Goddag!

2012-04-30 @ 13:48:10

Måndag idag och ledig! Fint väder imorse, riktigt härligt att vara ute med vovven, lite blåsigt, men skönt att det inte blev för varmt iallafall, hade på mig lite mycket kläder. Blir att träna mer nu framöver istället för att mestadels promenera, vi skall få en plats i den mer avancerade lydnadsgruppen! Mjo, nu sitter jag iallafall hemma och chillar och äter lite glass med frukt. Har försökt kolla lite till proven jag skall skriva nästa vecka, men det går rätt trögt framåt. Vad som händer här näst vet jag inte, men ikväll skall jag iallafall vara med Jimmy! :) Mer bloggning senare, CIAO :)

SötisJimmy.<3

Halloj!

2012-04-28 @ 13:49:27



Nu har vi varit ute i över 2 timmar i det härliga vädret, riktigt varmt var det ju ute också! Satt nere vid hamnen en stund och passade på att fota lite då också. Nu skall jag vänta på att mami och papi kommer hem från Kokkola och senare får man se vad man hittar på, mjo, hejdå!

PusspåJimmy.<3

Lördag!

2012-04-28 @ 10:40:30

Lördag idag då! Hittade just en gammal vårjacka inklämd i ett klädskåp, häftigt nog så passade den riktigt bra än och precis rätt tjocklek för vädret just nu, så den tog jag på mig och nu skall jag ut med vovven på en långrunda och fototur, tror vi går ner till båthamnen och kollar lite båtar eller nåt, hejsvejs!

Våren är här!

2012-04-23 @ 16:36:46

Wohoo! När jag kom hem visade termometern 20 grader och då var det inte särskilt soligt heller, men är väl runt 15 grader eller något sånt nu, äntligen är våren här! Har just varit ute med vovven på en promenad och nu skall jag ta och göra lite läxor och sen får man se vad som händer. Dagen hittils har bestått av att vara i skolan, betygen kom ut på Wilma idag också, minst sagt nöjd, tror det här blev mina bästa prestationer hittils i livet, haha, fick min första 10, i bildkonst! Hade håltimme på dan också, gick in till stan och kollade runt, hittade en top vid Code som jag köpte också. Men nu har jag inget mer att skriva om så det får bli mer en annan gång, CIAO!

Jimmyesötast!<3

Söndag!

2012-04-22 @ 15:14:44

Hejhallå! Sitter hemma och chillar, har just varit och druckit en kopp kaffe och ätit lite persika. Idag har jag inte gjort så mycket, varit hemma och gått ut på en promenad med vovven i det härliga vårvädret vi hade på dan idag. Och nu skall jag sitta här en stund, ska till Ellinors och vara där med Emmie och Ellinor ikväll tror jag, så mer bloggning en annan gång, hejdå!

Sötisjimmy.<3

Lördagskväll!

2012-04-21 @ 19:30:43

Nu orkar jag inte sitta och tråka längre och känna mig smått bortglömd medan jag väntar på att Jimmy skall ringa, nu ringer jag honom istället och ser ifall vi skall hitta på nåt!

Vasa!

2012-04-21 @ 15:46:59


Har just kommit hem från Vasa, åkte dit med Jimmy<3, Nicklas och Mia idag. Vandrade runt och kollade kläder och var och åt till Rax. Hittade lite saker och något skall jag väl beställa från nätet ännu, har ännu inte fått tag på någon bikini! Är smått trött så nu skall jag ta och vila mig en stund tror jag så man orkar hitta på något ikväll, så hejdåå!

Pusspåjimmy.<3

Vilken morgon!

2012-04-20 @ 09:04:01

Försov mig imorse, vaknade 09.16 och fick smått panik, sen kommer jag också ihåg att jag börjar halv 10 eftersom jag skall ha lektion med tvåorna, upp med racer fart, springer ut med hunden, in igen och tar mina saker och så gott det går göra mig i ordning, springer iväg till moppen och kör iväg. Kommer in till skolan och går till det klassrum där jag anar att vi skall ha lektion, har blivit flyttad till en ny grupp igen, men det verkar tomt! Försöker hitta min nya läsordning vilket inte lyckades så bra i min röriga väska och när jag sen hittar läraren så visar det sig att tvåorna är på studiebesök i Vasa, alltså var det ingen lektion alls idag! Suck, så hade jag stressat helt i onödan, nu sitter jag iallafall hemma, har först nästa och sista lektionen för idag om nästan 2 timmar. Bara 1 lektion idag är ju ändå rätt bra. Men bloggar mer senare idag nångång, nu måste jag gå och fixa ett litet morgonmål åt mig!

Tisdag!

2012-04-17 @ 19:31:10

Tisdag idag då, hade en rätt så chill skoldag, håltimme och slutade tidigare, resten av dagen har jag bara suttit hemma och inte gjort så mycket och ikväll blir det en hemmakväll. Har lite tråkigt, skall ta och kolla ifall det kommer något bra på tv och kanske fixa ihop något gott att äta, egentligen skulle jag behöva göra nån läxa i samhällslära men fattar inte mycket av den, hmm.. kanske varit bäst att gå kurs 1 innan 2:an, men nåja, kanske jag klarar den ändå. Men bloggar mer en annan gång, CIAO :)

Jimmy.<3

Vill ha!

2012-04-17 @ 19:22:36

Nu får jag riktigt shoppfeber, vill och shoppa meddetsamma, har så mycket jag vill ha och behöver, plaggen här ovan vill jag bara ha, hoppas det blir att åka och shoppa snart, haha!

Fredag!

2012-04-13 @ 19:28:52

Äntligen fredag och helg! Sitter och väntar på att Jimmy<3 skall ringa så vi kan hitta på något. Har haft en väldigt chill dag idag, började först kvart över 12, papi skjutsade mig till Nymotors för att jag skulle hämta moppen och köra till skolan. Fick ut proven jag skrev förra veckan, helt nöjd är jag nog, kommer få 9 på betyget i psykologi enligt läraren, wohoo! Efter provutgivningarna bar det hemåt efter klockan 1 nångång och sen har jag bara suttit hemma och inte gjort så mycket, varit ute med vovven och suttit här bara. Men nu tror jag jag skall ta och ringa Jimmy eller nåt, tar så länge för honom att ringa ju, hejdåå!

Pusspåjimmy.<3

Onsdag!

2012-04-11 @ 22:16:44


Idag var jag så pass pigg att jag orkade till skolan, skrev modde prov som gick riktigt bra(hoppas jag iallafall) och sen blev det en lektion konst. Därefter bar det hemåt och då satt jag mest och chillade, åkte ut med Jimmy<3 mot kvällen. Körde runt i stan och till Sandsund och tillbaka till stan igen. Och resten av kvällen har jag suttit hemma och här sitter jag även nu. Endast en konstlektion imorgon så det lär bli en lätt dag, men kommer trots allt gå och lägga mig snart så kanske jag känner mig riktigt pigg imorgon, gonatt! :)

Sötastärdujimmy.<3

Söndag!

2012-04-08 @ 21:27:23


Dagen började med att jag inte slapp upp ur sängen, trodde jag skulle dö av smärta men lyckades till sista halvt rulla ner från sängen. Rörde på mig lite och kom igång en aning, gick i duschen och sen bar det av till sjukhuset för ännu fler prover. De var inte helt säkra på vad felet är men iallafall fick jag lov att gå på en antibiotika kur nudå, how surprising? Under dagen gjorde jag inte så mycket, lite senare kom Ellinor hit i väntan på att vi skulle på bio. Och nu har jag just kommit hem från bion, eller rättare sagt, kommit hem från att stå utanför bion. Inga platser kvar, eller jo, 4 stycken lediga fanns det som var utspridda över hela salongen, så vi fick lov att köpa biljetter till imorgon istället. Nu skall jag bara ta det lugnt resten av kvällen tror jag, äta burana och kolla tv kanske, eventuellt kommer Jimmy<3 hit om han har tid, men nu har jag inget mer att skriva om, så hejdåå! :)

Sötisjimmy.<3

Lördag!

2012-04-07 @ 19:21:17


Formen idag är inte den bästa, känner mig 40 år äldre eller mer, värsta reumatikern. Sjukt överallt, åkte till mamis arbete imorse för att ta prover, men de visade inget, kanske någon slags inflammation i lederna eller nåt då istället. Har inte gjort så mycket idag, varit på träningar med hunden men sen har jag bara varit hemma. Men nu skall jag ut med Jimmy<3, bloggar mer en annan gång, hejdåå! :)

Pusspåjimmy.<3

Påskigt värre!

2012-04-05 @ 11:15:02

Slutade runt 10 nångång idag när jag hade skrivit klart mitt finska prov, gick nog rätt bra, hoppas jag iallafall! När jag var klar stod jag med Nea och Emmie och väntade en stund vid skolan och sen får vi iväg till Saigon för att äta. Nu har jag då kommit hem och är smått mätt och skall sitta här och chilla en stund. Skulle behöva städa mitt rum lite också men det får bli av lite senare. Kvällen kommer troligen spenderas i Kokkola med Jimmy<3 och säkert en del andra för nu har påsklovet börjat!! Men bloggar mer en annan gång, CIAO :)

Jimmyesötast.<3

Söndag!

2012-04-01 @ 13:49:11

Söndag idag då, har suttit och läst psykologi inför provveckan nu på morgonen, går väl inte så fort framåt men nåja, har ju några dagar på mig ännu, skulle behöva kolla lite finska också men gör det sen när jag orkar. Nu skall jag snart gå och äta och sen får man se vad man hittar på, gårdagskvällen spenderades med Jimmy<3 och några andra och sen for vi till Jimmys, idag/ivkäll vet jag inte vad jag skall hitta på, kanske stannar hemma eller så gör jag nåt annat, men bloggar mer senare, hejdåå! :)

Pusspåminsötastejimmy.<3


Bakom denna blogg står jag, en tjugoårig barnpedagogikstuderande tjej, bosatt i svenskfinland, som älskar fotografering, djur av alla dess sorter och min underbara sambo.



Fotograferar gör jag med;

Canon EOS 70D
Sigma 70/2.8 EX DG Macro
Canon EF 50/1.4 USM
Sigma EX 17-50/2.8 DC OS HSM
Tamron AF SP 70-300/4-5,6
Di VC USD