Snart sommarlov :)

2011-05-31 @ 17:09:23

Kände mig bättre idag så idag har jag varit i skolan. Chill dag, hade teater de två första timmarna och efter det for vi till stan och åt glass med klassen. Gick runt lite på stan och sen tillbaka till skolan. Och sista lektionen tog bara tio minuter ungefär, vi fick reda på vad vi fått för slutvitsord och sen fick vi fara hem. Och nu har jag då varit hemma hela dagen sen dess, kom ganska just ut dushen och nu skall jag sitta här en stund. Bara några dagar kvar till avslutningen nudå, YIPPII :D

Gokväll och gonatt :)

2011-05-30 @ 21:25:01

Inte gjort så mcket idag, mest tränat Teddie, kollat tv och så. Åker nog till skolan imorgon, är nog inte så sjuk ändå. Är väl fuldan imorgon i skolan tror jag men kommer nog inte klä ut mig, vi skall till stan med klassen mitt på dagen så jag tror inte det skulle passa så bra, haha :D Och Yey, mami fick nån idé idag om att jag skall börja laga mat varjde dag under sommarlovet och en massa andra saker som jag får betalt för så skall jag spara ihop till en system kamera! :D Men nu skall jag typ gå och lägga mig så jaag orkar till skolan då imorgon, gonatt! :)

Älskarjimmy.<3

Sitter hemma.

2011-05-30 @ 10:19:34

Stannade hemma idag, hade så sjuk hals när jag vaknade imorse. Och inga halstabletter har vi hemma heller, måste väntta på att mami kommer hem från stan innan jag får några tabletter. Hoppas det bara är något tillfälligt, vill inte bli sjuk! Speciellt inte till skolavslutningen. Mjo, skall sitta här framför datorn en stund nu och sen kanske fixa nåt att äta. Trist väder idag med, tror det börjar regna snart också. Men bloggar mer senare idag, hejdå!

Jimmy.<3

Söndaaag!

2011-05-29 @ 13:49:21

Idag är det söndag, en regnig och trist sådan. Och det skall väl regna hela dagen och nästa vecka också, bara det inte regnar på skolavslutningen, då skall det vara toppenväder! Yes, igår var jag med Mia, Sara och några andra, var hos Mia och gick till stranden sen också. Och en 11 tiden gick vi till stan och där var det fullt med folk! Verkligen fullt. De andra gick sen iväg nånstans så då gick jag till Jimmy som också var i stan och var med honom en liten stund :) Mjo, och nu skall jag sitta här en stund och sen gå i duschen och ikväll skall jag vara med Jimmy<3 Men bloggar mer senare, CIAO :)

Puss.<3

Till restaurang Sesam

2011-05-27 @ 23:38:28

Var ju tänkt att vi skulle till en restautang i Kokkola, men så blev det inte. Var nästan ingen som kunde komma så då gick vi till Sesam här i stan istället. Roligt att träffa Jennika igen. När vi ätit klart gick vi ner till stan och efter en liten stund till café Fredrika, fattar inte varför jag stoppade i mig en bakelse, åt ju massor på Sesam. Och nu när jag är hemma är jag fortfarande proppmätt! Runt en 9 tiden kom Jimmys och hämtade mig från stan och så for jag till honoms :) Och dör har jag varit resten av kvällen. Och nu har jag just kommit hem och skall sitta här en stund nu. Bloggar mer imorgon, gonatt eller nåt :D

Pusspådig.<3

Fredag!

2011-05-27 @ 14:31:59

Chill dag idag, kollade film två lektioner, var till veterinären för typ hundrade gången på en lektion och sen chillade vi bara den sista lektionen. Och nu är jag då hemma, är väldigt trött och håller på att bli lite småstressad, måste gå i duschen, ladda kameran, söka fram kläder, söka fram pengar, föna håret och fixa mig före klockan 5. För sen far jag med Melinda och Linda till Kokkola, skall ut och äta med dem, Jennika och troligen ett par andra av hennes kompisar också. Och så kanske vi hinner shoppa lite före vi skall äta också. Men bloggar mer sen nångång, CIAO.

Jimmyjagälskardig.<3

Hos Jimmy :)

2011-05-25 @ 19:16:47
Sitter vid Jimmys <3 Käkar smörgåsar, var en aning hungrig. Tack jimmy! :) Mjo, typ hejs 8)

Halloj!

2011-05-24 @ 17:58:04

Sitter hemma och äter lite glass medans jag vänttar på att Jimmy<3 skall komma hem. Kanske skall vara med honom ikväll, om inte så får man hitta på nåt annat. Chill dag i skolan idag och likaså blir det imorgon också. Kommer elever från Lappajärvi till vår skola imorgon också som vill lära sig svenska, får se hur det går. Mjo, men mer bloggning senare, CIAO :)

Puss.<3

Det finns inget dåligt väder, bara dåliga kläder.

2011-05-23 @ 18:39:41

Okey, nej så bra inställning till vädret idag har jag då inte. Genom blöt när jag kom hem från astmaläkaren och så skulle jag ut i regnet med Teddie också, fick dra på mig värsta regnkläderna, tihi. Mobbning tillåten! Och sen när vi kom in började det åska och sen när jag skulle stöpsla i allt igen och lade på datorn så ville inte internet funka. Så det har jag försökat fixa i en evighet tills det nu började funka, tack jimmy ;) Och nu skall jag väl sitta här en bra stund och sen får man se vad som händer, tror jag tar en hemmasittarkväll ikväll. Men bloggar mer senare, CIAO :)

Älskarminjimmy.<3

Söndag!

2011-05-22 @ 11:47:53

Wow, typ sommar ute! 8) Soligt och varmt, helt underbart, snart kan man börja dra på sig bikinin. Igårkväll var jag med Jimmy<3, var först till stan en sväng och sen till Sandsund och sen till stan igen. For på bio, pirates of the caribbean 4 klockan halv 9. Den var nog helt bra :) Och resten av kvällen var jag hos Jimmy :) Mjo, och idag steg jag upp rätt tidigt ändå. Har gått ut med Teddie och varit i duschen och snart skall jag äta. Och ikväll tror jag att jag skall vara med Mia. Men bloggar mer sen, CIAO :)

Jimmyebäst.<3

Trött.

2011-05-21 @ 12:52:36

Blev tvungen att stiga upp en nio tiden idag, papi var hel förbannad eftersom Teddie hade börjat äta på en av vardagsrumsstolarna. Ibland blir man bara så irriterad på honom, nu kan man tydligen inte klippa klorna eller nåt på honom heller utan att han börjar bråka. Och så kunde jag inte fara ut med Jimmy<3 nu på dan heller eftersom jag måste sköta Teddie, suck. Hej, jag heter Dessi och jag är en aning sur. Mjo, men bloggar mer senare, hejs.

Jimmy.<3

Gokväll!

2011-05-21 @ 00:26:04

Hallåja! Kom just in från den nattliga rundan med Teddie. Och nu skall jag ta och byta om och sitta här en stund, sen går jag väl antagligen och lägger mig. Bloggar mer imorgon, så gonatt! :)

Loveu.<3

Är hos Jimmy :D

2011-05-20 @ 20:33:31

Sitter hos Jimmy :) Han är där uppe och fixar en smörgås till mig, tihi :) Mjo, skall vara här ikväll, får se vad man hittar på ikväll. Men bloggar mer när jag kommer hem eller nåt, hejdå så länge!

Älskardig.<3

Hallå!

2011-05-20 @ 19:23:15

Varför ser jag vindögd ut på alla bilder? :o
Mjo, nu sticker jag snart iväg till Jimmys<3 , CIAO :)

Fredag ♥

2011-05-20 @ 15:44:14

Äntligen fredag! Lämnade in samhällsprojektet idag, så nu är allt klart i skolan, bara att väntta på sommarlovet nu, skönt! Har inte gjort så mycket hittils idag. Och nu skall jag väl väntta på att Jimmy<3 kommer hem så ser man sen vad som händer ikväll. Men jag bloggar mer senare, hej så länge :D

Puss.<3

Vårmiddagen 2011

2011-05-19 @ 15:20:36

Senny och Rebecca som vänttar på sina kavaljéer.

Vid bordet.

Linda och jag                                                Johanna och Linn

Senny och jag under pausen.

Hade vårmiddag vid skolan igår. Åkte dit med Sennys en halv 6 tiden. Var rätt mycket folk där redan när vi kom fast festen först skulle börja klockan 6. Och när alla kommit dit gick vi till bords. Maten var väl sådär, helt okej, men förrätten var iallafall inte i min smak. När vi ätit klart och haft en liten paus blev det program av klasserna. Och efter att alla haft sina program spelade och sjöng musikgrupppen ett par låtar. Och sen blev det dans, eller vad man nu skall kalla det i gymnastiksalen. Var där väldigt länge, kom hem lite över 11 tror jag. En rolig kväll var det nog allt ändå.

Slutade tidigt

2011-05-18 @ 11:03:02

Slutade redan klockan 11 idag. Första timmen lagade vi sallad och förrätt till vårmiddagen som är ikväll. Och när vi var färdiga med det hade vi ett läs och skriv test typ. Och när vi var färdiga med det fick vi fara heeem :D Och nu är jag då hemma, håller på att laga klart mitt samhällsprojekt. Sen får jag se vad jag gör, och ännu senare hoppar jag i duschen och gör mig klar för vårmiddagen, hörs senare, CIAO :)

Pusspådig.<3

Gonatt!

2011-05-17 @ 22:01:35

Inte hunnit blogga idag, haft fullt upp typ. Gjort klart Samhällsprojektet, nästan iallafall. Och så har jag varit och handlat och lagat mat. Och sen provade jag min klänning och så, har ju vårmiddag imorgon.  Och sen hoppade jag i duschen, fönade håret och satte mig ner för att försöka kolla igenom vad vi har till Religionsprov, eh, men det gick inte så bra, en sak kan jag iallafall, man får skriva ut sig ur kyrkan när man är 18 år! Mjo, och nu skall jag gå och lägga mig, så gonatt!

Sötisjimmy.<3

Måndag!

2011-05-16 @ 16:40:39

Började dagen med att köra iväg till skolan(alla älskar vi skolan 8)) Och sista timmen hämtade mami mig och vi åkte till Nykarleby med vovven som hade en ordentlig öroninflammation. Och när jag kom hem passade jag på att klippa honom när han ändå bara sov efter all bedövning. Så det är vad jag har hållit på med idag. Och nu skall jag försöka hitta min minnessticka och kolla vad jag har kvar av Samhällsprojektet. Och så smånningom skall jag ställa mig iväg till Jimmys :)<3 Mer bloggning en annan gång, CIAO :)

Älskarjimmy.<3

Vad var det jag sa?

2011-05-16 @ 16:35:19

IHANAA LEIJONAT IHANAA!
YEEY! Jag visste att de skulle vinna.
Hej jag heter Dessi och jag är stolt Finländare.

Hallå :D

2011-05-15 @ 19:36:55
Hej! Sitter vid Jimmys, skall vara här ikväll. Och vi skall snart upp och kolla Hockey, go Finland, jag lovar de vinner. Mjo, men jag kommer inte på nåt att skriva så hejdå! 8)

Söndag

2011-05-15 @ 13:27:44

Och idag är det då söndag, usch, boring. De har lovat regn till idag och halva nästa vecka också. Och så har jag prov imorgon och jag har inte orkat öppnat boken ännu. Skulle behöva kolla igenom lite vad det handlar om. Hah, det här inlägget låter en aning deprimerande, men något possitivt finns det ju iallafall idag, jag skall vara med Jimmy ikväll :) <3 Mjo, men bloggar mer senare, CIAO :)

Pusspådig.<3

Gårdagen

2011-05-15 @ 13:20:05

Var vid Mias hela dagen igår med henne, Sara och några andra. Kollade film och tv och typ gick runt halva jakobstad på kvällen/natten, okey, det där var kanske att överdriva en aning men nåja. Helt kul var det nog.

Gonatt!

2011-05-15 @ 00:35:22

(Random bild) Varit hos Mia hela dagen och har kommit hem för en stund sedan nu. Tror jag går och lägger mig nu snart, är väldigt trött. Bilder och mer bloggning imorgon, gonatt!

Saknarjimmy.<3

Go Finland!

2011-05-14 @ 00:11:07

Hallå! Kom hem från Mias för en stund sedan, Linda kunde inte va heller så då for jag till Mias och var med henne och Sara. Gjorde inte så mycket, kollade tv mest. Hockey kollade vi också såklart, hejja Finland! De får allt ta och vinna Sverige på söndag annars blir jag en aning sur :D Mjo, och nu skall jag sitta här en stund och sen går jag väl antagligen och lägger mig, är smått trött. Bloggar mer imorgon, gonatt! :)

Jimmy.<3

Fredag!

2011-05-13 @ 18:34:52

Chill skoldag, gjorde inte nånting nästan. Härligt när det börjar gå mot sommarlov, typ femton dagar kvar eller nåt sånt av skolan nu? Och nästa vecka har vi vårmiddag! Har varit hemma nu efter skolan bara och snart skall jag till Lindas, får se vad man hittar på. Vi skall väl kolla hockey iallafall. Vad som händer sen får man se senare. Men har inte mer att komam med nu, så hejdå!

Pusspåjimmy.<3

Hallåå!

2011-05-12 @ 20:08:31

Idag har jag inte gjort så mycket, kollat hockey och varit till frissan! Blev riktigt bra :) Var till mamis arbete efter skolan också, skulle ta nåt test, skall till en astmaläkare snart. Och nu har jag just bläddrat igenom vad vi har till engelska provet imorgon, och nu skall jag väl ta och äta nåt, är smått hungrig. Men mer bloggning imorgon eller nåt, hejdå!

Älskardigjimmy.<3

Ihanaa Leijonat ihanaa!

2011-05-09 @ 19:53:49

:D

Halloj!

2011-05-09 @ 17:50:28

Sitter hemma och har inte så mycket att göra, satt just och kollade hockey! Skall väl ta och försöka lära mig min fackuppsats, skall ha föredrag imorgon, usch. Mjo, har inte så mycket att berätta, igår var jag iallafall med Linda och Melinda, först var vi körandes till Lindas villa i Fäboda och var där en stund och sen for vi till Melindas. Men bloggar mer sen nångång, hej så länge! :)

Jimmy.<3

Lördag!

2011-05-07 @ 17:53:41

Hejhallååå! Idag har jag varit med Sandra, var till stan en sväng, köpte något till mami i morsdagspresent och så lite småsaker som jag själv behövde. Sen kom Sandra med hem en stund. Japp, och nu har jag inte gjort så mycket, bara suttit vid datorn typ. Och nu sitter jag i vardagsrummet och kollar nån film som kommer på tv. Mjo, och ikväll vet jag inte vad som händer, får se det senare, men typ, hejdåå! :)

Älskarjimmy.<3

Torsdag

2011-05-05 @ 13:49:16

Småjobbig dag i skolan, två olika fysikprov som tog hela dagen. Men nu är jag iallafall hemma och så är det ju snart helg också! Nu skall jag sitta här en stund och vänta på att nån kommer hem och sen så slänger jag mig i duschen och så får man se vad som händer senare. Mjo, men mer bloggning senare, CIAO :)

Puss.<3

Rubriklös,typ

2011-05-02 @ 19:02:19


Hade tänkt fara ut nånstans ikväll, till Lindas eller nåt, men hon har inte hört av sig ännu så det blir väl inte av. Så stannar väl hemma ikväll. Mjo, har inte gjort så mycket ikväll, skrivit lite på projektet i samhällslära. Skulle behöva kolla lite på vad vi har till fysikprovet också, men orkar inte, fysik är TRIST! Jag får nog allt ta och skippa funderingarna kring arkitekt, vill inte läsa mycket fysik. Mjo, men typ har inget intressant att skriva om just nu(inte för att jag har det annars heller men) såå typ hejdå :D

Jimmyebästingenprotest!<3

Hallåååja!

2011-05-02 @ 14:41:55

Hejhopp! Måndag idag igen då. Fy fan vad kallt det är ute, hade allt för lite kläder på mig när jag var ute och rastade Teddie. Är smått trött idag, och nu skall jag precis iväg med moppen till Nymotors. Skall väl slänga på mig lite mer kläder och så sticker jag iväg. Idag vet jag inte riktigt vad jag skall göra men får se senare, bloggar mer sen, CIAO :)

Pusspåjimmy.<3


Bakom denna blogg står jag, en tjugoårig barnpedagogikstuderande tjej, bosatt i svenskfinland, som älskar fotografering, djur av alla dess sorter och min underbara sambo.



Fotograferar gör jag med;

Canon EOS 70D
Sigma 70/2.8 EX DG Macro
Canon EF 50/1.4 USM
Sigma EX 17-50/2.8 DC OS HSM
Tamron AF SP 70-300/4-5,6
Di VC USD