Vid Ellis villa!

2012-06-30 @ 01:00:04
 
Ikväll har vi varit vid Ellis villa i Nykarleby och firat hennes födelsedag lite i efterskott! Hade med oss tårtorna som vi bakat också, hehe, tror vi typ åt mest hela tiden, håller nog på att spricka! Grillade och var utomhus och chillade, satt inne en stund sen senare också och kollade lite tv. Helt kul kväll hade vi nog! :)

Klippbord & klippning

2012-06-27 @ 15:09:10
Halloj! Idag har jag klippt vovvar i några timmar. Har skaffat hem ett "klippbord", inte ett äkta men funkar lika bra ändå. Bichontiken "Lulu" kom hit på förmiddagen för att bli klippt, trevlig liten vovve som var något ovan vid bord, men det gick bra ändå. När jag klippt färdigt henne passade jag på att klippa Teddie också, han var verkligen i behov av en kortare frisyr!

Kryssning & Åbo

2012-06-26 @ 17:59:21
Halloj! Nu är jag hemma igen, har ganska precis kommit hem från Åbo! Vi åkte ju dit i söndags, kom till hamnen lite före 7 nångång tror jag det var och satt där tills vi gick ombord på båten efter 8. På måndagskvällen kom vi tillbaks till Åbo, där vi tog in på hotell över natten, riktigt mysigt ställe. Nästa morgon, idag då alltså gick vi runt på stan och shoppade, hittade lite saker, så jag är nöjd! På båten köpte jag mest godis, heh. Gick rätt snabbt på hemvägen, var rätt trött så jag tror nästan jag sov den mesta av tiden. Och nu sitter jag hemma och är rätt trött, mumsar på lite godis och funderar på vad jag skall göra, om jag ens orkar göra något? Packa upp min resväska lite kanske jag borde göra iallafall. Iallafall så har jag haft en rolig resa!
 
Pusssspåjimmy!<3

Midsommar!

2012-06-22 @ 18:13:09



Halloj! Idag har jag varit med Jimmy<3 till hans pappa på midsommarmat och kaffe! Har varit där hela förmiddagen, supervarmt var det också, tror det varit runt 30 grader i solen hela dagen, blev lite brunare också. Nu är jag då hemma med vovven eftersom mami och papi är borta, skall snart packa lite grejjer och ringa Jimmy om en stund, skall sova där inatt. Vad vi hittar på ikväll vet jag inte än men det får man ju se då. Nu skall jag iallafall ta nåt att dricka så hejdåå och ha en bra midsommar allihop! :D

Pusspåjimmy.<3

Torsdag!

2012-06-21 @ 17:01:14

Halloj! Varit en händelserik dag idag! Åkte med Jimmy<3 och hans syster och hennes kompis till Powerpark imorse, aldrig varit där tidigare faktiskt så det var något nytt. Såklart skulle Jimmy dra med mig på nån hemsk bergochdalbana som det första vi skulle åka, trodde jag skulle dö eller något! Åkte några andra hemska grejjer också. Men kul var det iallafall :D Kom hem en 5-tiden då och nu är jag bara hemma och äter jordgubbar med glass, mums! Min reflexskärm hade kommit nu också, rätt färg denna gång också! Nu skall jag ut på gården med voven en stund, så mer bloggning senare nångång först, hejdåå!

Älskarjimmy!<3

Halloj!

2012-06-18 @ 15:02:31

Har varit ute med vovven för en stund sedan och nu sitter jag bara hemma och chillar, har smått varmt, väldigt varmt ute och så har vi alltid så varmt inne, undrar var min fläkt är någonsstans, borde leta fram den snart! Hittils idag har jag inte gjort så mycket, lagat mat, varit ute med hunden och städat lite smått, borde slänga undan lite saker i mitt eget rum också. Nu skall jag inte göra så mycket och vad som händer ikväll vet jag inte än, kanske Emmie och de skall hitta på nåt? Mer bloggning senare iallafall, hejdåå! :D

Sötisjimmy!<3

Torsdag!

2012-06-14 @ 14:23:40

Hann just precis in med Teddie innan störtregnet drog igång, började regna så ordentligt här så man trodde något oväder skulle braka loss, men nu verkar det ha lugnat ner sig. Dagen hittils har bestått av att vara ute med vovven, åka och handla med Jimmy<3 och så har vi lagat mat och ätit! Och nu skall jag sitta här och chilla en stund, får se om det blir några träningar med vovven ikväll eller inte, har ingen lust att vara ute och träna i regnväder, får se hur det ser ut ikväll sen då, men nu skall jag gå efter något att dricka, så hejdåå!

Sötisjimmy!<3

Tisdag!

2012-06-12 @ 21:50:13

Har kommit hem från Jimmy för en stund sedan, varit med honom ikväll! :)<3 När jag kom hem hade min reflexskärm kommit men jag har fått hem fel typ, skulle ha en silver och vit men fick nåt annat. Så det blir väl att skicka tibax den nu och beställa en ny, typiskt! Annars så skall jag klistra upp lappar om att jag kan tänka mig klippa hundar nu i sommar, fick idag också reda på att jag redan har en kund denna vecka. Mjo, men nu skall jag sitta här eller kolla nåt på tv resten av kvällen, mer bloggning en annan gång, CIAO!

Älskardigjimmy!<3

Måndag igen!

2012-06-11 @ 13:22:37

Måndag igen då, har varit ute med vovven, varit i duschen och lagat mat hittils. Och nu vet jag inte riktigt vad jag skall hitta på, regnar inte just nu, var rätt fint för en stund sen så kanske går ut med vovven en stund igen. Vad jag skall göra ikväll vet jag inte heller ännu, men får se det senare, nu skall jag iallafall slita mig härifrån, så hejdåå!

Pusspåjimmy!<3

Min lördag!

2012-06-09 @ 22:23:57



Hejhallå! Dagen har jag spenderat tillsammans med Alexandra vid "Sandgrävna". Åkte dit på eftermiddagen nångång, tog en lite jobbig väg dit så vi fick släpa och knuffa mopparna genom lera och knepiga gropar, tog en bra stund innan vi tillsist kom fram då. Grillade, chillade och tänkte ta ett dopp i vattnet också men det var iskallt så det blev inte av. Var där rätt länge, var så härligt väder och rätt varmt också! Nu är jag iallafall hemma och är smått trött, orkade inte göra något mer ikväll. Så nu tror jag att det blir att ladda ner en film och kolla den resten av kvällen tills jag somnar, så gonatt eller nåt! :D

Älskarminjimmy!<3

Photoshoot med Ellinor Fors

2012-06-04 @ 22:35:25





Och så lite behind the scenes här också ;)




Igår drog jag, Emmie och Alexandra ut på en fotografering tillsammans med Ellinor! Blev en hel del bilder, närmare 300 alltsomallt innan utrensning, så lägger bara upp några av bilderna här. Skojigt även fast miljön inte var den trevligaste, extremt myggigt, men det var det väl allt värt, är iallafall nöjd med resultatet!

Måndagsmorgon!

2012-06-04 @ 12:59:17


Detta är vad jag hittils gjort idag, varit ute med vovven på promenad och sen via Siwa och handlat föra tt kunna laga mat, och nu väntar jag då på att maten skall bli klar, skall fixa en gräddsås ännu också. Det här var alltså vad min morgon består av, vad som händer senare idag vet jag inte alls, ännu har jag inte hunnit planerat något. Men det får jag se senare då, nu måste jag fixa färdigt mtan, hejdåå!

Sötisjimmy.<3

Söndag!

2012-06-03 @ 18:26:37



Söndag idag igen då! Har inte gjort så mycket idag, har varit ute på en fotorunda med vovven för en stund sedan och så har vi tydligen fått gäster så ska väl ta och dricka en kopp kaffe snart då. Skall väl vara med Linda ikväll också, väntar bara på att hon skall höra av sig. Men bloggar mer senare nångång, CIAO :)

Älskardigjimmy.<3

Några bilder från avslutningen!

2012-06-03 @ 12:47:58


Såhär såg vi ut på avslutningen. Bilderna har jag dock inte tagit själv denna gång utan dehär är Jessicas!

Skolavslutning!

2012-06-02 @ 10:48:49


Hejhallå! Skolavslutning idag då, väldigt liten tillställning för vår del, vi gick till klasserna och fick våra betyg och läraren sade några ord och så fick vi gå igen. Kan inte fatta att vi har sommarlov nu, känns smått overkligt :o Nu är jag då hemma och skall snart äta tror jag, vad som händer sen vet jag itne riktigt än, sitter och väntar på att Jimmy<3 skall vakna nångång, men hejsvejs!

Jimmyyy.<3

Fredagskväll!

2012-06-01 @ 21:56:33

Har lite tråkigt såhär en fredagskväll. Ingen skulle hitta på nåt ikväll så jag sitter hemma för mig själv och chillar i mörkret, har av någon anledning ingen lust att gå och lägga mig så blir väl att sitta här då så länge jag hålls vaken, skulle så inte orka skolavslutning imorgon heller, jag vill bara sova! Men det bär väl av dit hursomhelst imorgon ändå, vad man hittar på efteråt får jag väl också se sen senare. Men nu skall jag sitta här då medan jag väntar på att Jimmy<3 skall ringa. Gonatt eller nåt!

Älskarjimmy.<3


Bakom denna blogg står jag, en tjugoårig barnpedagogikstuderande tjej, bosatt i svenskfinland, som älskar fotografering, djur av alla dess sorter och min underbara sambo.



Fotograferar gör jag med;

Canon EOS 70D
Sigma 70/2.8 EX DG Macro
Canon EF 50/1.4 USM
Sigma EX 17-50/2.8 DC OS HSM
Tamron AF SP 70-300/4-5,6
Di VC USD