En annorlunda dag

2016-09-22 @ 19:08:57
Det blev en liten annorlunda skoldag idag, hemlig utflykt stod på schemat. Ingen av oss hade lyckats lista ut vad som var på gång och fram kom vi sedan till en bondgård/mjölkgård! Kossor och kalvar har vi hälsat på idag alltså ♥ De är ju bara för mysiga! Nu blir det nog dock att ta sig en dusch, för kolukten etsade sig minsann fast i håret.

~

2016-09-19 @ 15:04:00
De nya tapeterna lades upp igår och imorse fördes köksluckorna för målning, så snyggt det kommer bli! Blir kanske en Ikeatur mot slutet av veckan också. Passade även på att fixa ny frisyr åt Milou igår, kort och fräscht!

En ledig fredag

2016-09-16 @ 20:27:00
Haft en ledig dag/självstudiedag idag, så skönt så! Studierna har jag dock inte hunnit ägna mig åt alls idag, men månne jag hinner ännu under helgen, nån uppgift vill jag få gjord iallafall för att minska på hopen med arbeten. Tapeterna i köket revs ner idag, de nya kom igår också! En riktigt fin kombination i knopp- och handtagsväg kollade vi på idag också, åh så fint det kommer bli sedan!

Elfte september

2016-09-11 @ 17:29:49
Kissemissarna ändå, de börjar bli riktigt goda vänner nu ♥
Tapeterna till köket är beställda, snart blir det att börja riva tapeter då! Jag börjar också ha lite mer på klart om vad jag vill skriva om i mitt kandidatarbete/slutarbete, yes! Så nu kan jag släppa på stressen lite och börja på med lite efterforskning och försöka komma underfund med hur jag skall avgränsa mitt ämne. Har hittat ett par riktigt intressanta böcker jag skall försöka få tag på också, börjar bli taggad, snart är vi färdiga! 

Fredag

2016-09-09 @ 09:15:00
Mycket på gång när det gäller studierna nu, vi borde tydligen redan denna månad börja bestämma oss om vad vi skall skriva om i vår avhandling. Det var jag inte beredd på, jag har inte koll på vad jag skall skriva om, något inom specialpedagogik vill jag välja, men vad? Förhoppningsvis börjar det klarna snart. Sitter som bäst och skriver på en skoluppgift, har en "ledig" dag idag, här så småningom skall jag också klippa veckans 6:e och sista hund! Gällande husfronten kommer vi så småningom börja renovera köket, tjoho!

Sista året

2016-09-05 @ 15:48:42
Så var studierna igång igen. Allt en lite hektisk dag idag, mycket på en gång alltid när man börjar. Mycket intressanta kurser har vi iallafall framför oss nu, det blir nog det bästa året det här tror jag, mycket psykologi, barnpsykiatri, barn i behov av särskilt stöd m.m. Sånt som jag tycker är jätteintressant! Nu skall jag pusta ut lite grann innan jag tar mig an dagens vovve, lär bli åtminstone 5 stycken denna vecka. 

Drömmar på husfronten

2016-09-03 @ 18:34:00
Tänk om man bara kunde få vinna på lotto och renovera och fixa till hemmet hej vilt. Tycker det är oerhört kul att kolla runt, drömma och hitta inspiration på nätet. Får vi någongång möjlighet skulle dessa stilar vara min absoluta dröm, så känns det just nu iallafall. Det är främst köket och övervåningen som det då skulle gälla. 
Blåa köksluckor med brun bänkskiva ♥ Resten av kaklen skulle också få bytas ut mot vita och sedan denna härliga tapet från Duro ur Gammelsvensk-kollektionen, "Dellen". Har blivit urförtjust i Duro, Sandberg och Boråstapeter.
Såhär skulle allrummet på övervåningen gärna få se ut om vi nångång i framtiden börjar renovera det. Paneltaket skulle då bli vitt på hela våningen och golven i de flesta rum bytas ut mot gråbrunt laminat. Denna tapet är jag helt förälskad i, Duros/Nyans "Haga blå", också ur Gammelsvensk-kollektionen. Det verkar dock som om den är påväg ut ur sortimentet, mitt hjärta blöder, tänk om man kunde få tag på den på något sätt och spara inför framtiden..
 
Ja, drömma kan man, om det blir verklighet är ju en annan femma, men man kan ju alltid hoppas!

Bröllopsoutfit √

2016-09-01 @ 16:50:37
Fick tillbaka min klänning idag, och resten av utstyrseln är också fixad, redo att åka på broderns bröllop om en månad nudå. Tycker så om denna klänning, tror allt jag vill ha den på min examen sen också!


Bakom denna blogg står jag, en tjugoårig barnpedagogikstuderande tjej, bosatt i svenskfinland, som älskar fotografering, djur av alla dess sorter och min underbara sambo.



Fotograferar gör jag med;

Canon EOS 70D
Sigma 70/2.8 EX DG Macro
Canon EF 50/1.4 USM
Sigma EX 17-50/2.8 DC OS HSM
Tamron AF SP 70-300/4-5,6
Di VC USD