Torsdag!

2011-11-17 @ 19:26:36

Hejhallå, sitter och äter Daim som kom med paketet från Cyberphoto som innehöll ett zppmobjektiv som mami hämtade ikväll, dock fick jag bara testa det lite, får först börja använda det på julafton. Yes, idag har jag inte gjort så mycket(som vanligt då), har varit i skolan helahalva dagen, från klockan 8-4 ungefär, hade en massa nya ämnen och lärare idag, har mycket läsämnen den här perioden, hm.. Och nu skall jag ta och äta upp min Daim-stång, dricka ett glas vatten och slänga mig framför tv:n ihopp om att det kommer nåt bra program, see ya! :D

Jimmyesötast.<3

Halloj!

2011-11-14 @ 10:45:55

Slutade halv 10 tiden idag, hade musikprov, ett väldigt lätt sådant. Så då blev det att fara hem då, vovven har nyss kommit hem från höftröntgen, och han har A eller A/B höfter, fantastiskt! :D Och nu skall jag sitta här och chilla en stund och sen kanske fixa fram lite mat åt mig. Är ledig imorgon också! Men mer bloggning senare, CIAO :)

Pusspåsötastejimmy.<3

Halloj!

2011-11-10 @ 19:55:45

Ikväll har jag suttit hemma och övat inför engelska prov, eller övat och övat, hm.. Det får gå som det går, engelska kan ju inte vara så svårt ändå. Och nu skall jag sitta hemma och tråka resten av kvällen tror jag skall ta och kolla ifall det kommer nåt på tv nu också. Hejsvejs!

Pusspåjimmy.<3

Måndag!

2011-11-07 @ 15:03:53

Var dödstrött imorse, men lyckades ta mig till skolan iallafall. Helt okej dag och sista timmen fick vi ut vårt musikföredrag, wohoo, jag som trodde det hade gått dåligt och jag hade ju inte så långt föredrag precis, men jag fick 9, amazing! Och nu har jag varit ute med vovven och skall resten av dagen läsa inför de 3 proven vi har denna vecka typ, usch. Blir en hemmasittarkväll ikväll tror jag då, läsa på prov och sen chilla resten av kvällen. Men mer bloggning senare, CIAO :)

Sötastedujimmy.<3

Söndag

2011-11-06 @ 11:45:14

Söndag idag då, har just läst lite på rella prov, har 3 prov nästa vecka, usch! Och nu skall jag typ byta om och sen får man se vad man hittar på. Är smått hungrig också, men vi har typ inget att äta hemma och mamsen har inte kommit hem ännu. Idag tror jag det blir en chill och hemmasittar dag, känns inte som jag har lust att göra nåt idag, fast man vet aldrig kanske jag ändrar mig senare, får se. Men bloggar mer senare eller nåt, CIAO :)

Jimmy.<3

Black&White party!

2011-11-05 @ 01:02:55



Ikväll har jag varit på Black&White party vid skolan! For dit en 7 tiden och var där till klockan 11. Gick runt, var med i programpunkter och dansade hela kvällen. Helt nice var det nog! Och klockan 11 när partyt slutade kom pappsen efter mig och jag bytte om och åkte till Jimmys<3 och där var jag resten av kvällen och nu har jag kommit hem och skall gå och lägga mig eller nåt snart, men bloggar mer imorgon, gonatt!

Pusspåjimmy.<3

Jag vill ha!

2011-11-04 @ 10:14:48

Nu vill jag ha juuulafton! Ett sånt här skall jag önska mig i julklapp, eller jag måste nog bidra med pengar själv också, så på något sätt måste jag få ihop samlat pengar under en månad nudå, hur det nu skall gå till. Har iallafall sålt min ena externa hårddisk till mamsen och kanske jag kan klippa hundar eller nåt sen? Får se. Men nu skall jag fixa mig inför skolan och ikväll blir det fest på skolan också, bloggar mer sen nångång, CIAO! :)

 

Sötisjimmy.<3



Bakom denna blogg står jag, en tjugoårig barnpedagogikstuderande tjej, bosatt i svenskfinland, som älskar fotografering, djur av alla dess sorter och min underbara sambo.



Fotograferar gör jag med;

Canon EOS 70D
Sigma 70/2.8 EX DG Macro
Canon EF 50/1.4 USM
Sigma EX 17-50/2.8 DC OS HSM
Tamron AF SP 70-300/4-5,6
Di VC USD