Shopping i Vasa!

2011-12-29 @ 19:51:26



Idag har jag varit i Vasa hela dagen och shoppat upp alla mina pengar, eller inte riktigt alla men, haha. Åkte med Daniel och mami dit, Daniel skulle stanna hos en kompis i Vasa över nyåret så han kom inte med hem sen. Hittade en del kläder i Vasa och en kameraryggsäck som vi fick billigare också! Skulle ha köpt en vinterjacka egentligen också, men hittade inte någon alls, alla storlekar på jackor var slut överallt. Så får försöka leta efter en här i stan eller kolla på nätet. Nu skall jag iallafall ta mig något att äta, är smått trött och hungrig och sen skall jag nog bara chilla resten av kvällen här hemma, mer bloggning en annan gång, CIAO :)

Pusspåsötastejimmy.<3

Halloj!

2011-12-28 @ 15:09:49

Julen är över, fick inte så många julklappar men en stor iallafall, ett Tamron zoomobjektiv! Och sen mycket choklad och en del småsaker. Firade julen hemma i år. De senaste dagarna har jag inte gjort så mycket, varit med Jimmy<3 och så :) Men imorgon skall jag till Vasa och shoppa! Har typ inga kläder och så behöver jag en vinterjacka och en kamera(och utrustnings) ryggsäck, min gamla väska rymmer inte det nya objektivet. Har pengar från att jag sålde den externa hårddisken jag vann i fototävlingen och så fick jag lite pengar av mommo&moffa i julklapp, så imorgon skall det slösas pengar :D Men mer bloggning senare, CIAO :)

Pusspåjimmy.<3

Julfest och jullov!

2011-12-22 @ 23:17:58





Ikväll har jag varit på julfest i skolan och ni har vi JULLOOOV, härligt! :D Åkte till Jessicas en 2-tiden idag och var där enda tills julfesten skulle börja, vi lagade mat och sen började vi ställa oss inför kvällen. Roligt, har inte varit hos Jessicas eller varit med alla de vi var med på evigheter. Julfesten var väl helt okej, lite lång kanske, men nåja. Efteråt åkte jag hem och böt om och så for jag iväg till Jimmys<3 Och där var jag resten av kvällen :) Nu har jag då kommit hem och skall sitta här en s tund innan jag somnar, imorgon blir det att åka in till stan och inhandla de sista julklapparna, för snart är det JULAFTON!! :D Gonatt eller nåt :)

Älskarjimmy.<3

Fredag!

2011-12-09 @ 16:07:57

Äntligen helg, såhär lattjo känner man sig då! Nu skall jag chilla lite här hemma och senare blir det att åka till Jimmys<3 och "fira" 2-årsdagen som var igår! Idag har jag bara varit i skolan och varit ute med vovven, så mycket annat har jag inte hunnit med. Men har inte så mycket att skriva om så mer bloggning en annan gång, CIAO :D

Pusspåjimmy.<3

Tisdag

2011-12-05 @ 17:01:24



Hejhopp! Slutade lite efter 2 idag och imorgon har vi LEDIGT! :D Har spenderat dagen med att lagat mat och bakat julstjärnor och varit ute med vovven. Och nu skall jag sitta här och chilla och sen dricka en kopp kaffe och äta julstjärnor och sen får man se vad som händer ikväll, mer bloggning senare, CIAO :)

Pusspåjimmy.<3


Bakom denna blogg står jag, en tjugoårig barnpedagogikstuderande tjej, bosatt i svenskfinland, som älskar fotografering, djur av alla dess sorter och min underbara sambo.



Fotograferar gör jag med;

Canon EOS 70D
Sigma 70/2.8 EX DG Macro
Canon EF 50/1.4 USM
Sigma EX 17-50/2.8 DC OS HSM
Tamron AF SP 70-300/4-5,6
Di VC USD