Mera paket

2014-07-29 @ 09:26:00
Nu har jag fått alla mina Ebay-paket från en och samma beställning, har en väska som jag väntar på ännu, men den beställdes i en senare omgång. Toparna kom igår, de är de enda grejjerna som jag inte är helt toppennöjd med, men resten var riktigt bra. Idag fick jag hem en till mysig kofta, 2 par tights och en halsduk.

Dagens nya

2014-07-28 @ 22:15:02
Gissa vad jag hämtat ut på posten idag, jo, du ser rätt, ett par nya ridhandskar.
Nästa vecka skall jag nämligen testa på något jag inte gjort på evigheter, jag har bokat in mig för en ridlektion. Nu när jag får mer ledig tid i augusti skall jag passa på att göra en massa skoj och njuta av den sista tiden av sommaren innan skolan börjar. Allt hade jag kvar hemma sen tidigare, förutom att alla mina handskar var spårlöst försvunna, månne Teddie ätit upp dem som valp? Spännande, spännande, får se om jag har kunskaperna kvar.

Ny vecka

2014-07-28 @ 11:42:18
Så var det måndag igen. Har haft sovmorgon och sedan via loppis en sväng och kollat till mitt bord. Sitter just nu och lyssnar på åskvädret som är påväg hitåt, usch, usch. Skall fixa något att äta så småningom och sedan iväg och jobba, sista veckan med detta schema, från och med fredag och första augusti börjar jag jobba mindre, så skönt, lite semesterkänsla, kommer ha mer tid för hundklippningar då också.

Veckan som gått

2014-07-27 @ 18:33:00
Vilken härlig vecka, och speciellt veckoslutet!
Har jobbat, klippt hundar och bara njutit av sommaren och värmen. Helgen har spenderats med Jimmy<3 och lite annat folk, förmiddagarna har tillbringats vid Sandåsen, har blivit både brun och lite bränd, så skönt att bada i denna värme, blev faktiskt första gången för mig i år. Och på kvällarna var det stan som gällde. Nu har jag ganska just kommit hem, var nyss ute med hunden en sväng och skall resten av kvällen bara slappa till tusen och ladda inför en ny vecka!

Forever 21

2014-07-26 @ 17:51:00
Gammalt ut och nytt in, har rensat lite mer rejält ur mitt klädskåp och fört en hel del till loppis, nu skall lite nya kläder in.
Fick hem ett paket från Forever 21 igårmorse, inte beställt något därifrån tidigare, nöjd blev jag.
Allt jag beställer längre bort ifrån kommer mycket snabbare, sjukt vad snabbt det går, väntar fortfarande på en beställning från H&M som jag gjort för länge sen..

Ny kofta

2014-07-24 @ 13:28:00
Första Ebay-paketet har anlänt, efter mindre än en vecka, wow, vad snabbt det går.
En gosig stickad kofta att ha i vinter.

Teddie

2014-07-19 @ 19:31:00
Har man inget annat för sig kan man ju alltid fotografera sin hund!

Kamerapanik

2014-07-19 @ 18:18:00
Upptäckte till min stora förskräckelse nyss, vad jag trodde var damm på sensorn, hänt en gång tidigare men det försvann med en blåsbälg. Hade ingen blåsbälg hemma nu, så testade istället med luft på burk, och det blev tusen gånger värre, där förstördes sensorn hann jag tänka... trodde jag skulle bli tvungen att åka långt och lägga ut dyra pengar för rengöring eller reparation, rent av bli tvungen att köpa ny. Blåste lite för skojs skull på spegeln ovanför också och vips så var smutsen borta, ooh, vilken lättnad, kvällen är räddad. Aldrig hört talas om smuts på spegeln där, men tydligen är det också möjligt.

Lördag!

2014-07-19 @ 16:59:00
Idag står hundpromenader samt katt- och sköldpaddsmatning på schemat.
För stunden är jag hemma och tar det lite lugnt bara, blir så småningom en långpromenad med Teddie innan jag åker tillbaka till Jimmys vovvar, får se vad man hittar på ikväll. Ha en fin lördagskväll!

Fredag!

2014-07-18 @ 12:46:00
Äntligen fredag och helg, eller tja, jag skall ju jobba hela kvällen, men sen så.
Min fredag började med morgonpromenad med Teddie i värmen, så varmt och skönt! Nu blir det mat och så småningom iväg och jobba och efteråt hitta på något skoj med min underbara pojkvän♥ Trevlig helg!

Shopping

2014-07-18 @ 12:33:00
Fick hem 2 plagg igår, kjolen såg jag vid Code för en tid sen, men fanns inga storlekar kvar och jag bara kände att jag måste ha den :3, så den klickades hem. Efter utränsningar ur klädskåpet så har jag inte så värst mycket höst och vinterkläder, hittade lite bortglömda pengar på mitt paypal-konto så passade på att testa något nytt, beställa kläder från Ebay. Får se om det alls är något att ha, borde komma lagom till hösten.

Ledig dag

2014-07-17 @ 20:26:00
Torsdag, vilket innebär ledig dag. Den har spenderats tillsammans med Jimmy<3 och hans vänner, har ätit kioskglass för första gången i sommar också, woho. Tog en promenad och fotorunda med hunden nu ikväll när jag kom hem, stötte på lite hästar i skogen också, så vackra djur! Just nu tror jag jag skall leta reda på någon av mina saxar och fixa till min pannlugg lite grann, den växer som ogräs(!) och sedan slänga mig framför tv:n, gokväll!

Senaste veckan

2014-07-13 @ 20:26:15
Resten av veckan har jag jobbat, klippt hundar, njutit av vädret, varit med Jimmy<3 och igår blev det att fira Alexandra som fyllt 18. Sen jag kom hem på dan idag har jag mest slappat och råkade sova bort hela kvällen också. Ny vecka imorgon igen då, får se vad den har att bjuda på!

Studieplats!

2014-07-08 @ 12:18:51
Äntligen kom brevet jag väntat på, var så nyfiken så jag slet upp det genast jag lyft det ur postlådan. Och vet ni, till min stora lättnad blev det inte ett nej den här gången, började känna mig ganska säker på att bli tvungen att ta ett mellanår, men nej, jag skall bli barnträdgårdslärare!

En solig lördag

2014-07-05 @ 11:24:00
Vilket underbart väder idag! Soligt och varmt, men inte alldeles för varmt.
Jag och Teddie har precis kommit in från promenad och bad tillsammans med Emma och hennes hundar. Blev ändrade planer, så inget loppisrace imorse, får se om jag åker dit en stund själv senare. Nu blir det iallafall att fixa något att äta och sen en sväng till stan, måste handla mat, föräldrarna länsade hela halva kylskåpet innan de stack iväg till Borgå imorse. Sen får jag se vad denna dag har mer att bjuda på.

Senaste dagarna

2014-07-04 @ 11:20:54
De senaste dagarna har jag jobbat hela kvällarna, förutom igår när jag utöver en klippning var ledig hela dagen. Då blev det att umgås med Jimmy<3 och hälsa på och uppvakta hans brorsdotter som fyllt två år, hon verkade uppskatta enhörningen som vi hade med oss, ooh, små barn är ju bara för gulliga.
Sen har jag också hunnit äta hemlagad hamburgare, den var så god så jag tyckte den förtjänade att vara med på bild. Och imorgon förmiddag blir det att åka på loppisrace till Purmo tillsammans med Ellinor, kanske man hittar ett och annat där.
Nu skall jag precis ut med hunden, äta något och så småningom iväg och jobba, trevlig helg!

En tisdag

2014-07-01 @ 13:14:33
Tisdag och första juli, äntligen lite värme.
Sitter för stunden och äter köttbullar med pasta, mums,mums, och så småningom blir det en promenad med Teddie innan jobbet. Lite kortare dag idag, får se om man hittar på något skoj efteråt, känner mig lite piggare idag.


Bakom denna blogg står jag, en tjugoårig barnpedagogikstuderande tjej, bosatt i svenskfinland, som älskar fotografering, djur av alla dess sorter och min underbara sambo.



Fotograferar gör jag med;

Canon EOS 70D
Sigma 70/2.8 EX DG Macro
Canon EF 50/1.4 USM
Sigma EX 17-50/2.8 DC OS HSM
Tamron AF SP 70-300/4-5,6
Di VC USD