I hate mondays

2014-06-30 @ 11:34:00
Det är kallt och regnar ute, jag är trött, har huvudvärk och slapp inte in till Novia.

Lördag

2014-06-28 @ 15:04:00
Så var det helg igen, slutade runt 11 igårkväll så gjorde inte så mycket annat då. Nu har jag precis varit ute med hunden på en promenad och fotorunda, snart blir det mat och lite senare hoppas jag på att hitta på något skoj med Jimmy<3, ha en fin lördag!

Ny bloggdesign

2014-06-26 @ 18:09:24
Detta har jag pysslat med idag, kände att det var dags att ändra om bloggens utseende lite grann.
Ledig dag idag, sen jag kom hem från Jimmy<3 imorse har jag varit en sväng via stan, hittade lite smått och gott, varit ute med vovven och nu skall jag bara ta det lugnt resten av kvällen, känner mig en aning sliten idag.
 

Slut på veckan

2014-06-22 @ 16:48:00
Så börjar denna vecka lida mot sitt slut, som mestadels har bestått av jobb och helgen har spenderats med min underbara Jimmy<3. Nu skall jag precis i duschen och sen tänker jag nog slänga mig på sängen och inte flytta på mig mer idag. Zombiemode idag, att gå och lägga sig 7 på morgonen för att stiga upp några timmar senare sätter sina spår, ZzZzZz....

Konfirmation

2014-06-15 @ 18:48:00
Idag har det blivit att fira Jimmys lillasyster Sara som blev konfirmerad.
Så mycket annat har jag inte gjort idag, har precis fixat färdigt Saras konfirmationsfoton och nu skall jag bara slappa resten av kvällen, ha en fin söndagskväll!

Dimmigt vatten

2014-06-14 @ 23:21:00
Har precis kommit hem från en fotorunda vid Fäboda. Fick hem ett ND-filter för nån dag sen, passade på att testa fota med det nu ikväll, bara älskar bilder med dimmigt vatten!

Ledig dag

2014-06-12 @ 16:04:00
 
Förutom en klippning imorse så är detta en ledig dag, så skööönt!
Har mest bara slappat idag, varit en tur till stan, promenerat med hunden och nyss blev det en fotorunda med Teddie också, oh, vad jag älskar min nya kamerautrustning ♥
Får se vad som händer här näst, kanske man hittar på något skoj?

Studentfoton

2014-06-09 @ 22:25:00
Igår blev det att ta mina egna studentfoton, här kommer några bilder från fotograferingen.

Lördagskväll

2014-06-07 @ 20:08:00
I brist på annat att göra denna lördagskväll blev det en tur ner till Fäboda för promenad och fotorunda med hunden. Är smått in love i min nya kamera och objektiven, imorgon blir det att ta mina egna studentbilder, får hoppas på bra väder då också!

Lördag

2014-06-07 @ 12:42:58
Så var det lördag, kom hem från Jimmy<3 för en stund sedan. Vilken härlig dag, varmt och soligt, började dagen med att tvätta alla Jimmys bilar, njuta av vädret och så lite pappamopedskörning på det. Nu blir det mat, en promenad med hunden och sedan klippa en hund. Får se vad man hittar på för skoj sedan, ha en härlig lördag!

Fredag!

2014-06-06 @ 14:11:58
Äntligen fredag. Denna vecka har känts väldigt tung och lång, har varit på två heldags urvalsprov, iallafall det ena gick inte riktigt som förväntat, får hålla tummarna nu bara. Jobbade båda de dagarna också, kände mig bra slut efteråt. Nu skall jag precis också iväg till jobbet och sedan hoppas jag på att det blir att göra något skoj med Jimmy<3, äntligen helg! Förutom några klippningar skall jag nog bara slappa denna helg!

Studenten

2014-06-01 @ 21:57:00
Så var studenten över, tack för allt JG!
Gick riktigt bra, hade förväntat mig att bli ordentligt nervös när det var min rad som skulle upp på scen, men icke sa nicke. Inte snavade jag eller trampade på klänningen heller, inte så smart att ta de högsta klackarna man någonsin ägt på studenten kanske, men det gick ju, otroligt sjuka fötter har jag dock.
En fin dag och kväll blev det iallafall, här nedan blir det massa bilder av det hela.
Jag och brodern innan gästerna kom.
Kakbordet på söndagen, 2 stycken söta tårtor beställdes från "Två systrars söta", så sjukt fina, den ena syns längst till höger på denna bild och den andra här nedan, som bjöds på på lördagen.
På kvällen blev det middag vid skolan, då fick fick det bli en kortare, vit spetsklänning istället och lägre skor. Hade kanske väntat mig lite annat i matväg, efterrätten var dock god iallafall, trevlig underhållning bjöds det också på. Resten av kvällen/natten spenderades med Jimmy<3 och hans vänner.
Eftersom en av mina kusiner blev student och en tog kombiexamen i år och hade sina kalas på lördagen, hade vi ett studentkalas idag också så släkten som bor längre bort också kunde hälsa på. Här nedan står jag tillsammans med några av kusinerna.
Idag fick det alltså bli nedsläppt hår, fanns fina lockar kvar från gårdagen, så håret fick lämna som det var när det togs ned.
Idag har jag för första gången också varit med på första sidan i en tidning;
Rosor och fina presenter i massor fick jag också, tusen tack för dem och till alla som gjorde dessa dagar oförglömliga!


Bakom denna blogg står jag, en tjugoårig barnpedagogikstuderande tjej, bosatt i svenskfinland, som älskar fotografering, djur av alla dess sorter och min underbara sambo.



Fotograferar gör jag med;

Canon EOS 70D
Sigma 70/2.8 EX DG Macro
Canon EF 50/1.4 USM
Sigma EX 17-50/2.8 DC OS HSM
Tamron AF SP 70-300/4-5,6
Di VC USD