Det var den julen

2013-12-29 @ 19:57:28
En trevlig juletid har jag haft, lite alltmöjligt smått och gott har jag fått i julklapp samt choklad i mängder, puh, kommer ta en evighet innan den är uppäten. Resten av jullovsdagarna har jag mestadels spenderat med min underbara Jimmy<3 och njutit av ledigheten, tog en tur till Kokkola också gjorde vi för någon dag sedan. Känns väl rätt bra just nu, efter jullovet börjar så smånigom också den sista perioden någonsin i denna skola och den kommer bli väldigt lugn, få timmar i skolan och inga prov, ouje!

God Jul!

2013-12-24 @ 12:26:20

Pepparkakshuset

2013-12-22 @ 12:30:00
Det blev visst ett pepparkakshus i år ändå. Tillsammans med Ellinor blev det igår att försöka oss på vårt alldeles egna pepparkakshus någonsin, "Den ödelagda gården". Puh, en liten utmaning allt, tog runt 3 timmar skulle jag tro, men roligt att prova på något nytt!

Julen närmar sig..

2013-12-21 @ 11:23:01
Hade en bra gårdag, födelsedagsfirande för Jimmys lillasyster och sedan iväg till julfesten. Kul med lite variation, blev julfest tillsammans med det finska gymnasiet. Resten av kvällen spenderades med min underbara Jimmy<3. Ooh, bara några dagar kvar till jul nu, fast ärligt talat har jag inte så mycket julkänslor än, men det kommer väl, bara snön skulle komma nångång! Nu skall jag ut med hunden en sväng och sedan blir det rallylydnadsträningar i hallen. Ha en fin lördag!

Torsdag!

2013-12-19 @ 18:58:57
Wihoo, snart helg och jullov! Kände mig i akut behov av att färga håret innan julfesten så det gjordes igår kväll. Idag har jag varit en stund i skolan för att skriva klart en essä, varit ute med hunden och klippt en hund ikväll också, en underbar liten pudelkille! Nu skall jag försöka ta och räkna lite mattuppgifter inför morgondagensprov och så mycket mer skall jag inte göra idag. Imorgon blir det provskrivning, födelsedagsfirande och julfest och efter den hoppas jag på att hitta på något med Jimmy<3, tjingeling!

Onsdag!

2013-12-18 @ 17:13:00
Min onsdag började bra, blev en "spontan-sovmorgon", så skönt att få sova ut. Sedan ut med hunden och därefter ställde jag mig iväg mot Kokkola och där har jag varit hela dagen, handlat lite julklappar och så blev det några julklappar åt mig själv också. Var nyss ute med hunden en gång till och nu blir det att städa lite grann, läsa lite till mitt näst-sista vanliga prov någonsin i gymnasiet och sedan bara slappa resten av kvällen, ha det bra!

Måndag!

2013-12-16 @ 16:21:02
Måndagen är här igen, som har spenderats till största del i skolan, fick min ABI-halare idag, hmm.. sjukt för lång, får försöka sy om den på något sätt... Det närmar sig! Har hunnit vara ute med hunden en tur i regnvädret också och nu skall jag inte göra så mycket alls, ha en fin måndag!

Äntligen fredag!

2013-12-13 @ 17:45:10
Hejhopp! Kort skoldag, enbart lite luciafirande och en halvtimme ägnade åt lite engelskauppgifter, sedan en tur till stan, hem och ut med hunden för att sedan klippa en hund och nu skall jag iväg till Julias för att hänga med tjejerna en stund! Senare hoppas jag på att göra något med Jimmy<3 Ha en fin fredag!

Torsdag!

2013-12-12 @ 18:38:37
Torsdag, snart helg igen!
Min torsdag har innehållt skola, cykeltur med hunden, hundklippning och just blev det att testa papsens nya arbetskamera lite grann, en Canon PowerShot G15, ooh I like it! Just nu har jag inte så mycket på gång, skall ta mig något att äta och kolla om det kommer något intressant på tv, längtar tills morgondagen och helgen, saknar min Jimmy<3. Ha en fin torsdagskväll!

Måndag!

2013-12-09 @ 17:48:00
Och så var måndagen tillbaka, så tungt att stiga upp imorse, gick en kort sväng med hunden och sedan iväg till skolan. Känner mig rätt slö och trött just nu, ute och vandrade en timme i det iskalla(!) vädret med gymnastikgruppen innan jag slutade, gick sedan hem och därefter ut med hunden också. Fick tillbaka mina skor idag, lite bättre blev de allt, checka framförallt in Teddies flörtiga min på första bilden!
Nu blir det att bara sitta här en stund, sen i duschen och efteråt bara slappa resten av kvällen och vänta på att Jimmy<3 slutar arbetet, så jag får prata med honom en stund, ha en bra måndagskväll!

Söndag!

2013-12-08 @ 15:14:45
Har haft en härlig helg tillsammans med min älskade Jimmy<3, 4 år har vi nu varit tillsammans, puss på dig :'*
Sen jag kom hem har jag inte hunnit med så mycket annat än en lång sparktur med hunden, nu blir det att bara slappa en stund, har inga planer för kvällen, kanske bara stannar hemma, ha en bra söndag!

Torsdag!

2013-12-05 @ 11:50:00
Nej, se det snöar, nej se det snöar... Så glad man blir!
Har nyss varit till stan och uträttat lite ärenden och nu blir det att gå ut med hunden, sen i duschen och efteråt laga mat. Och kvällen skall spenderas med Jimmy<3, så kommer min torsdag se ut!

Onsdag!

2013-12-04 @ 16:46:00
Hejhopp! Denna onsdag har jag spenderat några timmar i skolan, var ledig mitt på dagen och var hemma en stund, blev att fylla i beställningslistor för ABI-kläderna idag, iih, man börjar känna att det så småningom närmar sig. Hämtade ett paket från posten idag också, är i brist på lite finare skor att ha på julfester och liknande men även till vardags, men såklart ska min jobbiga högerfot ställa till det, men förhoppningsvis fixar det sig efter en tur till skomakaren. Har hunnit vara ute med hunden en stund också och nu sitter jag bara och tar det lugnt, skall lägga igång ett serieavsnitt och fortsätta slappa, ha en bra dag!


Bakom denna blogg står jag, en tjugoårig barnpedagogikstuderande tjej, bosatt i svenskfinland, som älskar fotografering, djur av alla dess sorter och min underbara sambo.



Fotograferar gör jag med;

Canon EOS 70D
Sigma 70/2.8 EX DG Macro
Canon EF 50/1.4 USM
Sigma EX 17-50/2.8 DC OS HSM
Tamron AF SP 70-300/4-5,6
Di VC USD