbe jag träffat tidigare när jag gått ute med Teddie förbi, samtidigt höll jag upp handen för att typ plocka bort nåt skräp i ögat eller nåt och han trodde jag vinkade åt honom, och så kör han in på sin gård och rusar in och hämtar sina hundar och kommer gåendes till oss och börjar prata, pinsamt. Och nu sitter jag då här, skall just börja packa med vad vi skall ha med på valpkursen idag. Skall på kurs med Teddie om en timme ungefär till Nykarleby, blir väl spännande typ. Och ikväll kanske jag skall vara med Jimmy :)<3 Mjo, men hejdå!

Duesötast!<3

Godmorgon!

2011-01-11 @ 08:10:01

Sitter i skolan, började tydligen 10 idag, vilket inte någon berättat för mig så jag kom till skolan vanlig tid, suck. Sitter i biblioteket nudå, blir smått galen, de har blockat facebook eller nåt på den här cp skoldatorn och jag hittar inte stället där man unblockar sidor, damp. Yeye, skall väl sitta här nudå tills nästa lektion börjar eller nåt, så hej så länge!

Gokväll!

2011-01-08 @ 22:10:13

Ligger och kollar på John Tucker must die på tv och skall väl göra det resten av kvällen också, passar på att skriva ett kort inlägg medans det är reklampaus, nyhetspaus eller vad det nu är för något. Har bara kollat tv och inte gjort något alls egentligen, smått tråkig lördag men jaa. Imorgon skall jag iallafall vara med Jimmy<3 Yes, men nu börjar filmen igen, CIAO :)

Jimmyebäst.<3

Totally bored.

2011-01-08 @ 19:06:32

Jag har sååå tråkigt! Sitter inne en lördagskväll och har ingenting att göra. Saknar Jimmy<3 också :(( Bläh, ibland vill man bara somna och aldrig vakna upp igen, typ. Är smått trött också, blir väl att sova bort hela kvällen eller något. Äsch nu låter jag så trist och depp, skall väl försöka se om det nu finns något att göra, hejs!

Varför?

2011-01-08 @ 13:49:25
Orkar inte mer snart. 330€ för en lägenhet i stan, jag kan klara det.

Skabb look

2011-01-08 @ 10:16:54

Bild från igår när Teddie blivit tvättad, haha, han ser rätt skabbig ut när pälsen är blöt. Jamen iallafall, så vaknade jag tidigt idag, en 10 tiden och steg upp för att jag skulle ut på långpromenad med Teddie. Kollade hans tänder innan jag gick ut med honom och då faller en ut, inatt hade han tappat en också, börjar bli en tandlös gosse. Härligt väder var det ute, rätt varmt också. Mötte flera personer igen som ville hälsa på Teddie, alla tycker han är så söt, och det är han ju, på utsidan iallafall. Och nu har jag då kommit in för en sbra stund sedan och sitter här och har lite småtråkigt. Yes, men bloggar mer sen, CIAO :)

Jimmyyyy.<3

Dålig dag

2011-01-07 @ 16:45:17

Började med att moppen inte startade när jag skulle hem från skolan, och sen när jag kom hem var teddie extra hoppig och bitig och allmöjlig, så skulle jag öppna ena lådan ur byrån för att ta ut ett par handskar och då faller hela lådan ner och landar på mina tår, AJ! Och när mami kom hem var hon värsta überstressad och sur. Hoppas Jimmy<3 kan va ikväll så det iallafall blir nåt possitivt denna dag. Yes, men nu skall jag gå och kolla om maten är färdig, CIAO!

Sötastärdu.<3

Halloj!

2011-01-06 @ 16:17:44

Hejsanhoppsan! Sitter här och har lite småtråkigt och äter lite choklad. Passar på att ta det lite lugnt medans Teddie är och hälsar på hos Linns familj. Väldigt tomt och tyst här hemma utan honom, känns väldigt konstigt. Och ikväll vet jag inte vad man skall hitta på, men det får jag se då. Yesyes, men typ hejdå :)

Jimmy.<3

Bloggen har stått stilla

2011-01-06 @ 11:45:53

Har varit väldigt inaktiv de senaste dagarna, inte hunnit blogga alls. Men skall försöka komma igång igen nu. Yes, idag steg jag upp en 11 tiden och klädde på mig och gick ut med Teddie en sväng. Halv stormade då, gick till skogen och all snön yrde ner från träden, inte roligt att få hela ansiktet fullt med snö. Och nu sitter jag här då, vovvsen ligger i sin "hage" bredvid och sover, så måste sitta här tills han sovit färdigt. Jajja, men bloggar mer senare, hejs :)

Pusspåjimmy.<3

Gokväll (eller godmorgon?)

2011-01-01 @ 00:56:39

Halloj! Jag kom just hem från Jimmys<3 Har varit där hela kvällen. Hoppas alla haft en riktigt bra nyårsafton, för det har iallafall jag! Gonatt allihop :)

Pusspåjimmy :)<3


Bakom denna blogg står jag, en tjugoårig barnpedagogikstuderande tjej, bosatt i svenskfinland, som älskar fotografering, djur av alla dess sorter och min underbara sambo.



Fotograferar gör jag med;

Canon EOS 70D
Sigma 70/2.8 EX DG Macro
Canon EF 50/1.4 USM
Sigma EX 17-50/2.8 DC OS HSM
Tamron AF SP 70-300/4-5,6
Di VC USD