Söndag.

2011-07-31 @ 18:53:54

Har inte gjort så mycket idag, lagat mat och bakat en paj och bara varit hemma. Tror jag stannar hemma ikväll också, alla är nånstans eller gör nåt annat och Jimmy är på lan, och just nu har vi gäster så måste kolla till hunden och gå ut med honom och så. Men nu skall jag mumsa i mig lite glass och sen ut med honom då, så hejdå!

Älskarminjimmy.<3

@ Lindas villa

2011-07-30 @ 12:26:58

Var vid Lindas villa igårkväll. Åkte dit en 5 tiden men när jag kom dit var det ingen där, haha. Linda hade sagt att allt folk skulle börja komma då men det hade tydligen blivit ändrat utan att jag visste om det. Men Linda, Melinda och Jennika kom dit efter en stund iallafall. Vi började fixa till lite och ställa ut bord och stolar och så. Och lite senare nångång började vi på med att laga maten. Och sen händer nåt som inte fick hända, jag hade sönder mitt objektiv! :(( Inget får jag på försäkringen heller så måste ta mina sista sparade pengar ur plånboken typ och beställa ett nytt på måndag, suck. Jeeje, men senare så började det komma lite folk dit då och vi lagade färdigt maten och grillade. Och efter att vi hade ätit så åkte jag iväg till Jimmys<3 Var där en stund och sen kom Jonny och Pamela så då for vi ut och körde resten av kvällen.

Gokväll.

2011-07-28 @ 21:52:53

Har inte orkat bloggat förräns nu, så det får bli ett lite sent blogg inlägg nudå. Idag har jag iallafall varit hemma med hunden hela dagen, mami och papi for till Närpes imorse så. Har väl inte gjort så mycket, mest kollat tv och suttit här och varit ute med vovven och så har jag fotat lite också. Och sen nångång bakade jag Brownies, mums. Och nu har jag just mumsat i mig lite jordgubbar också som de kom hem med från Närpes. Och nu skall jag om en stund slänga mig i soffan och kolla the killing resten av kvällen. Bloggar mer imorgon, gonatt eller nåt! :)

Jimmyesötast.<3

@ Jimmys villa

2011-07-27 @ 10:15:02

Åkte med båt till Jimmys villa igår. När vi kom dit åt vi lite batong och sen for vi iväg och fiskade. Yeey, jag fick en mört och två abborrar! Satt och fiskade en bra stund innan vi for tillbaka på kaffe till villan. Och sen åkte vi hemåt igen, via hästöskatan och så fiskade vi lite på vägen tillbaka också. Känner mig bättre idag, hoppas jag är helt frisk imorgon! Nu skall jag väl sitta här en stund och skall väl börja laga mat när mami och papi kommer hem och sen får man se vad som händer senare idag, men bloggar mer då, CIAO :)

Jimmyebäst.<3

Gomorron!

2011-07-26 @ 10:25:27

Vaknade för en stund sedan, kände mig riktigt färdig när jag steg upp. Men det har blivit bättre nu. Hoppas jag känner mig ännu friskare senare idag så jag kan vara med Jimmy<3  Wohoo, fick min tunica/klänning från Gina Tricot imorse, något positivt idag iallafall! Verkar bli fint väder idag också, soligt och varmt ute redan. Men bloggar mer senare, CIAO :)

puss.<3

Bostadsmässa

2011-07-25 @ 16:03:13





Idag har jag gått runt på bostadsmässan i Kokkola. Mami ville dit en gång till så hon drog med mig dit imorse då. Fanns en hel del fina hus där, oj, om man vore rik! Gick runt och kolllade hus i 3 timmar eller mer sen började jag må lite smått dåligt, fick sån huvudvärk och så var det så varmt där, hade ju massa kläder på mig jag. Så då for vi hem då. Och nu är jag då hemma, skall se vad man gör ikväll nudå. Kan hända jag har feber :(( Hoppas inte det! Men bloggar mer senare, CIAO :)

Pusspåjimmy.<3

Oväder påväg.

2011-07-24 @ 17:00:38

Mörknade till riktigt ordentligt på bara några minuter när jag var ute med Teddie just. Och nu började det regna också. Får se om det smäller till när som helst.

Hejhallå!

2011-07-24 @ 13:14:31

Var på stan igår med Melinda och Linda. Först kollade vi Bungy Jump(stavning?), många som hoppade, skulle jag haft 60 € överlopps kanske jag skulle testat, nångång skall jag göra det iallafall. Sen gick vi runt lite bara, och så var vi och kollade på Volleyboll en liten stund, men det började ösregna så vi fick lov att springa in till stan och ställa oss under nåt tak. Började åska och blixtra också. Kändes inte kul att vara i stan då längre så for iväg till Jimmys<3 då. Jonny, Pamela och Jimmy satt och väntade på mig i bilen så när jag kom dit for vi ut och körde resten av kvällen.

Halloj!

2011-07-22 @ 21:44:08
Sitter vid Jimmys<3 nu, har just kommit från stan. Får se vad man skall göra nudå. Vi far väl kanske tillbaka senare, eller? Får se. Jao, men typ hejdå! Bloggar mer senare nångång.

Torsdagskväll.

2011-07-21 @ 23:31:51

Ikväll har jag varit med Melinda och Linda i stan. Men Melinda var bara där en stund eftersom hon arbetar och måste upp tidigt. Så då var vi med Jennika och hennes vänner resten av kvällen.Först var vi och kollade Volley en stund och sen gick vi mest runt på stan bara. Och nu är jag hemma och sitter och mumsar på ett Subway bröd, nam! Skall väl sitta här en liten stund nudå, får kanske några släktingar på besök en liten stund imorgon på morgonen så skall inte vara uppe så länge tror jag, men bloggar mer imorgon, gonatt!

 

Pusspåjimmy.<3

Match show

2011-07-20 @ 19:36:07

Kom hem från Match showen för en stund sedan. Det gick väl helt okej där, bättre än jag väntade mig iallafall, trodde han skulle bli lite smått galen där. Men vi gick vidare i första omgången iallafall när man bara tävlade mot en hund. Men när man skulle tävla med alla andra hundar så gick det inte alls lika bra, så då föll vi ur. Men nåja. Och nu sitter jag då här och är lite småtrött, tror jag stannar hemma ikväll. Men bloggar mer senare ikväll eller imorgon, hejs!

Jimmy.<3

Voffvoff

2011-07-18 @ 13:32:25

Har försökt träna lite med Teddie inför match showen på onsdag, så det inte skiter sig helt då vi skall springa runt i ringen :D Får se hur det går på onsdag då. Mjo, jag har just kommit in och skall gå i duschen nu och sen kanske ta nåt att äta och senare idag nångång skall jag vara med Jimmy :) <3 men mer bloggning sen, CIAO :)

Jimmyyy.<3

Hallå!

2011-07-17 @ 22:08:38

Har just kommit hem från stan. Var där med Jennika och Linda, var väl en del folk där, inte lika mycket som det brukar på jeppisdagar kanske, men det är ju bara söndag idag ju. Gick runt lite och satt mest och pratade och så. Och nu är jag då hemma, Linda for hem och Jennika skulle till nån annans så då for jag hem jag också. Och nu skall jag väl inte göra så mycket, sitta här en stund bara. Mer bloggning imorron, hejdå!

Jimmy.<3

Gonatt :)

2011-07-16 @ 00:19:23

Har inte hunnit eller orkat vara så riktigt aktiv här på bloggen de senaste dagarna. Idag hade jag haft fullt upp hela dagen nästan, lagade mat, bakade, städade lite och var ute med hunden flera gånger. Men hoppas bloggandet blir bättre. Nu har jag iallafall just kommit hem från Jimmys<3, har varit där ikväll. Och nu skall jag sitta här en stund och sen gå och lägga mig tror jag. Så jag bloggar mer imorgon då, gonatt :)

Pusspåjimmy.<3

Australian Kelpies

2011-07-14 @ 21:27:08

Ikväll har jag varit med mami till en av hennes bekanta som har fött upp en kull med Australian Kelpies. Riktiga små rackare, busiga, bitiga och livliga, men såå söta :) Och nu har jag då kommit hem för en bra stund sedan, skall gå och ta nånting att äta nu och sen bara sitta här, så mer bloggning imorgon, hejdå!

Pusspåjimmy.<3

~ Bildbomb

2011-07-13 @ 14:34:40

Linda har ju varit här några dagar så jag har inte hunnit blogga. Egentligen gjorde vi inte så mycket medans hon var här, ut på åkern och fotade var vi iallafall. Sen var vi mest inne och kollade en massa filmer och så. Och nu har hon farit hem. Skall snart gå ut med vovven och sen ta och städa huset lite tills mami och papi kommer hem från Borgå. Ikväll vet jag inte vad jag skall göra men hoppas på att Jimmy<3 kan va. Men bloggar mer senare idag så hejdå!

Jimmyesötast.<3

Oväder påväg..

2011-07-11 @ 15:18:25

Små dundrade när jag nyss var ute med vovven och en massa mörka moln såg man på himlen. Och nu kommer det allt närmare, usch, hatar åska! Varför måste det finnas sånt här väder? Blir väl att dra ut datorn nu då, men vad skall man hitta på undertiden då? Mjo, men typ hejdå!

Gomorron!

2011-07-11 @ 10:00:09

Vaknade för en stund sedan. Mami och papi har redan farit iväg till Borgå. Skall snart gå och fixa något att äta tror jag och sen har jag ingen aning om vad jag skall göra, kolla tv kanske? Linda kommer ju hit ikväll men det är ju länge tills dess. Men har inte nåt att skriva om nu så bloggar mer senare, hejdå så länge! :)

Du.<3

Gokväll och snart gonatt!

2011-07-10 @ 22:32:20

Tror inte jag skall sitta uppe så länge ikväll, måste ju upp tidigt imorgon, är rätt trött också. Känns som om det kommer bli ett par tunga dagar framöver. Och undrar om jag kommer få sova alls inatt då, vi har en granne en bit bort som har två OTROLIGT skälliga hundar som han lägger ut på gården när han tror att ingen hör dem, men hallå!? De väcker ju hela kvarteret ju. Jappjapp, men bloggar mer imorgon, så gonatt eller nåt!

Jimmyy.<3

Hallåååå där!

2011-07-10 @ 17:56:38

Har just kommit hem, eller för en stund sen. Har varit med Jennika en stund idag, for till stan och chillade en stund, och till Neste på en kaffe också och sen for vi till hennes. Och efter en stund var jag tvungen att fara hem och gå ut med vovven. Och nu sitter jag då här. Vet inte vad som händer ikväll ännu, kanske stannar hemma. Jimmy skall vara på lan en natt till så han kunde inte va :( Bläh, kanske inte träffar honom på ett par dagar då, mami och papi åker ju till Borgå imorgon och jag skall stanna hemma och sköta hunden.. Mjo, men bloggar mer senare, CIAO :)

Pusspåjimmy.<3

Rainy day

2011-07-09 @ 16:29:14

Idag har det mest regnat, åskat och varit oväder ute, ser ut som om det kanske blir en hemmakväll ikväll då, om jag nu inte hittar på nåt annat, får se lite senare, kanske det blir bättre väder ikväll. Gårdagen däremot var en riktigt bra dag. Åkte till Jimmys villa med båt, blev bara han och jag istället. Åkte vattenskidor och simmade och så. Och sen for vi till Jimmys en stund :) Mjo, men nu måste jag gå och hämta nåt att dricka, så otroligt varmt är det här inne, mer bloggning sen, hejs!

Älskarjimmy.<3

Hallå där!

2011-07-07 @ 15:42:15

Ujuj, vad det är varmt idag! Knappt så man kan vara ute.
Har inte gjort så mycket idag, varit och handlat, lagat mat och varit ute och fotat lite. Har just kommit in från en promenad med vovven och nu skall jag gå i duschen. Vad som händer ikväll vet jag inte ännu. Men får se det sen. Mer bloggning nån annan gång, CIAO :)

Puss.<3

Gokväll!

2011-07-06 @ 21:54:52

Kom just hem, har varit ute med båten med Jimmy :) Åkte till deras villa och var där en bra stund. Grillade och chillade. Och sen så stannade jag hos Jimmy en liten stund när vi kommit tillbaka. Och nu är jag då som sagt hemma, sitter och mumsar i mig lite daimglass. Skall sitta här nu bara, men bloggar mer imorgon, gonatt eller nåt! :)

Jagharvärldensbästapojkvän.<3

Gomorron!

2011-07-05 @ 09:07:05

Uff, trodde jag skulle dö imorse eller nåt, mådde en aning illa. Men efter typ en halv burk burana eller nåt(8D) somnade jag om igen. Och nu sitter jag här och mumsar på lite bilar, tack jimmy<3 Skall väl gå till köket och fixa nåt att äta snart och sen nångång blir det att åka in till stan och handla och sen skall jag laga mat och kanske baka en tårtta. Får gäster senare idag och ikväll vet jag inte vad som händer, men bloggar mer senare, CIAO :)

Jimmyjagälskardig.<3

Karleby INT utställning

2011-07-03 @ 15:37:18

Har varit och kollat på utställning i Karleby idag, skulle ju ha deltagit med Teddie, men anmälningstiden hade ju gått ut så vi tar det nästa år istället. Skall ju iallafall på en match show om 2 veckor.

Gokväll!

2011-07-02 @ 23:00:02

Varit hemma ikväll, kände mig inte helt pigg så det var väl bäst att stanna hemma. Skall upp rätt tidigt imorgon också, skall åka till Kokkola och kolla en stund på hundutställningen de har där imorgon. Skulle ju ha anmält mig och Teddie dit men var för sent ute. Japp, nu skall jag då bara sitta här resten av kvällen, men mer bloggning och förhoppningsvis massor av bilder imorgon, gonatt!

Jimmy.<3

Halloj!

2011-07-02 @ 15:23:14

Canon EOS 500D + Canon EF 50mm/1.8 II

 

Har just varit ute och fotat en stund. Varmt är det ute idag också. Skulle vilja och simma eller nåt, men så har jag nåt konstigt med halsen, suck. Får se vad man hittar på idag, kanske måste stanna hemma idag ifall det inte blir bättre, jobbigt. Blir väl en massa fotografering idag då, men bloggar mer senare, hejs!

 

Jimmyebäst.<3

Hallå!

2011-07-01 @ 15:02:45

Har just kommit hem, har varit till Jimmys och gått ut med Eddie en sväng :) Och fy så varmt det var/är ute, är inte särskilt soligt idag, men ändå jättevarmt och rätt så kvavt. Åskade förut också. Och nu skall jag ta nåt att dricka och sen får man se v ad man hittar på. Och ikväll skall jag kanske vara med Jimmy :)<3 MEn det får lov att bli mer bloggning senare idag, så hej så länge!

Jimmy.<3

Dessi da klåp

2011-07-01 @ 10:09:12

Höll just på att laga mat och skulle räcka mig efter en sak på andra sidan ugnen och så råkar jag lägga handen på en platta som tydligen var på :o Jag hade lagt på fel platta alltså, f*ck vad det svider. Måste typ sitta här med en kylkub hela dan eller nåt. Buhu, sitter och tröstar mig med lite bilar<3


Bakom denna blogg står jag, en tjugoårig barnpedagogikstuderande tjej, bosatt i svenskfinland, som älskar fotografering, djur av alla dess sorter och min underbara sambo.



Fotograferar gör jag med;

Canon EOS 70D
Sigma 70/2.8 EX DG Macro
Canon EF 50/1.4 USM
Sigma EX 17-50/2.8 DC OS HSM
Tamron AF SP 70-300/4-5,6
Di VC USD