Vecka 18

2015-04-27 @ 20:18:23
Oj, vad tiden rusar iväg, endast några dagar kvar till maj och sisådär 7 skoldagar kvar. En massa skoj nu bara också, sådant som här ovan pysslar vi på med just nu, handdockor. Nästa vecka har vi mycket på gång, några hundklippningar skall jag hinna med samt kulturprojektet, tutorutbildning och sommarkurs.

Tjugotredje april

2015-04-23 @ 18:05:00
En heldag i skolan idag på första gången på väldigt länge, tror dock ingen hade så mycket emot det, enbart en massa skoj gjorde vi denna dag också. Dramalektion först, där vi själva höll i trådarna och sedan bild och form resten av dagen. Efteråt blev det en sväng via loppis för att påbörja ett bord och så råkade några från klassen vara där också så gick en stund med dem och kollade, 2 mjukisdjur (åt Teddie) rikare blev jag. Alldeles snål på korvsoppa blev jag när jag kom hem, så sagt och gjort, nu sitter jag som bäst och mumsar på en sådan! Får se om mörkrädda jag överlever natten, J jobbar dubbla skift och kommer först hem imorgon på morgonen. 

Jobba, jobba..

2015-04-20 @ 19:17:13
De dagar jag är ledig (eller ja, hemstudiedagar som det heter) ägnar jag ofta åt klippandet, så även idag, en ursöt liten kille hade jag på besök idag som skulle få vårfrisyr. Resten av veckan fortsätter jag jobba med vovsingarna, tjoho, jag har nog ett väldigt roligt jobb, kreativ får man vara också.

Uppe med tuppen!

2015-04-17 @ 09:47:39
Kunde inte somna om imorse, så har varit uppe sedan lite före 6. Tur det kan man väl nästan säga för fick så gott som färdigt skolarbetet med deadline nästa vecka. Så nu kan jag pusta ut lite grann, grupprojektena skall göras innan de sista arbetena kan börja skrivas, vi har bland annat ett kulturprojekt och en sportdag för barn framför oss, skoj! Nu blir det snart att klippa en vovve och sedan skall jag bara njuta av helgen!

Stressiga tider

2015-04-14 @ 10:06:57
Åter igen längtar jag så till sommaren!

Stressiga tider just nu, fullbokad både denna och nästa vecka med klippningar när veckan knappt hunnit börja ens, får nästan hoppas inga fler hör av sig just nu, blir lång väntan isåfall. Paniken över hur jag samtidigt skall hinna med alla skolprojekt börjar komma krypandes också, till råga på allt märkte jag också att vi har en deadline i nästa vecka som jag inte börjat på med, pust. 
 

Underbara vår

2015-04-12 @ 13:00:22
Blev en Fäbodatur idag, sådant underbart väder! Nästan sommarvärme nere vid fäboda, mycket varmare än inne i stan, en del gick till och med i bara t-shirt!

Sommarlängtan

2015-04-07 @ 17:49:33
 
Idag har jag sådan sommarlängtan, hittade lite gamla bilder som passar bra in. En härlig dag har jag haft idag också, två lektioner, roliga sådana med enbart muciserande och lite filmande också. Efteråt blev det en tur hem till Teddie för en långtur med honom i det varma och sköna vädret. Nu skall jag precis bege mig av hemåt igen, blir lite handlande och städande ännu innan jag avslutar dagen. På tanke med sommaren så är inte mina planer helt klara än, hur som helst fortsätter jag med klippandet, kanske det blir lite inhoppande på dagis också. Åtminstone i juni kommer jag också gå en sommarkurs via öppet universitet för att kunna lyfta studiestöd, resten återstår att se.

Andra april

2015-04-02 @ 18:21:51
Torsdag idag, som för min del bestått av jobb på dagis, urskoj! Påväg hem handlade jag det sista till en dopgåva också, Jimmys brorson skall döpas i helgen, kunde gå och kolla in barngrejjer i evigheter, så sött!! Här hemma igen har jag hunnit laga lite mat och plättar och tagit itu med ett berg av disk, nu tar jag helg!


Bakom denna blogg står jag, en tjugoårig barnpedagogikstuderande tjej, bosatt i svenskfinland, som älskar fotografering, djur av alla dess sorter och min underbara sambo.



Fotograferar gör jag med;

Canon EOS 70D
Sigma 70/2.8 EX DG Macro
Canon EF 50/1.4 USM
Sigma EX 17-50/2.8 DC OS HSM
Tamron AF SP 70-300/4-5,6
Di VC USD