Fredag!

2012-09-29 @ 00:21:53
Har spenderat min fredagskväll först tillsammans med Alexandra, Emmie, Ellinor och Jessica. Var på skolans välkomstfest, inte särskilt mycket liv där denna gång så for efter ett tag ut med Jimmy<3 istället, har varit med honom resten av kvällen och nu har jag just kommit hem! Ska just gå och lägga mig i soffan och se ifall det kommer nåt på tv så gonatt eller nåt!
 
Älskarjimmy.<3

Onsdag!

2012-09-26 @ 18:15:00
Klippt en vovve idag igen, ett litet lurvtroll som behövdes kortas ner ordentligt. Tog en bra stund och nu har jag hunnit vara ute med Teddie en sväng efteråt och nu sitter jag här. Annars var jag i skolan från halv 12 till lite efter 2, fick ut 3 prov idag, inte så lysande resultat kanske, men nåja, går väl bättre nästa gång. Vad som händer här näst vet jag inte än, kanske hittar på nåt med Alexandra, om inte så blir det att stanna hemma. Mjo, men nu har jag inte nåt mer att skriva om så hejdåå!
 
Pusspåjimmy.<3

Tisdag!

2012-09-25 @ 12:32:18
Tjoo! Sitter hemma och chillar, har varit ute med vovven för en stund sedan. Slutade redan lite efter 10 nångång idag, var bara till skolan och skrev matteprov imorse, som inte gick så vidare bra, men nåja. Nu ska jag ta och kolla lite House och se ifall det finns nåt att äta, vad som händer senare vet jag itne än, kanske Jimmy<3 vill hitta på nåt? Får se det sen då, CIAO!
 
Sötisjimmy.<3

Lördag!

2012-09-22 @ 15:45:02
Lördag idag då! Steg upp en 10-tiden, eller lite efter kanske och gick i duschen, sen iväg till stan och tog passfoto, sen gick jag och kollade skor men hittade inga. När jag kommit hem igen kom mommo och några andra släktingar här via på mat och kaffe, de skulle sen vidare och hälsa på moffa vid sjukhuset. Har varit till Kråkholmen och tränat lite med vovven idag också och nu sitter jag bara hemma och chillar, hade tänkt jag skulle läsa på prov nu men usch, jag orkar inte. Tror jag ska ta och fixa nåt att äta och kolla lite House, sen blir det att vänta på att Jimmy<3 kommer hem. Mjo, det var min dag hittils, bloggar mer en annan gång, CIAO!
 
Älskarjimmy.<3

Tisdag!

2012-09-18 @ 16:23:26
Hallihallå, har nyss kommit hem, var och införskaffade en Canvasbur till Teddie. Nu blir det provläsning, uff och sen ska jag slänga mig i duschen, om jag hinner nåt annat vet jag inte än, men får se, bloggar mer en annan gång, CIAO :)
 
Sötisjimmy.<3

Söndag!

2012-09-16 @ 12:35:45
Har just varit ute med vovven på en liten fototur. Sitter och väntar på att maten ska blir klar och sen blir det att börja läsa på prov, usch provvecka denna vecka och jag har bara en massa tråkiga ämnen att läsa på, förhoppningsvis kanske man överlever ändå. Nu ska jag fixa klart mina bilder så hejdåå!
 
Älskarminjimmy!<3

Söndag!

2012-09-09 @ 16:47:56
Hejhopp! Har kommit hem för en stund sedan, varit ute med vovven rätt länge, gick till Kråkholmsplanen för att träna freestyle, mötte Ellinor på vägen också så stannade och pratade med henne en stund. Nu ska jag nog bara sitta här och chilla resten av kvällen, tror inte jag orkar göra något mer denna dag, har full dag imorgon, uff, kanske man överlever, eller? Mjo, men ha en bra kväll allihop!
 
Älskarminjimmy.<3

Fredag!

2012-09-07 @ 15:44:02
Har just kommit in från en en och en halvtimmes promenad med vovven, mötte Nea medan vi var ute och gick, följde henne in till stan och sen hemåt. Nu ska jag sitta här en stund och sen får man se vad som händer, vet inte vad ja ska göra ikväll än. Men mer bloggning en annan gång, har inte något att blogga om, CIAO!
 
SaknarJimmy.<3

Torsdag!

2012-09-06 @ 19:40:00
Ännu en tråkig hemmasittarkväll, hade tänkt vara med Alexandra och Emmie en stund ikväll men de tog så lång tid på sig så det blev inte av så har då bara suttit hemma ikväll. Fredag imorgon iallafall, kanske man hittar på något då åtminstone. Ska ta och se ifall det finns något mumsigt att äta här hemma och sen ska jag väl bara sitta här resten av kvällen, så hejdåå!
 
Pusspåjimmy.<3

Onsdag!

2012-09-05 @ 18:13:56
Sitter hemma och gör i stort sätt ingenting, inga agilityträningar när vovven blivit vaccinerad och ingen vill hitta på något ikväll, suck. Blir väl att sitta hemma ikväll då. Har inte gjort så mycket annat idag, varit i skolan och så, slutar lite tidigare imorgon, skönt, de längre dagarna är så jobbiga. Är ju helg snart iallafall! Mjo, men nu ska jag försöka hitta på något, så hejdåå!
 
Saknarjimmysåjagdör.<3

Jennikas möhippa!

2012-09-01 @ 00:09:30


Hejhallå, har just kommit hem från Jennikas möhippa! Har hållit igång sedan klockan 4 så nu är jag smått trött. Klockan 4 bar det av till Melindas, där vi packade ner allt och fixade det sista. Har varit till Kokkola och ätit, kört runt, tollat på lite i Kokkola, varit till en villa och ännu mer runtkörning. Helt kul kväll! Nu ska jag sitta här en stund och sen tror jag att jag går och lägger mig, så hejdåå!
 
Sötisjimmy.<3


Bakom denna blogg står jag, en tjugoårig barnpedagogikstuderande tjej, bosatt i svenskfinland, som älskar fotografering, djur av alla dess sorter och min underbara sambo.



Fotograferar gör jag med;

Canon EOS 70D
Sigma 70/2.8 EX DG Macro
Canon EF 50/1.4 USM
Sigma EX 17-50/2.8 DC OS HSM
Tamron AF SP 70-300/4-5,6
Di VC USD