Just så.

2011-02-26 @ 08:53:25

Igårkväll ändrade sig mami att de inte alls skulle fara till Vasa idag, men jasså, när jag vaknar så har de farit ändå. Så sur man kan bli! Skitkul, att vara hemma med Teddie hela dagen ENSAM, NOT!

Börjar bli kväll!

2011-02-25 @ 17:25:01

Skall snart hoppa i duschen, bara jag skulle orka dra mig upp från stolen, haha. Jimmy for på lan ikväll så då måste jag hitta på nåt annat, skall försöka hitta nån som kan va. Eventuellt kanske jag skall vara med Eve och hennes kompisar ikväll. Inte varit med Eve på flera år typ. Men får se, de hade ingenstans att vara så de skulle typ vara ute, å de e ju värsta kallt och blåsigt. Yes, meen nu skall jag nog börja gå i duschen, typ, snart iallafall, så hejdååå! :D

PuuusspåminJimmy.<3

SPORTLOV!

2011-02-25 @ 14:25:35

Hejhallå! Kom just in från en promenad med Teddie. Kändes som en evighet i skolan idag, var helt megatrött också, inte sovit mycket inatt. Men börjar känna mig lite piggare nu, bara det skulle vara bättre väder ute, helt trist när man kollar ut. Fick betyg också, helt nöjd är jag nog. Och nu skall jag sitta här en stund och sen gå och äta nåt, är smått hungrig. Och hm, vad skall man hitta på ikväll då? Skulle vilja vara med Jimmy<3 men får see det sen. Åh, skall bli skönt med sportlov, måste ju ta hand om Teddie på dagarna men slipper ju vara i skolan iallafall! Mjo, men bloggar mer sen, CIAAO :)

Jimmy.<3

2011-02-24 @ 18:36:25
Saknar Jimmy.<3

Gammal bild.

2011-02-24 @ 18:34:06

 

Hejhopp! Sitter hemma och har tråkigt och är superdupermegatrött! Skulle bara kunna sova några år. Blir väl att sitta hemma ikväll igen då, hade tänkt göra nåt idag, men ingen kunde va så. Går väl och lägger mig snart elr nåt. Och imorgon är det äntligen helg!

Länge sen.

2011-02-24 @ 18:21:48

Vill till Bergöijen nuuu!<3

Hallå!

2011-02-23 @ 17:38:45

Varit på studiebesök till YA i Nykarleby idag. Inget för mig, det var ju typ ingen fotografering eller layout alls, bara målning och skulpturering. Var där hela dagen, långtråkigt blev det och bussen var försenad sen också. Och när jag kom hem åkte vi till veterinären med Teddie, misstänkte att han hade noskvalster men istället hade han tonsillit. Såå nu blir det antibiotika för honom dåå. Mjo och nu sitter jag hemma och är smått trött. Sandra skall hit ikväll så får nog ta och "pigga" upp mig. Yes, men typ hejdå!

Saknar Jimmy.<3

Hallååå!

2011-02-21 @ 14:21:43

Har just ätit och sitter nu i köket och chillar här framför datorn, flyttade mig till köket eftersom Teddie av någon orsak inte härjar runt och biter/river i saker ifall jag sitter i köket. Yes, är på rätt bra humör idag, känns som en bra dag idag. Dagen har börjat bra, eller tja, jag försov mig men det var ju bara bra för jag känner mig mycket piggare! Gick så bra när jag var ute med Teddie också, inte det minsta bråkig var han. Och nu sitter jag här och kan sitta ifred medans Teddie roar sig själv med att tugga på ett ben eller nåt, amazing! Mjo, men bloggar mer sen, CIAO! :D

Sötisjimmy.<3

Tillbaka från Kokkola

2011-02-20 @ 17:23:22

Nu har vi kommit hem från Kokkola, var där rätt så länge. Var till hundparken och sen och hälsade på hos Mari-leenas också. Var där en stund, drack en kopp kaffe och pratade. Och nu har vi då kommit hem och jag är jätte trött och slut. Har inte ätit något på evigheter så skall gå och fixa nåt att äta nu och sen bara slappa resten av kvällen. Yes, men mera bloggning nån annangång, CIAO !

Jimmyduebäst.<3

Gomorron!

2011-02-20 @ 12:05:53

Söndag idag, tråkigaste dagen på hela veckan typ. Eller, tja, bättre än en skoldag är det väl iallafall. Yes, har varit uppe en bra stund nu, skall just gå i duschen. Och sen äta, och efter maten skall vi till Kokkola och hälsa på Teddies bror Edwin. Så är där en stund då och ikväll kanske jag skall vara med Jimmy.<3 Mjo, men nu måste jag skynda mig i dischen, bloggar mer sen, hejdåå!

Pusspåjimmy.<3

Hejhopp!

2011-02-19 @ 12:51:04

Vaknade en 11 tiden idag. Åkte till stan med mami som skulle och handla, tog med mig Teddie och gick runt med honom på stan så länge. Och nu har jag varit hemma en stund, skall och äta nu typ. Och idag är det lördag, skall vara med Jimmy<3 ikväll tror jag. Och åh vad jag längtar till sommaren, så kallt ute och usch, den här sommaren skall bli bäst någonsin! Mjo, men nu skall jag gå och äta, mer bloggning sen, CIAO :)

Jimmyesötast.<3

Fredagskväll

2011-02-18 @ 18:53:35

Sitter hemma och vänttar på att Jimmy<3 skall ringa, skall dit ikväll! :) Bläh, har smått tråkigt, eller okey, mega tråkigt, finns inget att göra här hemma men är ändå rätt trött så jag orkar inte göra nåt heller. Mjo, men nu borde jag nog gå och byta om, så hejdå!

Halloj!

2011-02-18 @ 15:01:12

Kom hem lite över 3, var tvungen att fixa färdigt skolkatalogen, nästa vecka skickar vi den till tryckeriet, äntligen! Och vet ni vad, det är HÄÄÄLG! Och snart är det sportlov också, bara en vecka kvar. Så nu skall jag sitta här en stund och sen skall jag fixa nåt att äta. Och ikväll skall jag vara med min sötis Jimmy<3 Men jag bloggar mer senare, så hej så länge! :)

Jimmyyy.<3

Goddag!

2011-02-17 @ 16:49:37

Sitter hemma och blir smått döv när Teddie står på andra sidan rummet och skäller på mig. Yes, började jag klockan 9 eller egentligen halv 10 men skulle fixa nåt med skolkatalogen så måste dit tidigare. Sen har jag bara varit ut med Teddie, kollat tv och läst lite snabbt på prov. Och nu sitter jag då här och är smått slut och alla här hemma dampar. Och ikväll vet jag inte vad man hittar på, kanske skall vara med Jimmy<3 ifall han kan va, hemma skall jag inte sitta ikväll iallafall. Mjo, men hejdå!

Pusspåjimmy.<3

Gomorron!

2011-02-15 @ 06:49:12

Skall till skolan snaart, papi ska skjussa mig, typ mega kallt ute! Yes, jaha, men nu måste jag tydligen iväg så bloggar mera sen, blev ett kort inlägg nu bara, men hejdå! :)

Idol!

2011-02-13 @ 20:40:58

Nu har jag för en stund sedan kommit hem från Idolkonserten. Mycket folk var det, köen var lååång när jag kom dit och ännu längre blev den, som tur behövde jag bara vänta en kvart innan de öppnade dörrarna till Kristallen, för kallt var det ute! Yes, konserten var väl bra, såg inte så mycket eftersom det satt så mycket folk framför mig men. Och nu är jag då hemma, har just ätit och skall sitta här en stund. Mjo, men hejdå!

Jimmyesötast.<3

Hallåjaa!

2011-02-13 @ 12:42:37

Har just ätit och nu sitter jag här, skall typ börja läsa på till biologiprov vi har imorgon, bara jag skulle orka. Och sen skall jag typ gå i duschen och ikväll skall jag på Idol konserten i Kristallen. Kommer typ vara fullsmockat med folk i hela stan, får se hur det blir då. Japp, men mer bloggning senare, CIAO :)

Pusspåjimmy.<3

Halloj!

2011-02-12 @ 12:50:33

Kom just hem från stan. Hittade en huppari och en top. Typ första gången jag hittar nåt här i stan? Nämen :D Yes, och nu vet jag inte vad jag skall göra, men bloggar mer sen, CIAO :)

Jimmyyyy.<3

Till stan

2011-02-12 @ 09:58:14

Gomorron! Nu drar jag till stan med mamsen, skall kolla ifall jag skulle hitta lite kläder elr nåt, hej så länge! :D

Tjoou!

2011-02-11 @ 22:14:37

Har lite tråkigt, kommer bara nyheter på tv nujust, usch! Vänttar på att Jimmy<3 skall ringa och att det skall komma nåt bra på teveeeee. Eller så kan jag bara somna och så blir det lördag. Mami och papi åker med Teddie  till hundparken i kokkola imorgon och sen till några bekantas en stund så då kan jag vara för mig själv, skönt! Kanske åker till stan en sväng också nångång och kollar ifall man skulle hitta nåt, yes, meen typ hejs!

Gokväll!

2011-02-11 @ 21:43:04

Ligger i soffan och kollar på parlamentet och äter lite godis. Stannade hemma ikväll, Jimmy kunde inte va heller och jag orkade inte fara ut och göra nåt annat, så det blev att stanna hemma och ta det lugnt. Fy vad jag är trött också! SKall försöka lägga mig tidigt ikväll, vilket nog inte kommer gå så bra. Yes, men hejdå!

Jimmy.<3

Fredaaag!

2011-02-11 @ 16:37:20

Äntligen fredag! Denna vecka har känts väldigt tung, åh, nu skall jag njuta av hälgen. Hade fysikprov idag, trodde det skulle gå åt skogen, men det var faktiskt lättare än jag trodde, puh. Yes, och idag har jag varit i skolan och när jag kom hem åkte jag genast till Jimmys och klippte och färgade håret, bra blev det. Och nu sitter jag här då och chillar. Och ikväll får man se vad som händer, skall kanske vara med Jimmy<3 senare :) Jajja, men hej så länge!

Puss.<3

Dålig dag

2011-02-08 @ 19:52:24

Är på dåligt humör, varit grymt trött idag och Teddie har bitit mig gul och blå. Stressigt här hemma hela dan också, har fysikprov den här veckan också och jag har inte alls haft ork att kolla vad vi har till det, och jag skulle heller inte ha nån ork att göra det, fick 6- i förra provet och då tyckte jag att jag övat ordentligt till det typ, och nu kan jag inget alls och orkar inte öva heller. Blir så stressad. Usch, nu skall jag nog gå och äta nåt, är smått hungrig och hängig, hejs!

Gokväll!

2011-02-05 @ 17:24:44

Är supertrött, skulle kunna sova några år. Ikväll vet jag inte vad man skall hitta på, gäster påväg hit nu, så kommer var smått trist att sitta här och höra på när de babblar. Vänttar på att Jimmy<3 skall ringa och sen får jag se vad som händer, kanske skall vara en stund med Sandra ikväll och sen kanske med Jimmy? Eller så inte, får se det sen. Annars så har jag bara avrit hemma idag och så en sväng till Kokkola. Mjo, men typ hejdå!

Jimmyebäst.<3

Gokväll!

2011-02-03 @ 18:41:13

Halloj! Idag har jag bara suttit hemma, mest tränat med Teddie hela dagen, haha, allt kan man då få honom att göra med hjälp av en liten skinkbit. Hade tänkt hittat på nåt ikväll men det verkar ju inte bli av. Får inte tag på Sandra och Melinda och Linda var och kollade på innebandy. Och Jimmy<3 är i sandsund, såå blir väl att sitta hemma ikväll också, gjort det hela veckan, va trist jag är, haha, typ förr satt jag nästan aldrig hemma. Yesyes, men imorgon är det fredag! Då skall jag minsann vara med Jimmy, hoppas jag iallafall! :D

Duesötast.<3

Hallå!

2011-02-02 @ 12:02:49

Stannade hemma idag, åkte bara till skolan för att skriva finska provet och sen hem igen. Varit ute med Teddie en sväng och ätit och nu skall jag bara ta det lugnt. Yes, och idag vet jag inte vad som händer, men få se det sen dåå. Yes, men bloggar mer senare, hejdå!

Du.<3

Shoo!

2011-02-01 @ 09:51:47

Kom just in från en promenad med Teddie. Började halv nio idag, men vi hade ingen lärare så vi satt typ och gjorde ingenting, onödigt att jag for till skolan alls när jag ändå skulle hem efter den lektionen och gå ut med Teddie eftersom mami inte slapp från jobbet idag. Yes, så skall väl sitta här en stund och chilla och sen äta något och sen nångång tillbaka till skolan igen. Bloggar mer senare idag , CIAO :)

Puss.<3


Bakom denna blogg står jag, en tjugoårig barnpedagogikstuderande tjej, bosatt i svenskfinland, som älskar fotografering, djur av alla dess sorter och min underbara sambo.



Fotograferar gör jag med;

Canon EOS 70D
Sigma 70/2.8 EX DG Macro
Canon EF 50/1.4 USM
Sigma EX 17-50/2.8 DC OS HSM
Tamron AF SP 70-300/4-5,6
Di VC USD