Some birds

2012-07-28 @ 17:24:45
Hejhopp! Lär bli regnigt eller öväder ikväll, var just värsta fågelstormen ute, svischade runt rakt ovanför en nästan. Iallafall så sitter jag hemma och chillar, just varit ute och ätit jordgubbar och druckit kaffe. Sitter och väntar på att Jimmy<3 ska komma hem också, så a tt vi kan hitta på något! Men nu ska jag ta och byta om tror jag, hejdåå! :)
 
Älskarjimmy!<3

Fredag!

2012-07-27 @ 11:06:35
Dagen började med att jag vaknade av ett telefonen ringde, sömnig som jag var svarade jag ändå, ett par som skulle komma med sina 2 hundar på måndag ville komma redan idag. Har just varit ute med Teddie och snart ska jag då klippa två pudlar, får se hur det går. Väntar bara på att maten ska bli klar nu så jag kan gå ut och ställa i ordning i garaget. Vad som händer senare vet jag itne än, hoppas iallafall på att jag ska vara med Jimmy<3 ikväll :) Men mer bloggning senare, CIAO :)
 
Älskarminsötastejimmy!<3

Chillkväll!

2012-07-25 @ 21:15:29
Halloj! Sitter hemma och chillar och ska just slänga mig på soffan och kolla lite houseavsnitt och abra ta det lugnt resten av kvällen. Har inte gjort så mycket idag, Alexandra var hit en stund på dan. Vi kollade film och så. Men har inte så mycket att blogga om, blir mer en annan gång, så hejdåå!
 
JIMMY,vill ha dig här!<3

Hmm!

2012-07-24 @ 20:35:21
Har just varit och ätit nåt smått, kanske man piggnar till lite nudå! Har inte kommit på något att göra, kanske skulle ta och ladda ner en film och kolla på den nya tv:n mami och papi köpt åt sig. De stannar tydligen bara en natt i Närpes, så det är ju inte så länge iallafall. Mjo, men bloggar mer en annan gång, nu ska jag försöka slita mig härifrån! CIAO :)
 
Pusspåjimmy.<3

Tisdag!

2012-07-24 @ 19:23:34
Vilken slödag! Har inte gjort så mycket mer idag än att varit ute på en fototur med vovven imorse. Fint väder och allt idag, hade tänkt att man skulle farit och simma eller nåt annat kul, vara med Jimmy<3, men det blev det inget av. Usch, blir väl att sitta inne resten av kvällen också och imorgon åker mami och papi till närpes, blir att sitta hemma några dagar till då och tråka. Nej, nu går jag snart och lägger mig eller något i brist på annat, hejdå!
 
Saknarjimmy!<3

Till stan!

2012-07-17 @ 19:13:25
Nu sticker jag till stan en stund med vovven, Emmie och Alexandra, kanske Elli kommer dit också, så hejdåå!

Firat Alexandra!

2012-07-17 @ 13:50:19
Gårdagen spenderades tillsammans med vänner för att fira Alexandra i efterskott. For dit på kvällen nångång, runt 6 kanske och satt där och väntade på att fler skulle komma dit. Satt där och chillade en stund och väntade på att maten skulle bli klar. Efteråt åkte vi in till stan en stund, Alexandra ville till skolparken och lyssna på LYSA, gick även runt lite i stan efteråt innan vi åkte tillbaka till Alexandras. Var tänkt att vi skulle kolla en film där men det blev inte så mycket av det, alla var smått trötta och låg mest och slöade, pratade och sov mellan varven. Och idag är jag dödstrött, fick inte sovt så många timmar ändå, blev riktigt varmt i rummet och så ljust var det också, såklart skulle solen börja stiga upp då också när man försökte sova. Är hemma nudå och slöar, skulle behöva gå i duschen, kanske man piggnar till lite då. Vet inte vad jag skall göra idag än, men får väl se det sen. Imorgon skall jag iallafall klippa en Lagottovalp, lite kul. Men mer bloggning sen, nu hoppar jag i duschen!
 
ÄlskarJimmy.<3

Torsdag!

2012-07-12 @ 15:10:44
Har nyss varit ute och cyklat lite med vovven, uff, började regna på hemvägen och såklart skulle det precis sluta när vi kom hem, är verkligen bra på att pricka rätt tid att gå ut på. Har inet gjort så mycket idag hittils, är ensam hemma med vovven och har lite tråkigt, mami och papi åkte till Vasa imorse och hälsade på brodern tror jag, han bor tydligen där i sommar. Ska sitta här och ta det lugnt nu en stund och ikväll tror jag det blir att vara med Emmie, Alexandra, Jessica och kanske Anna? Mer bloggning en annan gång iallafall, CIAO :)
 
Pusspåjimmy.<3

Lördag!

2012-07-07 @ 15:30:53
Lördag idag då och jag sitter hemma och har smått varmt, runt 28 grader inomhus och hett ute också. Har just varit ute med vovven lite och ska sitta här och chilla en stund nu. Lite senare kanske jag skall hitta på något med Ellinor. Gårdagen spenderades hemma, mådde lite halvdåligt av värmen och allihop var borta någonstans så fanns inte så mycket annat att göra. Har inte så mycket att blogga om nu, så hejdåå!
 
Älskarminjimmy.<3

Söndag!

2012-07-01 @ 15:37:49
Hallå! Kom in för en stund sedan, har varit med vovven till Sandgrävna och låtit honom simma och busa. Synd att jag inte tog med min bikini, var ju riktigt varmt där idag. Passade på att fota lite grann också. Nu är vi ju då hemma igen och jag sitter här inne och har smått varmt, skall snart gå i duschen och sen fixa nåt att äta. Vad som händer sen senare vet jag inte än, men mer bloggning då nångång, CIAO :)
 
Älskarjimmy!<3


Bakom denna blogg står jag, en tjugoårig barnpedagogikstuderande tjej, bosatt i svenskfinland, som älskar fotografering, djur av alla dess sorter och min underbara sambo.



Fotograferar gör jag med;

Canon EOS 70D
Sigma 70/2.8 EX DG Macro
Canon EF 50/1.4 USM
Sigma EX 17-50/2.8 DC OS HSM
Tamron AF SP 70-300/4-5,6
Di VC USD