Spännande tider

2015-09-20 @ 21:33:00
Tiden bara rusar iväg, en hektisk vecka har jag framför mig också. Första hjälp-kurs blir det två kvällar, åtminstone 2 arbeten måste jag börja skriva på utöver de grupparbeten vi också måste komma igång med under veckan, 3 vovvar har jag inbokade, antagligen blir det någon till ännu. Har haft 6 stycken (!) denna vecka, huh, våra lärare som blir smått galna på de som arbetar samtigt som man studerar, tur att jag kan bestämma mina arbetstider själv iallafall. Praktikplats har jag äntligen hittat också, alla som jag hade i åtanke hann bli norpade, många ute på praktik samtidigt som oss tydligen. Så blir det kanske också att kolla in någon bil, ja för en egen bil blir nödvändigt nu, det börjar närma sig, sååå spännande så!

Mycket på gång!

2015-09-12 @ 16:45:00
Här ekar det tomt, men det har väl sina skäl, så mycket på gång just nu! Skolan är igång igen, med högre tempo än någonsin, så sjukt mycket vi skall ha gjort innan vi går ut på praktik, som tur en hel del praktiskt vi håller på med nu också. Återförenats med mina härliga klasskamrater, så kul man har ihop, blivit flera "plättkalas", (med spenatplättar en dag också t.o.m!) och annat skoj. Ja, så har vi ju träffat de nya ettorna också, vilket härligt gäng de med. En del hundar har jag hunnit med och lite hundvaktning har det blivit. Denna dag då? Vi som just påbörjat vår lördag och så har det plötsligt blivit kväll, händelserik dag minsann! Ätit och fått hem massvis med god mat från moporallyträff, och nu står det klart också att vi så småningom sticker från stan och byter ort, eller tja, ny kommun blir det iallafall, så spännande!


Bakom denna blogg står jag, en tjugoårig barnpedagogikstuderande tjej, bosatt i svenskfinland, som älskar fotografering, djur av alla dess sorter och min underbara sambo.



Fotograferar gör jag med;

Canon EOS 70D
Sigma 70/2.8 EX DG Macro
Canon EF 50/1.4 USM
Sigma EX 17-50/2.8 DC OS HSM
Tamron AF SP 70-300/4-5,6
Di VC USD