Kameraväska

2014-04-28 @ 17:31:00
Min första beställning någonsin från Ebay har anlänt!
Wow, säger jag bara vad snabbt det gick, tog bara ca en och en halv vecka fastän försäljaren använde sig av en ganska långsam leveransmetod och leveransdatumet skulle vara från och med femtonde maj och framåt.
En lite mer diskret kameraväska i tyg och läder, som även kan användas som vanlig väska, går att plocka ut facket med mellanväggar. Perfekt, snyggt sydd och inga fel. Skall man nu vara riktigt petig så har lädret blivit en aning buckligt framtill av transporten, men inget som stör mig iallafall, syntes mindre efter att jag rätat ut den, för det otroligt billiga priset är jag mer än nöjd!

Oh, happy day!

2014-04-28 @ 17:22:00
Vilken härlig dag! Är ledig, har haft sovmorgon, tagit ett par promenader med hunden, klippt en Lagotto, varit via stan en sväng och hämtat paket från posten, lite fler somriga plagg och ett paket enda från Shenzen i Kina! Får se vad resten av dagen har att bjuda på, nu blir det att fixa något gott att äta iallafall, ha en fin måndagskväll!

♥ Du ♥

2014-04-27 @ 22:14:00
Du är mitt allt, du är mitt liv.
Du är min klippa, du är mitt driv.
Du ger mig lycka, du ger mig frid.
Jag kommer älska dig i evig tid.

Mera kakfat

2014-04-24 @ 19:48:00
Blev två kakfat till och några fick en våning till, så nu har vi hela 6 stycken hemgjorda kakfat, haha, nu lär det bli beslutsångest om vilka som skall stå framme på kakbordet.

Min torsdag

2014-04-24 @ 16:34:00
En ledig dag idag, som har bestått av sovmorgon, hundklippning och en tur till stan. Hittade 2 par örhängen, så nu är det bara armbandet kvar och sen har jag allt klart. Fick hem ett paket från Mango idag också, 2 somriga plagg, vill ha sommar nu på direkten! Några planer för resten av dagen har jag inte, får se vad kvällen har att bjuda på.

En dag i mitten på veckan

2014-04-23 @ 13:05:00
Så var det onsdag, den tjugotredje april. Nu är det bara högst en månad tills de slutgiltiga studentresultaten kommer, spännande. Idag har jag fått lyran fastsatt på min mössa, drycker att skåla med har inhandlats och just nu väntar jag på att maten jag lagat skall bli klar och lite senare blir det att jobba, ha en fin onsdag!

Österbottnisk lyra

2014-04-22 @ 13:36:29
Studentmössa & lyra, check
Beställde på samma gång ett armband som borde komma om någon vecka, nu behöver jag bara hitta några fina, matchande örhängen, men det skall väl inte vara så svårt, woho, det närmar sig.

Annandag påsk

2014-04-21 @ 14:17:45
Känns som om man varit ledig i en evighet nu, imorgon blir det däremot att jobba.
Riktigt underbart väder idag, så soligt och varmt, sen jag kom hem från Jimmys<3 har jag suttit ute med Teddie och solat och fotat lite grann, ätit god mat och nu blir det en liten promenix, ha en riktigt fin annandag påsk!
 

Litet projekt

2014-04-20 @ 16:19:30
Suttit framför symaskinen den senaste timmen, jag som egentligen avskyr att sy och inte är något vidare på det heller, men vad gör man inte när man har tråkigt, gick ju faktiskt helt okej nu. Vad det blir avslöjas först när jag är klar, måste inhandla mer tyg först.
Sådär annars har jag mest tagit det lugnt hela dagen, varit ute i det härliga vädret och nu skall jag precis ut med hunden och lite senare till Jimmys<3.

Förlovningsfotografering

2014-04-19 @ 18:44:00
Här kommer några bilder från dagens fotografering. Ellinor och Carl förlovade sig i vintras och idag blev det att ta förlovningsbilder nere vid Fäboda. Stark vind och rätt kallt nere vid havet men en hel del bilder hann vi ta iallafall!

Glad Påsk!

2014-04-19 @ 12:58:18
 
 

Fredag!

2014-04-18 @ 18:22:00
Hejhopp! Nu skall jag precis iväg och tanka bilen och sedan till Julias, ha en fin fredagskväll!

En våraktig torsdag

2014-04-17 @ 14:05:46
Vilket underbart väder vi har idag, blåsigt, men ändå soligt och rätt varmt, lovas riktig värmebölja till nästa vecka också, så härligt! Fick sådana vår- och sommarkänslor att jag beställde lite somriga klädesplagg, vill ha sommar nu, nu, nu! Snart bara en månad kvar till sommaren och studenten! Skulle jag vara ledig skulle jag nog sitta ute hela dagen idag, men eftersom det är en röd dag imorgon blir det arbete idag istället. Så just nu blir det att ta mig en kopp kaffe, byta om och åka iväg och jobba, ha en bra dag!

DIY- kakfat

2014-04-16 @ 19:27:00
Lite onsdagspyssel såhär efter arbetet.
Märkte för ett tag sedan att vi överhuvudtaget inte hade några kakfat, vilket lär behövas till studentkalasen. Och istället för att köpa så kan man ju göra egna, personliga varianter. Stängerna beställdes från slöjddetaljer. Snyggt och roligt med egengjorda kakfat!

Senaste dagarna

2014-04-14 @ 20:29:04
Tycker dagarna går i rasande fart nu, plötsligt är det mitten på april!
Har spenderat helgen med Jimmy<3, några klippningar har det också blivit, hade en ny vovve på besök idag, en ursöt liten Shih Tzu, så mysig. Min lediga dag till ära har det också blivit en sväng till stan, inledde vårjacks-/läderjackssäsongen, fast huh, lite väl kallt var det. Imorgon blir det jobb och efteråt tror jag det blir en tur till Ellinors. Men just nu skall jag gå ut med hunden en sväng och sedan vänta på att Jimmy slutar arbetet, gokväll!

Nagellack

2014-04-11 @ 21:41:00
Testar lite nagellack, fick lov att beställa en ny silvervariant, det förra jag köpte var skräp. Detta däremot gillas, Make up Store - Alma. Kommer använda det till min Fuccia studentklänning. Nu fattas bara ett matchande armband till halsbandet jag skall bära och så studentmössan, kanske de börjar komma in snart?

Onsdagsfunderingar

2014-04-09 @ 12:50:00
Så var det onsdag, har just ätit lite pastasallad och sitter och kollar tv. Nu blir det att ta ut hunden på en cykeltur och lite senare iväg till jobbet. Tårtor beställdes imorse, tror de kommer bli riktigt fina. Börjar bli sugen på att beställa min studentpresent till mig själv också, men det får nog vänta ett tag ännu. Så spännande, aningen överentusiastisk inför studenten maybe? :3 Själva dimissionen längtar jag väl kanske inte så mycket efter, kommer väl bli illamående av att stå på scen inför så mycket folk, kommer säkert stoppla i scentrappan också, huh, borde kanske öva mig gå ordentligt med mina höga klackar. Men själva studentkalasen och middagen ser jag fram emot iallafall!

Tisdag

2014-04-08 @ 20:00:52
Kom hem från jobbet för en stund sedan, hämtade ut ett paket i samma veva, en kuvertväska att ha till studentmiddagen. Trodde jag beställt en vit, men fick en lite silvrig istället, men det går väl lika bra. För stunden är jag smått trött och megahungrig, så nu blir det att fixa lite att äta och sedan slänga mig framför tv:n och ta det lugnt. Ciao.

Ny vecka

2014-04-07 @ 14:09:42
En ny vecka är här igen. Måndag, en ledig måndag som hittils har spenderats en stund i stan, ute med hunden och i köket, bakat drömtårta med smörkräm, mums. Bland allt annat smått och gott på studentkalasen kommer nog en sådan få pryda kakbordet, troligtvis blir det denna vecka också att beställa de tårtor vi inte bakar själv. Mindre än 2 månader kvar, spänningen stiger.

Lördagskväll

2014-04-05 @ 21:39:00
Så var det helg och lördag, dagen har bestått av hundträning i hallen och mest slappande, blev en oplanerad tupplur mitt på dagen också. Just nu skall jag precis sticka iväg och träffa Jimmy<3 och hans kompisar, så ha en fin lördag!

En ledig dag

2014-04-03 @ 16:37:30
Hejhopp! Är ledig idag, så skönt, kommer inte arbeta varje dag i april och maj visar det sig, kanske bara bra såhär i början. Denna dag har blivit en hundig dag, badat och fixat Teddie lite grann, efteråt kände jag bara att jag inte orkar se på hans långa päls längre, så då rök den också, lite fick han dock lämna med.
Nu skall jag bara slappa och njuta av min lediga kväll, so long!
 

1:a april

2014-04-01 @ 11:49:22
Så var det april, våren och sommaren närmar sig, bara det kunde sluta snöa, vill ha sol och värme!
Fått hem klänningarna från sömmerskan idag, supernöjd, riktigt bra blev de, längtar tills jag får ha på mig dem. För stunden sitter jag och kollar lite tv och tar det lugnt, blir att ta hunden på en liten promenad så småningom och sedan börja ställa mig iväg till arbetet, första dagen idag på mitt sommarjobb, spännande.
 


Bakom denna blogg står jag, en tjugoårig barnpedagogikstuderande tjej, bosatt i svenskfinland, som älskar fotografering, djur av alla dess sorter och min underbara sambo.



Fotograferar gör jag med;

Canon EOS 70D
Sigma 70/2.8 EX DG Macro
Canon EF 50/1.4 USM
Sigma EX 17-50/2.8 DC OS HSM
Tamron AF SP 70-300/4-5,6
Di VC USD