Gåvor i massor!

2015-01-31 @ 14:12:36
Hej och hå, då var man idag 20 år plötsligt!
Har fått massor av underbara presenter av både min egen och Jimmys familj, har nog aldrig i mitt liv fått så mycket presenter tidigare, och så mycket som man vill ha och behöver, så glad! Nästa vecka skall vi kolla in lägenheten och sedan blir det väl möbelshopping då, spännande tider!

Vilken dag..

2015-01-28 @ 14:50:16
Kan väl inte direkt påstå att denna dag började särskilt bra, hunden vaknade upp med öroninflammation och fick lov att åka på ett veterinärbesök, fick utskrivet recept på kortisonspray också till tassarna som kliar så förskräckligt. Och för en stund sedan blev jag nästan påkörd också, hann se vad som var påväg att hända och hann börja bromsa i tid, så bilen stannade ca 10 cm ifrån den andra, och vad gör den andra bilisten då? Jomen, gasar iväg i full fart från platsen.. Nåja, nu skall jag slänga i mig en smörgås och sedan klippa en vovve.

Sen sist..

2015-01-27 @ 20:45:00
Hej och hå vad tiden går!
Sen sist har jag varit i skolan som vanligt, kan åter igen bara konstatera att vi har en helt underbar klass och en sjukt rolig utbildning, hängt mycket på café med klasskamraterna, ikväll blev det också knytkalas i skolan tillsammans med några klasskamrater och tutorerna. Övat en hel del på kompandet, stannade kvar en stund ikväll efteråt för att kunna öva på ett riktigt piano, så härligt jämfört med keyboarden. Helgen spenderades med bästa Jimmy<3 och inom en snar framtid blir vi troligen också sambos, så spännande!

Mycket på gång..

2015-01-14 @ 20:37:00
Nu har planeringen av teaterföreställningarna börjat ta fart, har ikväll också gjort klart och börjat printa ut reklamblad. Troligen kommer det bli 4 föreställningar allt som allt, uppdelat på två olika tillfällen. Så roligt med en utbildning som ändå innehåller en hel del praktiskt. Hade idag också min första pianolektion och nu har jag två lediga dagar framför mig, så skönt så!
 

Tillbaka i skolbänken

2015-01-12 @ 14:46:22
Så var jullovet över, har börjat på med några intressanta kurser, denna period kommer nog bli skoj. Halarna hade kommit också, riktigt bra såg de ut att vara, logon blev riktigt lyckad, fastän vi fick lov att ta till med en nödlösning, jag hamnade att måla av den från ett foto på en annan halare. Nu skall det ännu tryckas några logon till på dem, men sen så. Känner mig annars lite krasslig idag, men måste orka imorgon, har ett arbete som skall presenteras, så skall bara ta och vila resten av kvällen!

2015

2015-01-06 @ 15:27:27
Här ekar det tomt, sedan sist har jag umgåtts med min bästa Jimmy, varit en tur till Larsmo för en träff med några högstadieklasskompisar. Äntligen fått färdigt en skoluppgift som skall presenteras nästa vecka och klippt hundar, sötsaken ovan hade jag på besök idag, en urmysig liten Shih Tzu. Nu skall jag bara njuta av de sista jullovsdagarna, på måndag börjar skolan igen.


Bakom denna blogg står jag, en tjugoårig barnpedagogikstuderande tjej, bosatt i svenskfinland, som älskar fotografering, djur av alla dess sorter och min underbara sambo.



Fotograferar gör jag med;

Canon EOS 70D
Sigma 70/2.8 EX DG Macro
Canon EF 50/1.4 USM
Sigma EX 17-50/2.8 DC OS HSM
Tamron AF SP 70-300/4-5,6
Di VC USD