Den tjogosjätte november

2014-11-26 @ 18:43:00
Denna lilla sötsak hälsade på ikväll!
Denna lediga onsdag har annars gått åt till lite pluggande inför en kommande tent, det blir den första hittils faktiskt. Har bakat lite grann, promenerat med vovven och nu blir det serietittande resten av kvällen. Får se vad jag hittar på imorgon då, är ledig resten av veckan, borde ta mig iväg till stan en sväng. Bara 2 skoldagar kvar + tenten så ligger ett lååångt jullov framför mig, blir julmiddag med klassen nästa vecka också, så skoj!

Friday!

2014-11-21 @ 17:43:30
Ändrade planer blev det idag, inte för att jag hade särskilt stora planer för denna dag, men.
Steg upp tidigt när det ringde imorse, tog en dusch och brummade lite senare iväg till Larsmo för att vikariera på ett dagis. Så det har jag gjort idag, så roligt så och vilket fint dagis ännu till, wow!
Nu blir det att bänka mig framför Bones med julmust och popcorn i väntan på att Jimmy<3 kommer hem, ha en fin fredag!

Tjugonde november

2014-11-20 @ 14:27:00
Ledig idag, började dagen med sovmorgon. Har klinkat lite på keyboarden, lagat några skoluppgifter, börjat läsa de böcker som är viktigaste just nu och lagat en mumsig risotto. Härnäst blir det en promenad med hunden och sen får jag se vad man hittar på, kanske det blir en tur til gymet, får se.

En onsdag

2014-11-19 @ 18:45:00
Hejhå, dagen började med värsta migränanfallet, något av det värsta i huvudvärksväg jag upplevt hittils, men efter att ha slängt i mig en par burana och tagit en promenad i den friska luften började det lätta och jag kunde ta mig iväg till skolan för att gå på två föreläsningar. Spännande saker på gång gällande skolan, en julmiddag med klassen kommer bli av så småningom och så skall några teaterföreställningar börja planeras, en av dem kommer vi visa inför sisådär 300 barn, puh, scenskräcken kommer krypande. Jaja, nu ikväll har jag klippt en ursöt pudel, hade en ny Lagotto på besök igår också. Har nu två lediga dagar framför mig, så skönt så!

Senaste nytt

2014-11-17 @ 14:33:00
Dagarna går i rasande fart, i helgen var jag under lördagsförmiddagen med några klasskamrater och arbetade som "lektant" i en monter på köpmannamässan och resten av helgen spenderades med min bästa Jimmy<3. Fått en tidig julklapp också, stod en keyboard i mitt rum när jag kom hem. Har valt piano som mitt instrument till BI:s första musik/instrumentalkurs, kommer dock också gå gitarr senare, tjoho, ivrig att lära mig spela.

Julbak

2014-11-11 @ 21:40:00
Ikväll har det bakats pepparkakor och lite annat smått och gott i mängder och massor tillsammans med klasskompisarna! Så ikväll har vi ätit oss proppmätta på en massa godsaker, babblat på och så fick vi äntligen våra halare beställda också. Nu sitter jag här med lite ont i magen av att till på köpet ha ätit en massa pepparkaksdeg, så skall gå och lägga mig, gonatt!

Äntligen vinter!

2014-11-05 @ 13:43:00
Tjohoo, vad mycket snö det kommit inatt!
Blev av någon orsak inte mycket sömn inatt, kunde bara inte somna, så känns som om jag varit uppe nu i en halv evighet fastän klockan inte är särskilt mycket än, nåja, morgonen började iallafall med strömavbrott, famlade runt i mörkret och försökte så gott det gick ta mig iväg till skolan, väl där var strömmen tillbaka och så blev det två lektioner/föreläsningar. Just nu har jag för en stund sedan varit ute med vovven och fotograferat lite grann och här näst skall jag fixa ihop lite mat, senare blir det att klippa en vovve och ikväll blir det antingen bio med några klasskompisar eller en tur till fitness, får se, hejhopp!

Fjärde november

2014-11-04 @ 19:50:00
Hejsanhoppsan, denna dag har det varit fullt program, 2 föreläsningar och sedan hem en sväng till hunden för att sedan åka till stan med Ingemo och Agnes, har både ätit god mat, suttit på café och vandrat runt på stan.
Blev lite klassplanering idag också, på köpmannamässan kommer en del av oss att hålla program för barnen där, skojskoj.


Bakom denna blogg står jag, en tjugoårig barnpedagogikstuderande tjej, bosatt i svenskfinland, som älskar fotografering, djur av alla dess sorter och min underbara sambo.



Fotograferar gör jag med;

Canon EOS 70D
Sigma 70/2.8 EX DG Macro
Canon EF 50/1.4 USM
Sigma EX 17-50/2.8 DC OS HSM
Tamron AF SP 70-300/4-5,6
Di VC USD