Söndag.

2011-03-27 @ 19:26:09

Hejhallå! Inte orkat blogga nåt på hela dagen. Har inte hänt så mycket idag, bara varit hemma förutom när vi var till Fäboda en sväng på dagen nångång. Och nu har jag just kommit ur duschen, sitter och försöker komma på vad jag skall skriva om i fackuppsatsen. Kommer inte på nåt bra att skriva om, snart kommer jag dra till med nåt helt random ord så skriver jag om det, nämen. Mjo, och nu skall jag sitta här en stund, bloggar mer en annan gångm hejdå! :)

Pusspåjimmy.<3

<3

2011-03-26 @ 23:41:21

Jag har världens bästa pojkvän!<3

Gomorron!

2011-03-26 @ 11:38:27

Lyckades sova inatt, wohoo! Och nu har jag då varit uppe en stund, sitter och käkar en massa vicks halstabletter och har lite småtråkigt. Funderar på när jag kan ringa Jimmy<3 så jag inte råkar väcka honom eller nåt :D Skall väl äta snart och sen kanske en sväng till Fäboda med vovven. Och ikväll blir det att vara med Jmmyyy :) Mjo, men bloggar mer sen, hejs så länge!

Jimmyesötast.<3

Fredagskväll!

2011-03-25 @ 22:46:34

Och jag sitter hemma. Min mobil krashade och jag hittade inte nån annan som gick att använda, så fick stanna hemma tills mami och papi kom hem och nu orkar jag inte längre fara nånstans. Varit hemma hela kvällen och skött Teddie, tills nudå. Kommer gå och lägga mig tidigt inatt, har sån huvudvärk och tror jag håller på att få lite sjuk hals också, skall ta och knarka en massa halstabletter nu! Och imorgon är det lördag och då skall jag vara med Jimmy!<3 Men bloggar mer imorron, gonatt elr nåt! :D

ÄlskardigJimmy.<3

HELG!

2011-03-25 @ 14:46:06

Fredag idag då, äntligen! Skall sitta här en stund nu och sen ser man vad som händer. Måste vara hemma till en 8, halv 9 tiden ikväll iallafall innan jag sticker iväg nånstans, mami och papi skall och kolla på Daniels flickväns teaterpjäs. Men vad man skall hitta på ikväll vet jag inte ännu, men ser väl det sen. Men jag bloggar mera senare, så hejdåå! :)

Du är mitt allt.<3

Torsdag

2011-03-24 @ 18:53:49

Halloj! Kom hem från Kokkola för en stund sedan. Vi var där rätt så länge, hittade ett par byxor/tights och en jacka. Och köpte ett par "jumppa"shorts också, kan ju vara bra att ha. Och nu har ajg då just kommit hem typ. Skall ta nåt att äta och sen får man se vad man hittar på, tror jag stannar hemma ikväll, orkar nog inte fara ut ikväll. Men imorgon är det ju HEEEELG! Men bloggar mer sen, hejdåå :D

Pusspåjimmy.<3

Gonatt.

2011-03-23 @ 22:03:18

Nu går jag snart och lägger mig, skall bara byta om. Börjar tydligen klockan 10 imorgon, skönt att få sova lite längre, om jag nu lyckas somna. SÅ blir väl att få färdigt skolkatalogen imorgon och sen direkt till Kokkola med mami. Skall kolla runt ifall man skulle hitta nåt. Mjo, men bloggar mer imorron, gonatt! :)

Pusspåjimmy :)<3

Snöigt värre

2011-03-23 @ 16:13:16

Kom rätt så just in från en promenad med Teddie, usch vilket väder ute, det skulle bli vår ju! Och nu sitter jag och vänttar på att Jimmy<3 skall ringa, märkte att han ringt 3 minuter före jag kollade telefonen, och sen när jag ringer upp så svarar han inte! Ibland blir man bara lite sur, haha :) Yes, inte gjort så mycket idag, i skolan fixde vi mest med skolkatalogen hela dagen, vaktmästaren körde oss till tryckeriet, schysst typ! Men så var vi tvugna att skicka katalogen som filformat också eftersom kanslisten tydligen inte gjort det. Men såklart funkade inte elevkårens skitdator! Så får försöka fixa klart allt imorgon, men nu ringer tydligen Jimmy<3 så bloggar mer sen, CIAAAAO :)

Ps. Är på bra humör idag Ds.
Ps2. Jimmy<3 e bäst Ds2

Tisdagskväll, tror jag?

2011-03-22 @ 19:35:43

Uff, vad jag är trött och slut. Mår lite smått illa också, tror jag går och lägger mig eller nåt, så gonatt.

SaknarJimmy.<3

Söndag

2011-03-20 @ 10:32:10

Vaknade tidigt som vanligt idag igen, måste nog börja sova med huvudet under kudden eller nåt så jag inte vaknar när det blir ljust ute. Steg upp då och drack en kopp kaffe och sen kollade jag tv en liten stund. Och nu har jag just kommit in, var ute på gården med Teddie och fotade lite på samma gång. Söndag idag då, tråkdag. Skall väntta på att mami skall laga mat och sen går jag i duschen. Och sen nångång skall vi typ och hälsa på nån som tar hand om hundar om man reser bort eller nåt sånt. Ifall vi behöver lämna honom vid nåt ställe ifall mami och papi far till Borgå snart. Och ikväll får man se vad som händer, men bloggar mer sen, hejdåå! :)

Jimmy.<3

Gokväll elr nåt!

2011-03-19 @ 21:48:17

(Gammal bild från Borgå)
Kom hem tidigt ikväll, Santtu for hem så då gjorde jag det också. Var kallt ute, sitter och fryser fortfarande här framför datorn. Skall typ ta något att äta och sen kanske kolla tv elr nåt, men typ hejdå! :)

PusspåJimmy.<3

Lördags "morgon"

2011-03-19 @ 12:57:01

Hejdär! Vaknade redan vid niotiden idag, usch. Var så ljust i rummet och mami och papi hade så mycket liv utanför så kunde inte sova. Så steg upp då. Inte gjort så mycket hittils idag, mest tränat med Teddie, håller på att lära honom städa undan sina leksaker efter sig. Och nu har jag just lagat mat och ätit, är smått mätt. Så nu skall jag sitta här tyst en stund så Teddie kan sova en lite. Mjo, vet inte riktigt vad som händer idag, skall kanske till Fäboda en sväng men vad som händer ikväll får man se sen, CIAO :)

PusspåminbästaJimmy.<3

Tisdag!

2011-03-15 @ 17:11:24

Tisdag idag då. Hade Teater de två första timmarna, övning, övning och mera övning inför pjäsen i Maj. Sen kollade vi film resten av dagen, chill dag. Men är ändå väldigt trött idag. Tror jag stannar hemma ikväll om jag inte blir piggare sen. Nu skall jag slänga mig på soffan och kolla tv en stund tror jag ifall det kommer nåt bra program. Yeeess, men bloggar mer sen, CIAO :)

Jimmy.<3

Halloj!

2011-03-14 @ 16:40:54

Dagen började med att jag tog ett skrotskrälle till cykel när jag skulle till skolan imorse och såklart brakade den ihop på vägen dit. Bakhjulet typ lossnade och gick sönder när jag cyklade över en liten grop, yes, blev att gå till skolan då. Skoldan var väl helt chill, blev ju att gå hem sen också. Och när jag kom hem var jag ute med Teddie på gården en bra stund. Och just nu så har jag precis varit i duschen och fönat håret. Mjo, skall väl ta och dra på mig lite kläder nudå, och ikväll skall jag vara med Jimmy :)<3 Men, hejdåå!

Duebäst.<3

Hejhopp.

2011-03-12 @ 22:47:38

Sitter och äter lite Risotto här framför datorn och har lite småtråkigt. Skall väl gå och lägga mig snart elr nåt, är lite småtrött. Inte gjort särskilt mycket ikväll, bara kollat tv och så. Önskar Jimmy<3 vore här nu! Mjo, men bloggar mer imorn, gonatt elr nåt :)

Sötisedu.<3

Lördagskväll.

2011-03-12 @ 19:49:29

Blir en chill och hemmasittarkväll ikväll. Är rätt så trött så det passar bra. Hade tänkt kolla nån film ikväll men tycker bara det handlar om Japan på alla kanaler hela tiden, mami och papi sitter och kollar nyheterna fortfarande. Tja, får see vad man hittar på. Och imorgon är det Söndag och då skall jag vara med Jimmy <3, men mer bloggning senare, CIAO :)

Puss.<3

Sprider sig runt jorden?

2011-03-12 @ 16:32:52

Nu håller de på och pratar på nyheterna om att efter kärnkraftsverk explosionen i Japan idag håller radioktiviteten på att sprdia sig runt hela jorden typ och att strålningsmedicinen håller på att ta slut i Finland eller nåt sånt, kommer vi få nån radioaktivitets chock och inte få gå ut ur husen nudå? Okey, så kraftigt sprider sig väl det inte hit långt bort till Finland, väl. Man har allt tur att man inte bor i Japan iallafall.

Goddag!

2011-03-12 @ 16:09:06

Nuu har jag just druckit en kopp kaffe och hoppas på att bli lite piggare. Vaknade tidigt idag, runt en 10 tiden. Har inte gjort så mycket idag förutom att vi åkte till Fäboda en sväng efter maten med Teddie. Var där en stund och traskade runt i snön och sen hem igen. Och nu är jag då hemma och tar det lugnt bara just nu. Ååh, vad jag vill ha sommar, superhärligt väder ute, bara snön skulle försvinna så skulle det vara helt perfekt! Några månader kvar bara, skall bli världens bästa sommar!

PusspåJimmy.<3

Lapua

2011-03-11 @ 06:57:05

Nu sticker jag till Lapua ich ränner slalom! Bloggar mer när jag kommer hem, hejdååå! :D

Kuqi på besök.

2011-03-10 @ 20:18:45

Ikväll kom Kuqi på besök hem till oss, hela kroppen viftade på Teddie, oj så roligt! Och nu sitter jag här med huvudvärk, igen. Hoppas jag inte håller på att få nån värsta migrän. Skall väl börja packa ner nåt till Lapua resan imorgon med skolan, om man nu behöver med sig något. Skall gå och lägga mig snart typ, kanske, så jag orkar imorgon, så typ GONATT :)

Jimmyjagälskardig.<3

Hallå!

2011-03-10 @ 14:55:51

Kom hem lite över 2 idag, gick ut med Teddie och nu var jag just och åt en portion Risotto, mums! Är det något som är gott så är det Risotto. Rätt chill dag i skolan, husis första timmen, och resten av timmarna gjorde vi inte så mycket, rella läraren fick ett hysteriskt skratt anfall när en av pojkarna gick med en plastgaffel i bakfickan, tyckte jag inte var särskilt roligt men? Tja, gamlingar är lättroade. Men sista timmen blev jag dödstrött, kändes som jag höll på att dö eller nåt, slumrade till en kort stund. Mjo, skall sitta här en stund nudå och sen kanske gå i duschen eller nåt och ikväll vet jag inte vad man hittar på men får se det sen, CIAO :)

PusspådigJimmy.<3

Onsdag.

2011-03-09 @ 14:36:19

Hejhallå! Sitter hemma och är smått trött, skulle behöva sova en stund tror jag. Rätt så chill dag idag, gjorde inte så mkt i skolan, hade skrinning sista timmen men vikarien stack iväg nånstans så allihop for hem efter en stund. Skulle behöva gå ut med Teddie en sväng, men jag skulle inte orka, hoppas papi kan gå istället när han kommer hem. Mjo, men nu skal jag ta och kolla lite tv tror jag, mer boggning sen, CIAO :)

Jimmyyyy <3

Heey!

2011-03-08 @ 15:35:34

Kom hem lite över 2 idag, Senny kom med en stund hit. Gick ut med Teddie och påväg hem mötte vi en tjej med sin hund så vovvarna fick leka och springa på en stund, tihi, så roligt de hade. Och nu har jag just ätit och skall sitta här en stund. Och ikväll vet jag ännu inte vad jag skall göra, måste iaf vara hemma till halv 8 eftersom mami är på nåt bolagsmöte och papi skall nånstans, men skall höra vad Jimmy<3 skall ikväll. Mjo, men bloggar mer sen, HEJDÅ :)

Jimmyesötast.<3

Med Sandra ikväll.

2011-03-07 @ 20:48:59

Halloj där! Ikväll har jag varit med Sandra. For till stan en halv 7 tiden och mötte henne där. Vi gick runt lite och sen for vi till Mäcken och satt där och bara chillade och så. Och nu har jag just kommit hem. Skall gå och lägga mig riktigt tidigt ikväll tror jag. Fast det brukar aldrig lyckas när jag säger så, men jag skall försöka iallafall. Men nu skall jag gå och ta en smörgås eller nåt, så gonatt!

ÄlskardigJimmy!<3

Bilder och så från båten.

2011-03-07 @ 14:00:36

Utsikt från hytten.

Vid Casinot

Drinkar

Jag och Jimmy<3 i hytten.

En rolig resa var det :)
Kom hem nån gång 1 eller 2 tiden igårnatt, var så trött så jag trodde jag skulle dö eller nåt. Slängde in mina saker i rummet, böt om och somnade direkt. När klockan blev halv 8 imorse ringde alarmet flera gånger, och jag tryckte nog av det sådär halvt i sömnen, inte för något i världen skulle jag ha orkat stiga upp. Så vaknade klockan 11 istället när mami steg upp, hoppsan då. Åt en smörgås och stack iväg till skolan. Och nu har jag just kommit hem, skall väl äta nåt och sen gå ut med Teddie. Men bloggar mer senare, CIAO :D

Jimmyemittallt.<3

Hej där!

2011-03-06 @ 10:43:46
Steg upp en 9 tiden idag och gick ner och åt frukost. Var smått dödstrött imorse, jobbigt att stiga upp. Somnade väl en 4 eller 5 tiden, var på disco(?) med Jimmys syskon igårnatt, haha. Och nu har vi gått runt i lite butiker, spelat och så. Hittade en JL huppari i en klädbutik som jag köpte. Yes, och nu ligger jag här i hytten och typ vilar eller nåt medans Jimmy är nånstans på båten. Men skall gå i duschen jag nu, bloggar mer sen, CIAO :D
Du.<3

På båten.

2011-03-05 @ 21:19:17
Ligger i hytten och chillar, har varit och ätit och kollat runt lite. Steg på båten runt en åtta tiden. Kommer till Stockholm inatt nångång. Och nu skall vi ligga här en stund då, meen typ bloggar mer en annangång, CIAO :DD
Jimmy.<3

Hejdå Finland, typ.

2011-03-05 @ 08:59:12

Nu skall jag bara äta, fixa mig och sen för mami mig till Jimmys och sen blir det kryssning! Måste bara packa ner det sista, bara jag skulle hitta mp3 batterierna, vart har jag lagt dem? Mjo, men mer bloggning när jag kommer hem, ifall jag inte bloggar nåt på båten, CIAO :D

Jimmyebäst.<3

Gokväll!

2011-03-04 @ 18:49:47

Nu har jag typ packat klart för kryssningen, nästan iallafall. Packar ner det sista imorgon. Så nu skall jag byta kläder, fixa mig och åka iväg till Jimmys :)<3 Yes, men mer bloggning imorgon om jag hinner, såå hejdååå! :D

Pusspådig.<3

Goddag!

2011-03-03 @ 16:58:45

Blev inte alls att fara till Sandsund ikväll så jag skall byta kläder, fixa mig och dra iväg till Mias snart. Inte sett henne på länge. Mjo, men mer bloggning en annan gång, hejs!

PusspåJimmy.<3

Vill ha sommar!

2011-03-03 @ 10:48:56

Hejhopp! vaknade runt en 11 tiden idag, steg upp och gick i duschen, fönade håret och nu sitter jag här. Fint väder ute idag, bara snön skulle försvinna, vill ha sol och värme ju! Längtar tills man kan springa ut i bara shorts och top. Yes och idag blir det att vara hemma med Teddie som vanligt och ikväll skall jag till Sandsund med Jimmy<3 Men bloggar mer sen, CIAO :)

Jimmy!<3

Gårdagen

2011-03-01 @ 11:41:22

Igår for jag till Vasa med mami, gick runt och kollade kläder, hittade typ ingenting, men till sist hittade jag en huppari på Jim&Jill. När vi gått färdigt i Vasa så åkte vi till Sundom och hälsade på några bekanta, var där rätt länge. Hela dagen gick typ åt att vara i Vasa och Sundom så kom hem runt en 8 eller 9 tiden på kvällen. Japp, och nu är det då tisdag, vaknade en 10, halv 11 tiden nångång när Jimmy<3 ringde, men somnade om. Steg upp en 11 tiden när han ringde igen. Och nu har jag just kommit in från en promenad med Teddie. Så ska sitta här en stund nu och sen ser man vad som händer så typ hejdåå! :D

PusspåJimmy.<3


Bakom denna blogg står jag, en tjugoårig barnpedagogikstuderande tjej, bosatt i svenskfinland, som älskar fotografering, djur av alla dess sorter och min underbara sambo.



Fotograferar gör jag med;

Canon EOS 70D
Sigma 70/2.8 EX DG Macro
Canon EF 50/1.4 USM
Sigma EX 17-50/2.8 DC OS HSM
Tamron AF SP 70-300/4-5,6
Di VC USD