Födelsedag!

2012-01-31 @ 17:46:07

Idag blev man då 17 år, har "firat" födelsedagen för en stund sedan med mamma och pappa här hemma, åt mat, drack kaffe och fick några presenter och lite pengar, får fundera på vad jag skall använda dem till, skulle kanske behöva lite nya kläder och en vit eller silver reflexskärm(till fotandet) har jag också funderat på att köpa ett tag. Nu skall jag snart aka iväg till Jimmys<3 så bloggar mer senare, hejdåå! :D

Söndag

2012-01-29 @ 12:00:59

Vaknade halv 10 imorse av att brandalarmet gick igång, halade mig trött upp ur sängen men när jag kom ut i huset slutade det, batterierna var väl påväg att ta slut eller nåt. Kunde inte somna om sen, jobbigt. Hittils har jag inte gjort så mycket, suttit och halvsovigt här framför datorn och fotat lite, nu skall ajg snart äta och senare idag skall jag på träningar med hunden. Och ikväll kan det hända att jag skall till Lindas på filmkväll(tror jag?), de hade iallafall planerat nåt sånt, måste höra ifall det blir av eller ej. Men mer bloggning senare, hejdå! :D

Jimmy.<3

Lördag!

2012-01-28 @ 12:32:57


Har just varit ute och fotat lite grann och nu sitter jag och väntar på att maten skall bli färdig, är smått hungrig. Och efter att vi ätit blir det att fira papsen som fyller år idag och äta mumsiga cupcakes som mamma bakat. Vet inte riktigt vad jag skall göra senare idag än, är rätt förkyld och vill inte bli ännu mer sjuk, men får se, kanske jag hittar på något ändå. Bloggar mer när jag har lust, CIAO :)

Pusspåsötisjimmy.<3

Photoshoot

2012-01-15 @ 17:16:24


Canon EOS 500D + Canon EF 50mm/1.8 II

Söndag & ny bloggdesign!

2012-01-15 @ 12:11:16

Hejhallå, fixade klart bloggen inatt och såhär blev resultatet, vad tycks? Söndag idag då, sitter och väntar på att papsen skall komma hem med mat och funderar ifall jag skall orka klä på mig, tror det blir en slö och chilldag, just nu har jag varken ork eller lust att göra någonting alls idag, men kanske jag ändrar mig senare, får se. Men bloggar mer senare, CIAO :)

Sötisjimmy.<3

Torsdag!

2012-01-12 @ 15:29:02

Har varit i skolan hela dagen idag, jobbigt! Började en ny period idag, med en massa tråkiga ämnen.. Trodde aldrig skoldagen skulle ta slut, hur skall man överleva 6 veckor med dessa ämnen? Iallafall så har jag ju kommit hem nu och har varit ute med hunden i yrvädret, så nu skall jag vänta på att mami kommer hem med något att äta, är smått hungrig och senare vet jag inte vad jag skall göra, får se. Förresten skall jag ta och kolla färdigt ett Chuck avsnitt jag inte såg klart igår nu, så hejdåå! :)

Minjimmy.<3

Halloj!

2012-01-11 @ 17:59:42


Sista provdagen avklarad, woho! Hade finska prov och det gick helt okej(hoppas jag), däremot så fick vi ut biologiprovet idag och det gick ju inte särskilt bra, jag som tyckte jag skrivit bra och rätt svar och så får jag 6.. Iallafall så fick jag hem min jacka igår, äntligen! Nu behöver jag inte frysa ihjäl mig längre. Nu har jag just kollat 2 avsnitt Chuck och varit i duschen, skall väl sitta här och chilla en stund nu medans håret torkar, ser ut som jag stannar hemma ikväll och tar det lugnt, får se, men mer bloggning imorgon eller nåt, CIAO :)

Sötisjimmy.<3

Bloggtorka

2012-01-10 @ 13:28:39

Bloggen har stått lite stilla ett tag, har inte orkat blogga, skall väl komma igen med bloggandet så fort jag fixat färdigt en ny bloggdesign, men det lär nog dröja tills jag fått några bra vinterbilder. Idag har jag iallafall varit i skolan och gjort klart mina projekt i konst och sen gått igenom vad vi har till finska prov tills imorogn så nu skall jag ta och läsa på inför det, bloggar mer när jag har lust, CIAO :)

Pusspåjimmy.<3


Bakom denna blogg står jag, en tjugoårig barnpedagogikstuderande tjej, bosatt i svenskfinland, som älskar fotografering, djur av alla dess sorter och min underbara sambo.



Fotograferar gör jag med;

Canon EOS 70D
Sigma 70/2.8 EX DG Macro
Canon EF 50/1.4 USM
Sigma EX 17-50/2.8 DC OS HSM
Tamron AF SP 70-300/4-5,6
Di VC USD