Min fot mår dåligt

2011-09-29 @ 21:36:14

Har så otroligt sjuk fot, den värker och är svullen, suck. Skall kanske till en läkare imorgon. Burana hjälpte inte heller. Så nu tänker jag gå och lägga mig så kanske den är lite bättre imorgon, gonatt!

Älskarjimmy.<3

Mysig hund jag har <3

2011-09-29 @ 15:14:59

Såhär ser min &%!")/ till hund ut efter en skogspromenad och rullning i hästskit, uuurk >'(

Gokväll igen! :D

2011-09-28 @ 21:12:26

Idag hade jag en chill dag i skolan, började klockan ett och slutade två! Och när jag kom hem gick jag ut med Teddie och sen kom Linda och Ellinor hit igen. Vi gjorde inte så mycket idag heller, kollade tv och chillade som vanligt. Och resten av dagen har jag inte gjort så mycket heller, tränat lite agility med vovven och sen suttit här mest. Och idag blir det en chill dag i skolan igen, har typ "frilufts- och äventyrsdag" i skolparken hela dagen, inga vanliga lektioner. Och sen blir det hundkurs och sen skall jag vara med Jimmy<3 Men mer bloggning imorgon, gonatt eller nåt :)

pusspåsötisjimmy.<3

Gokväll!

2011-09-27 @ 19:53:40

Har bara varit hemma ikväll. Linda och Ellinor kom hit idag på dagen och var här en bra stund, vi kollade tv, chillade och så bara. Men resten av dagen och kvällen har jag inte gjort så mycket. Och nu sitter jag och väntar på att Idol skall börja. Och gissa vad som händer imorgon! Jag börjar först kvart före 1 och då har vi bara provutdelningar hela dagen, chill dag imorgon igen då alltså. Det här med provveckor är ju ganska nice ändå. Men bloggar mer imorgon innan jag börjar eller när jag kommit hem, hööörs då!

Jimmyebäst!<3

Hejhallå!

2011-09-27 @ 11:33:14
fIdag hade jag en väldigt kort dag i skolan, började klockan 9, hade moddeprov och skulle välja bland några uppgifter och skriva en materialbaserad essä. Valde att skriva en debattartikel om våld och psykiska problem hos ungdomar eller vad man nu skulle kalla det, det handlade uppgiften iallafall om. Och jag blev klar lite över 10 nångång och då hade vi inte fler lektioner för idag så åkte hem då. Och nu har jag varit ute med hunden och lagat mat, nudlar med kyckling strimlor, riktigt gott blev det. Och nu skall jag chilla en stund och vänta på att Holby City börjar på tv, bloggar mer senare, CIAO :)

Pusspåjimmy.<3

Gokväll!

2011-09-19 @ 18:31:47

Har just suttit och läst på finskaprov i en evighet typ och nu är jag äntligen klar för idag. Har smått huvudvärk och är rätt så trött så kommer stanna hemma ikväll och bara ta det lugnt typ. Skall hämta nåt att äta nu och sen blir det väl att kolla tv eller något. Så bloggar mer imorgon, hejdå för idag!

Pusspåjimmy.<3

Lördag!

2011-09-17 @ 16:39:12

Kom just in, har varit ute med Teddie på gården och tränat lite. Men den rackarn snodde min korvbit och vägrade låta mig komma nära, så jag fick typ springa efter honom i en evighet tills han till sist åt upp den. Och nu har jag då kommit in, skall fixa nåt att äta tror jag och sen byta om och så. Och ikväll skall jag vara med Jimmy, får se vad vi hittar på då. Annars så har jag inte gjort så mycket idag, varit hemma bara, fotat lite och så. Försökte läsa lite inför provveckan men det blev inte riktigt till något, får läsa mera imorgon istället. Men nu skall jag dra ,CIAO!

Minjimmyesötastivärlden.<3

Drar iväg till Lindas!

2011-09-16 @ 16:48:16

Har just kommit in från en promenad med vovven och nu skall jag byta om och så och sen bär det av till Lindas! Skall vara med henne och säkert en del andra ikväll och fira henne då, eftersom hon fyller år idag! Men bloggar mer senare nångång, hejdåå! :)

Jimmy.<3

Look what i got!

2011-09-15 @ 15:43:54

Fick just hem på posten min vinst i Öt:s fototävling! En 500 GB hårdskiva, nog för att jag redan har en, men kan ju vara bra med två :D Hihi, ganska förbluffande, hade helt glömt bort att jag deltagit i nån fototävling tills jag fick ett meddelande om att jag skulle skicka min adress så får jag hem priset, amazing!

Flugsvamp!

2011-09-15 @ 15:26:40

Idag känner jag mig som en flugsvamp! Nämen, var typ mega trött i skolan och sen blev det inte bättre av att jag var tvungen att jaga Teddie runt åkern när han hittat en död råtta som han hade tänkt smaska i sig. Men börjar piggna till lite nu, skall just gå i duschen och sen skall jag börja läsa lite inför provveckan. Hur skall man orka med den då? Hoppas jag får godkänt iallafall, fysiken och matten blir nog nog knepiga. Och ikväll hoppas jag på att Jimmy<3 kan va. Men bloggar mer senare nångång, CIAO.

Pusspåsötast.<3

Vid hotellet.

2011-09-09 @ 21:42:00
Äntligen har vi kommit fram till hotellet. Eller det börjar ju vara ett bra tag sen nu men iallafall. Jag är typ megatrött och skall sitta framför datorn hela kvällen typ, de har bara finska kanaler med dåliga program här så finns inte så mycket annat att göra. Värsta festen här nedanför fönstret mitt typ? Massa folk som skriker och jublar och har sig. Och så sitter jag och vänttar på att Jimmy<3 skall ringa också. Mjo, men bloggar mer senare nångång eller imorgon, får se, hejdåå!
Pusspåjimmy.<3

Gonatt!

2011-09-07 @ 21:31:34

Kom just in från en snabb runda med vovven och nu skall jag just gå och lägga mig så jag orkar upp imorgon, kanske kollar tv en liten stund innan jag somnar. Blir typ en lite tung dag imorgon, först skolan och sen snabbt hem och i duschen och börja packa för resan till Borgå, därefter på kurs med Teddie och så vill jag hinna vara med Jimmy<3 en stund också. Men bloggar mer imorgon, gonatt! :)

Minjimmyebäst.<3

Goddag!

2011-09-07 @ 11:44:20

Sitter hemma och har just kommit in från en långpromenad med vovven. Vi skulle ha gymnastik och skulle ut och länka men jag åkte hem och gick ut med Teddie istället. Så nu skall jag byta om och kanske äta nåt och sen iväg till skolan igen. Och efter skolan åker jag med papi t ill Edsevö och vaccinerar Teddie, men bloggar mer nångång senare när jag kommit hem därifrån, CIAO :)

Hallå där!

2011-09-06 @ 19:53:38

Bloggen har stått stilla nu en tid, har varken orkat eller hunnit blogga. Men nu har jag ändrat om den lite och kanske jag börjar blogga igen nudå. Idag har jag iallafall inte gjort så mycket, varit i skolan som vanligt. Klockan 08.15 hade vi skolfotografering och vi som skulle ha börjat 09.45, typiskt. Så efter att vi hade blivit fotade gick vi ner till stan en tur och kollade runt och så blev vi 10 minuter försenade sen till lektionen men, nåja. Och efter skolan har jag bara varit hemma och inte gjort någonting alls egentligen. Och nu skall jag kolla Idol och sen nångång går jag och lägger mig tror jag, så kanske jag inte känner mig så trött imorgon, men nu tv-dags, hejdå!

Jimmy e bäst.<3


Bakom denna blogg står jag, en tjugoårig barnpedagogikstuderande tjej, bosatt i svenskfinland, som älskar fotografering, djur av alla dess sorter och min underbara sambo.



Fotograferar gör jag med;

Canon EOS 70D
Sigma 70/2.8 EX DG Macro
Canon EF 50/1.4 USM
Sigma EX 17-50/2.8 DC OS HSM
Tamron AF SP 70-300/4-5,6
Di VC USD