Lurvbollarna

2015-10-24 @ 21:15:46
Idag är jag hemma med Teddie över natten, kommer vara tomt utan lilla Frank som sover precis intill mitt huvud om nätterna ♥ Lillbusen fick sig ett litet bad idag också, utan något direkt klagande från hans sida, cool katt det här. Utöver promenader och urgod mat med Jimmys familj har jag mest kollat runt på bl.a. trimbord och gardiner, drömt mig bort på pinterest och angstat lite över den kommande praktiken. Både rörelse- och musik/sångstunder skall vi dra själva utöver en hel del andra uppgifter, och sång som inte direkt är min starkaste sida.. Håhåjaja.

Ny familjemedlem

2015-10-17 @ 21:18:45
Säg hej till Frank! Denna lilla kille hämtade vi i torsdags, som skall följa med oss till huset sedan, och förhoppningsvis kan han hålla eventuella möss borta från gården! Söt som socker och väldigt lugn och mysig hittils, om än lite blyg.

Bästa utbildningen

2015-10-06 @ 16:39:00
Vi måste ju nog lätt ha den roligaste utbildningen, detta har dagens skoldag bestått av, 2 lektioner med bakande/kokande av (ätbara) fingerfärger,trolldeg, play-doh och papier-maché som vi sen också testade. I samma stil fortsätter hela veckan, hur skönt, en hel vecka med endast bild- och formskapande!

En bra dag

2015-10-05 @ 14:04:45
Tjohoo, nur är jag bilägare! Blev en lyckad vasatur, för hem kom vi med en alldeles underbar V40, jag är nog allt lite förälskad i den! Förutom bilköp blev det också en tur via Smith's burgers i Korsholm och det ni, det var nog den godaste hamburgermåltiden jag någonsin ätit, 10/10!

En lördag i oktober

2015-10-04 @ 00:20:00
Teddie i GIF-format får stå för dagens bild, börjar ha lite dåligt med bilder på lager just nu, min tid går mest åt till skolan, skolarbete och hundar nu. Himla stressigt, man går bara och tänker hela tiden på alla arbeten man måste ha gjorda innan praktiken. Klockan är över ett på natten denna lördag och jag sitter som bäst och skriver på ett arbete om min pedagogiska grundsyn, omkring en sida till behöver jag nog få till ännu innan jag färdigförklarar skrivandet för denna dag. Inte så lätt att koncentrera sig heller när det låter som det är fest med över 100 inbjudna gäster, mitt i trapphuset, så skönt det skall bli att bo i hus! Och på tal om hus så blir det en tur till Vasa imorgon och förhoppningsvis blir jag då också bilägare, tjoho!


Bakom denna blogg står jag, en tjugoårig barnpedagogikstuderande tjej, bosatt i svenskfinland, som älskar fotografering, djur av alla dess sorter och min underbara sambo.



Fotograferar gör jag med;

Canon EOS 70D
Sigma 70/2.8 EX DG Macro
Canon EF 50/1.4 USM
Sigma EX 17-50/2.8 DC OS HSM
Tamron AF SP 70-300/4-5,6
Di VC USD