Lagottobesök

2015-08-20 @ 18:57:52
Kärlek ♥ Denna goding hade jag på besök ikväll, sån underbar personlighet! Ett riktigt lurvtroll som skulle få en ordentligt kortare frisyr, trots en hel del tovor blev det ändå riktigt snyggt, nöjd blev jag allt!

Somrigt värre!

2015-08-20 @ 10:55:00
Jaha, sommaren kom tydligen först i slutet på augusti! Nu skall jag precis ta mig ut på en promenad med Teddie i det härliga vädret, får se hur långt han orkar gå idag då, latmasken inom honom kryper fram när det blir varmt ute. De senaste dagarna har jag klippt vovvar som vanligt, här ovan är några av de sötnosar jag haft på besök senast, idag blir det också en Lagotto! Gårdagen var en helt bra dag, gos med Eddie i kvällssolen och en tur med Jimmys nyinhandlade vinterbil. Nu börjar det närma sig, åh, så ivrig jag börjar vara! Fyra dagar kvar till Vasa-besöket för tutorskolning och exakt en vecka tills vi får träffa gulisarna!

Tolfte augusti

2015-08-12 @ 17:28:13
Mötte massor av skolelever i olika åldrar när jag cyklade iväg för att jobba imorse, lite nostalgiskt, riktiga höstkänslor gav det mig också, men som tur är är ju vädret inte så värst höstigt just nu iallafall. Inhandlat lite nytt skolmaterial har jag gjort också, ojoj, en och en halv vecka kvar nu bara. Dagens vovve var en genomtovig liten filur till Bichon och imorgon blir det en Cocker valp! Lite muffins har jag bakat idag också, har jag blivit en muffinsfantast tro? Men det är ju så roligt att baka! Här näst blir det lite Prison Break-maraton!

Ny vecka

2015-08-10 @ 18:24:00
Så är man plötsligt inne i mitten av augusti då, endast två veckor till sista delen av tutorskolningen och samma vecka skall vi också vara med och välkomna och ta hand om de nya studerandena, spännande! Börjar nog längta en hel del nu på att få börja på med studierna igen. Vad har hänt idag då? Motionerat och gosat med Teddie har jag gjort, han diggar verkligen balkongen, tog en tupplur där ute gjorde han idag. Så har jag fått undan massvis med tvätt, städat lite grann och bakat en mumsig skink-, ost- och peperonipaj! Soffläge next →, för idag har jag värk i fotlederna, uff!

Ledig dag

2015-08-05 @ 13:21:41
En ledig dag idag. Spenderat den tillsammans med vovven har jag gjort, bakat lite grann också och passat på att få undan en stor hög med tvätt. Äntligen lite värme, så nu blir det en sväng ut med Teddie igen och sen återstår det att se vad resten av dagen har att bjuda på!

Helgen

2015-08-03 @ 09:14:33
Här kommer helgen i bilder! Hundvakter lördag till söndag och sedan spenderades resten av söndagen till sjöss, blev ett stopp vid Köpmanholmen också för att mätta magarna! Måndag och ny vecka igen då, skall ta och städa lägenheten här näst och sedan tror jag det blir att cykla hem till Teddie och fixa en kortare frisyr åt honom, han börjar bli så pass lurvig nu!


Bakom denna blogg står jag, en tjugoårig barnpedagogikstuderande tjej, bosatt i svenskfinland, som älskar fotografering, djur av alla dess sorter och min underbara sambo.



Fotograferar gör jag med;

Canon EOS 70D
Sigma 70/2.8 EX DG Macro
Canon EF 50/1.4 USM
Sigma EX 17-50/2.8 DC OS HSM
Tamron AF SP 70-300/4-5,6
Di VC USD