Söndag

2014-03-30 @ 16:24:14
Haft en fin helg, igår blev det kalas och firande av Jimmy<3 som fyller 20 imorgon, puss på dig!
Och nu har jag precis kommit hem efter att ha spenderat dagen med min Jimmy, fick håret klippt och färgat och så funderade vi lite på frisyrer till studenten också, tusen tack till Jimmys mamma!
Nu blir det att mumsa i mig lite godsaker eftersom vi har gäster och sen en promenad med hunden, ha en fin söndag!
 

Fredag!

2014-03-28 @ 16:43:00
Och så var det fredag igen, dagen till ära börjar jag piggna till också. De senaste dagarna har jag känt mig rätt så död, sån otrolig huvudvärk så jag knappt orkat röra mig, natten till idag var också sjukt hemsk, men när jag vaknade imorse mådde jag plötsligt rätt bra och likaså nu, nemas problemas.
Var iväg till stan för en stund sen och förde lite mer saker till loppiset och stack in via Wautsi en sväng också, såg en sån söt topp på deras instagram som jag fick sånt ha-begär efter, så den fick följa med mig hem. Just nu skall jag bara ta det lugnt en stund och ikväll hoppas jag på att hitta på något med min Jimmy<3.
Ha en fin fredag!

Mera bakning

2014-03-25 @ 14:15:00
En annan variant av småbröd som skall föreställa studentmössor, tant Hannas kakor doppade i choklad med ätbara prydnadskulor. Enkelt och gott.
Förutom detta har jag hunnit med att vara ute med Teddie, klippt en hund, via stan och fyllt ett loppisbord, bokat tid för bilskolans sista skede, slappat lite och nu blir det snart en promenad med hunden igen.
 
 
 
 

Måndag!

2014-03-24 @ 13:07:01
Så skönt att få sova länge om morgnarna, att vakna utan några måsten.
Hittils har det blivit en cykeltur med hunden och sedan iväg till stan på några ärenden, var till en sömmerska och provade och lämnade in mina klänningar för lite omsömnad också. För stunden sitter jag och kollar tv och äter lite kiwi, mums,mums. Får se vad som händer senare, härligt väder är det också, plusgrader och solen skiner, känns som en bra dag idag.

Studentmacarons

2014-03-23 @ 18:11:00
Ikväll stod lite bakning och planering av studentfesten på schemat, en fundering var att ha "studentmacarons" som småbröd, kanske inte världens bästa utséendemässigt, men goda blev dem, dock kommer nog inte sådana pryda kakfatet på festen trots allt, istället något mindre tidskrävande och lättare att lyckas med, har redan en annan idé som jag tror det blir.
Vill ha den sista Maj, här och nu!

Shopping

2014-03-21 @ 17:58:00
Idag bar det av till Kokkola mitt på dagen, fick med mig lite saker hem. Lyckades hitta en klänning till middagen, så nu börjar jag ha det mesta färdigt inhandlat för studenten, bara att pusta ut och invänta den stora dagen. Till min stora lycka upptäckte jag också att de hade börjat ta in Dr. Denims vid Jim & Jill, i alla möjliga färger dessutom. Hittade lite annat smått och gott också och hade kunnat dra med mig en massa annat hem också, men lite måste man ju hejda sig, nu får det lov att vara shoppingstopp ett tag också tror jag allt.
Nu blir det att bara ta det lugnt i väntan på att Jimmy<3 skall sluta arbetet ikväll, ha en fin fredag!

Skrivningarna är över!

2014-03-19 @ 14:47:00
High five! Studentskrivningarna är nu över för min del, wohooo!
Förutom lite klippningar skall jag bara ta det lugnt och njuta av ledigheten innan jag börjar jobba i april. Idag och imorgon blir det att klippa hundar och på fredag blir det en sväng till Kokkola för att hitta en middagsklänning, ingen av de jag fick hem satt bra, så typiskt.

Lördag!

2014-03-15 @ 15:52:51
Teddie säger hej!
Skönt med helg, sen jag kom hem från Jimmy<3 imorse har jag mest bara slappat, gav hunden ett välbehövligt bad samtidigt som jag skulle tvätta håret, lilla skitgrisen. Var för en stund sen iväg och handlade lite smått och nu borde jag snart ta ut Teddie på en promenad. Får se vad som händer sen, borde ta och räkna lite matte om jag skall klara onsdagens skrivning utan att få en dödlig chock eller något. Hejhopp, ha en fin lördag!

Vår påväg

2014-03-12 @ 12:24:00
Ooh, vilket härligt väder vi har idag, så glad man blir! Har varit ute med hunden för en stund sen och nu blir det att gå i duschen, fixa lite mat och lite pluggande, hejhopp!

Beslutsångest

2014-03-12 @ 10:35:00
Snacka om beslutsångest, blir nog inte klänningen jag fick hem igår, den sitter inte riktigt bra på, kan inte bestämma mig för en annan klänning och orkar heller inte beställa i omgångar om det skulle vara så att nästa heller inte passar, så kommer klicka hem 4 stycken för provning, bland någon av dem måste jag ju ändå hitta en som jag passar i och som sitter bra på. Bara inte alla råkar vara bra, då kommer jag nog få riktigt galen beslutsångest!

Nelly-paket

2014-03-11 @ 10:29:40
Hämtade ut mitt Nelly-paket imorse, det innehöll en klänning och skor som jag skall ha till studentmiddagen samt en face mist från Make up store. Så småningom borde man väl införskaffa mössan också.
Denna dag började med sovmorgon, en kort promenad med hunden och sedan iväg till posten och nu blir det att fixa något att äta och sen läsa lite på studenten, ha en fin tisdag!

Härlig helg och ny vecka

2014-03-10 @ 12:14:00
Haft en fin helg tillsammans med Jimmy<3 som bestått av bilköp och födelsedagsfirande. Just nu har jag kommit hem från modersmålsskrivningarna för en stund sedan, gick väl helt bra. Skall iväg med hunden på en liten cykeltur nu och sedan vänta på att Jimmy slutar arbetet. Får se vad jag gör senare, kanske en sväng till stan, förhoppningsvis kommer mitt Nellypaket idag, och så borde jag boka ett loppisbord!

Jag vill ha sommar!

2014-03-05 @ 16:59:00
Nu genast vill jag ha sommar, sol, värme och studenten! Tid för studentfrisyr är bokad och nu har jag också hittat klänning och skor till middagen som jag skall ta och beställa, ooh, vad det närmar sig. Borde ta och läsa lite mer ordentligt, har 2 skrivningar nästa vecka. För övrigt så har dagen mest bara bestått av slappande här hemma och lite matteräknande, blev en promenad med Teddie, Nea och Nixon också! Resten av kvällen fortsätter likadant, nu blir det lite engelsk läsning, hejhopp!
 

Dagens höjdpunkt

2014-03-04 @ 19:14:00
Gammal ovisad bild
 
Fick ett samtal under dagen, jobbet som jag sökt är mitt om jag vill ha det, woho! Börjar i april och får fortsätta så länge jag kan och vill, känns bra. Just nu sitter jag och läser en bok och övar lite på studenten i väntan på att ett spännande serieavsnitt skall börja på tv. Och sen blir det att vänta på att min fina Jimmy<3 slutar arbetet så man får prata med honom en stund. Gokväll!

Tisdag!

2014-03-04 @ 11:56:00
Dagen började med sovmorgon, sedan en cykeltur med hunden och nyss har jag lagat mat, pastasallad med stekt lax, mums! Just nu skall jag bara slappa en stund, kolla lite tv och sedan blir det att klippa en vovve. Efteråt får jag se vad som händer, borde läsa lite på studenten. Hejhopp!

Ny vecka

2014-03-03 @ 15:07:34
Så var en ny vecka här igen, har kommit hem från stan för en stund sen, var via skolan en sväng, handlade lite smått och via posten och hämtade mitt skopaket, woho, nu är det bara en klänning till studentmiddagen som fattas. Nu blir det en kaffekopp för min del och sedan ut med hunden, ha en bra dag!

De senaste dagarna..

2014-03-02 @ 14:18:40
De senaste dagarna har jag spenderat med min älskade Jimmy<3, bestämt mig för en klänning, tränat hunden, läst på studenten, gjort färdigt mitt förhandsarbete och just nu skall jag precis ta och smaka på nybakade fastlagsbullar, mums! Efteråt blir det väl en promenad med vovven och senare bär det av till Ellinor på Mary Kay-kväll, ha en fin söndag!


Bakom denna blogg står jag, en tjugoårig barnpedagogikstuderande tjej, bosatt i svenskfinland, som älskar fotografering, djur av alla dess sorter och min underbara sambo.



Fotograferar gör jag med;

Canon EOS 70D
Sigma 70/2.8 EX DG Macro
Canon EF 50/1.4 USM
Sigma EX 17-50/2.8 DC OS HSM
Tamron AF SP 70-300/4-5,6
Di VC USD