♥ Nytt hem ♥

2015-11-29 @ 11:31:55
Nu har vi äntligen flyttat in ♥ Vårt nya hem är ett 1700-tals hus/gård lite ut på "landet", samtidigt som det är rätt nära till stan. Det här stället har verkligen allt i mina ögon, härifrån vill jag aldrig flytta! ♥

Snart så!

2015-11-22 @ 10:59:12
Blev en heldag i Haparanda igår! En till soffa, gardiner och lite annat smått och gott fick följa med hem. Inte många dagar kvar nu!

Slut i huvudet

2015-11-04 @ 16:25:07
Såhär såg det ut för exakt ett år sedan, eller ja nästan iallafall, den femte november, kommer det nån snö än i år mån tro? Rätt skönt dock med det här vädret nu under praktiken, soligt och kring 10 plusgrader om dagarna. Tredje dagen på praktiken nu, härligt ställe jag är på. Kul med lite variation också, medan småbarnen sover går jag över till avdelningen med de äldre barnen, man får nästan en liten chock varje gång av vilken skillnad det kan vara mellan avdelningarna, är sådär lagom slut i huvudet idag. Vill bara gå och sova just nu, men har flera hundklippningar denna vecka, så också ikväll, pust.

Första november

2015-11-01 @ 17:04:00
Första november, söndag och en riktig slödag, jag har inte klätt på mig än och lär inte göra det mer idag heller. Halloweenhelgen har flygit förbi, den firade vi som häxa och Teletubbie! För stunden sitter jag och försöker förbereda mig inför morgondagen då praktiken inleds. Inte nog med med att vi har massor av praktikuppgifter, så skall vi hinna med massa arbeten och redovisningar direkt efter praktiken också. En muntlig redovisning på finska också, känner bara hur jag vill gräva ner mig i marken och stanna där ett tag, fast nä, så usligt är det väl ändå inte. Bara man överlever de närmaste veckorna så har vi en månads "jullov" sedan, vad jag skall njuta då! Börjar bli dags att börja packa ner våra saker nu så småningom också, iih, så spännande!
 
Edit: Första bilden är från när vi hade Taco-kväll i skolan med gulisarna härom veckan, ifall någon nu undrade, så skojj med engagerade gulisar och utrymmen i skolan som vi kan använda bäst vi vill!


Bakom denna blogg står jag, en tjugoårig barnpedagogikstuderande tjej, bosatt i svenskfinland, som älskar fotografering, djur av alla dess sorter och min underbara sambo.



Fotograferar gör jag med;

Canon EOS 70D
Sigma 70/2.8 EX DG Macro
Canon EF 50/1.4 USM
Sigma EX 17-50/2.8 DC OS HSM
Tamron AF SP 70-300/4-5,6
Di VC USD