Lilla jul!

2013-11-30 @ 12:06:00
Lördag och lilla jul idag då! Fotade julkort igår och de hämtades ut idag, Teddie fick agera motiv detta år! Kom hem från Jimmy<3 för en stund sedan, nu blir det snart att äta och sen skall jag iväg med Teddie på rallylydnadsträningar. Efteråt blir det att fara tillbaks till Jimmy<3 och fira lillajul, ha en fin lördag allihop, det skall jag ha iallafall!

Fredag!

2013-11-29 @ 14:32:00
Äntligen fredag! Kort skoldag idag, därefter blev det en sväng via stan, kände mig plötsligt i akut underklädesbrist så blev en tur till Lindex. När jag kom hem blev det en cykeltur med hunden och nu sitter jag bara här och tar det lugnt. Några planer för kvällen har jag inte än, hoppas på att hitta på något med Jimmy<3 när han slutar arbetet ikväll. Ha en riktigt härlig fredag!

Tisdag!

2013-11-26 @ 16:58:00
Tisdagen till ära har jag nyss bakat julstjärnor, skall precis ta och provsmaka en, mums, mums! Tidigare idag var jag ute och gick runt 1½ timme med Teddie, Nea och Nixon också. Vad som händer här näst vet jag inte riktigt än, eventuellt blir det en tur till simhallen med Emmie och Nea, får se, ha en bra tisdagskväll!

Tisdag!

2013-11-19 @ 17:13:04
Nu är mitt konstverk till diplomarbetet klart! Bara portfolion kvar nudå.
Min tisdag har bestått av några timmar i skolan, cykeltur med hunden och fixande av det sista med konstverket. Inga planer för kvällen, ingen verkar ha lust att hitta på något, så blir väl att stanna hemma.
 

Söndag!

2013-11-17 @ 17:26:01
Blev en tur till stan idag för att handla lite färg och annat smått och gott, så har pysslat lite mer med konstprojektet idag, målat sömnkurvan på nyckelhålet och grundfärgen på själva nyckeln, bara detaljmålning kvar av nyckeln och lite mer skrivande till portfolion kvar.
Annars så spenderades gårdagen och förmiddagen idag med min älskade Jimmy<3 och sen jag kom hem har jag inte gjort så mycket annat, just nu skall jag bara ta det lugnt resten av kvällen.

Lördag!

2013-11-16 @ 17:26:54
I brist på annat att göra blev det nyss att jobba lite med konstprojektet, inte så mycket kvar nu. Skall målas lite till på skivan, en stor nyckel skall målas och det sista till portfolion skall göras ännu, men sen så.
Dagen har spenderats med Jimmy<3 imorse, sen har jag bara varit hemma, ute med vovven och nu skall jag ta en dusch, inga planer för kvällen än, men något gör jag väl säkert, ha en fin lördagskväll!

Fredag!

2013-11-15 @ 13:26:00
Och så var det fredag igen, skolfotot kom idag på posten, ehm, ja, vad säger man, vi kunde inte bestämma oss för ett tema, så det blev lite udda, haha. Fick resultaten från höstens studentskrivningar idag också, nöjd är jag allt! Efter skolan blev det en sväng via stan, sen har jag nyss varit ute med hunden och nu blir det att slappa lite innan jag slänger mig i duschen. Ingen aning om vad det blir att göra idag/ikväll, hoppas på att få träffa Jimmy<3 när han slutar jobbet ikväll iallafall! Ha en bra fredag!

En mulen tisdag

2013-11-12 @ 20:09:00
Fäboda i oktober

Idag har jag varit ledig hela dagen, härligt med sovmorgon! Har varit ute med hunden, slappat lite framför tv:n, klippt en Lagotto, mycket klippande verkar det bli denna vecka! Arbetat med portfolion till mitt konstdiplomarbete och nu skall jag ta något att äta och sen skall jag inte göra så mycket mer, vänta på att Jimmy<3 slutar arbetet och ringer. Gonatt från mig eller något!

Skön vecka!

2013-11-11 @ 16:05:00
Måndag igen, veckan började med en timme i skolan, provskrivning. Resten av dagen har jag spenderat hemma, ute med hunden, gick en sväng i stan med honom också. En tur tillbaka till skolan på eftermiddagen på en grejj och nu just har jag inga planer, får se om det blir att sitta hemma eller hitta på något. De kommande dagarna är också rätt slappa, ledig imorgon!

Onsdag!

2013-11-06 @ 16:49:00
Fick för en stund sedan ett lite annorlunda samtal, blev tillfrågad om jag kan komma och hålla kurs i hundklippning i Pedersöre i vinter/vår, måste bestämma mig fort. Hmm, säger jag, att undervisa och prata inför folksamlingar är kanske inte min starkaste sida, måste fundera lite.
Annars så har jag varit ledig hela dagen idag, så skönt, varit ute med hunden ett par gånger, klippt en hund, provläst lite och nu blir det att bara ta det lugnt tror jag, saknar min Jimmy<3 gör jag också! Nåja, ha en bra onsdagskväll!

Drömfångare

2013-11-05 @ 17:35:00
Nu är drömfångaren klar! Fixade det sista nu ikväll, nöjd får jag nog vara eftersom jag inte gjort något liknande tidigare, så småningom blir det att börja på med nästa del av diplomarbetet, då blir det lite målande istället.

Söndag!

2013-11-03 @ 17:14:03
Dagens projekt, en lurvig krulltott på besök idag, en Spansk vattenhunds tik som behövde en kortare frisyr. Så mycket annat har jag inte hunnit med sedan jag kom hem från Jimmy<3 på dagen och nu blir det bara att slappa resten av kvällen, så trött så. Ha en bra söndagskväll!

Lördag!

2013-11-02 @ 14:47:00
Hejhopp! Gårdagen och förmiddagen idag har spenderats hos Jimmy<3, blev att putsa och tvätta Jimmys nya vrålåk som hämtades idag. Just nu har jag varit ute på en cykeltur med hunden för en stund sedan och lite senare får vi gäster, vad som händer ikväll har jag ingen aning om än, men något skoj hittar man väl på!

Fredag!

2013-11-01 @ 20:45:04
Dagen började med att vakna upp hos Jimmy<3, bli skjutsad till skolan, var där en timme och sen via stan en sväng, hittade en ny plånbok och när jag kom hem hade fjädrarna kommit på posten också, blir att ännu försöka hitta några passande kulor och sedan kan jag göra klart drömfångaren och börja på med nästa del av projektet. Resten av dagen har jag varit mest hemma, ute med hunden och sen till gymet en stund. Just nu sitter jag och väntar på att Jimmy skall sluta arbetet och höra om vi det blir att göra något ikväll eller ej.
Ha en bra fredagskväll!


Bakom denna blogg står jag, en tjugoårig barnpedagogikstuderande tjej, bosatt i svenskfinland, som älskar fotografering, djur av alla dess sorter och min underbara sambo.



Fotograferar gör jag med;

Canon EOS 70D
Sigma 70/2.8 EX DG Macro
Canon EF 50/1.4 USM
Sigma EX 17-50/2.8 DC OS HSM
Tamron AF SP 70-300/4-5,6
Di VC USD