Onsdag!

2012-05-30 @ 15:54:52


Halloj! Sitter hemma och chillar och skall snart gå i duschen. Har varit en helt chill dag, varit i skolan nån timme, och efteråt for jag till stan och gick runt lite, köpte några grejjer. Wohoo, bara 2 dagar kvar nu och imorgon har vi bara nån slags frilufts/sportdag i Tellushallen. Vad som händer senare vet jag inte helt säkert än, förhoppningsvis skall jag vara med Jimmy<3, men bloggar mer en annan gång, hejsvejs!

Pusspåsötisjimmy.<3

Gokväll!

2012-05-29 @ 19:23:33


Blev en hemmakväll ikväll, ingen har haft lust att hitta på nåt och Jimmy<3 är och fixar med båten sin. Sommarlovet närmar sig, bara chill dagar resten av veckan och sen avslutning, imorgon har jag bara nåt grupparbete som skall bli klart på konst och sen provutgivning! Nu skall jag ta och kolla ifall det skulle råka komma nåt bra på tv och sen bara ta det lugnt resten av kvällen, imorgon kanske man hittar på något istälelet, CIAO :)

Sötisjimmy.<3

Crazy ones

2012-05-29 @ 14:09:26



Hallåja! Har just kommit hem från Jimmys mammas frisering! Haft en helt chill dag idag, började 9, var hemma mellan 10 och 12 och slutade 1. Och nu skall jag bara sitta här en stund och inte göra så mycket innan jag går ut med vovven en sväng, vad som händer ikväll vet jag inte än, men det får jag se sen, äh, har inget att skriva om, hejdåå!

Pusspåjimmy.<3

Lördagen i bilder!

2012-05-27 @ 00:50:47





Smått dålig kvalité på bilderna eftersom jag enbart hade med mig en gammal halvdålig kamera, men de får lov att duga!

Har just kommit hem och sitter och fryser, hade allt för lite kläder på mig ikväll! Har spenderat min lördag tillsammans med Emmie, Alexandra och Anna. Rodde iväg till "Annas" villa en 6,7-tiden och efter en tids funderande hittade vi villan. Gick runt där ett tag och försökte hitta några nycklar, vilket vi inte gjorde men tillsist lyckades vi få ut ett helt fönster, haha, som vi kunde klättra in igenom. Hittade en gammal grill i ett förråd som vi lyckades bända upp sen så vi kunde laga mat, vilket tog flera timmar. Så resten av kvällen åt vi och chillade mest bara. En helt kul kväll!

Sticker ut i solen!

2012-05-26 @ 12:38:09

Godmorgon! Sitter hemma och chillar, mami och papi är i Vasa så har huset för mig själv och vovven, vad som händer senare idag vet jag inte än, kanske skall vara med Emmie och Alexandra, men nu skall jag och vovven ut i det fina vädret!

Är med och tävlar!

2012-05-26 @ 12:35:46

Halloj!

2012-05-25 @ 14:02:14


Nu är jag hemma igen! For till stan en sväng efter historialektionen och köpte en klänning till sommaren. Supervarmt ute, fast solen försvann nu, förhoppningsvis kommer den tillbaka snart, skall väl ut med vovven på en promenad om en liten stund, hejsvejs!

Jimmy.<3

Fredag!

2012-05-25 @ 10:47:43


Tjoo! Ska just precis dra iväg till skolan, sovmorgon idag, sköönt! Börjar först 12 idag, verkar bli en härlig dag, 20 grader redan imorse, wohoo! Och så är det fredag, kan det bli bättre? Vad som händer senare idag och ikväll et jag inte än, kanske Jimmy<3 vill va med mig idag? Men nu måste jag iväg innan jag blir försenad igen, hejdåå!

Hallå!

2012-05-23 @ 12:52:54


Har kommit in från en skogspromenad på en och en halvtimme för en stund sedan, så varmt och härligt ute idag! Har varit hemma sedan halv 11, hade bara två lektioner idag och nu skall jag ta och kolla lite till matteförhöret imorgon och sen chilla en stund tror jag. Ikväll skall jag iallafall vara med Jimmy :) <3 Har inte så mycket annat att säga nu, så bloggar mer senare!

Pusspåjimmy.<3

Söndag!

2012-05-20 @ 20:19:17

Idag har jag inte gjort något alls, bara varit hemma och slappat, kollat hockey, varit ute med vovven och så. Imorgon är det skola igen då, uff. Men det blir en väldigt chill vecka iochmed att provveckan börjar på onsdag, har så få kurser och bara riktigt prov i ett ämne så på slutet av veckan så har jag bara 1 lektion per dag, wohoo! Nu skall jag sitta här resten av kvällen eller kanske kolla om det kommer nåt på tv och sen nångång går jag och lägger mig, så mer bloggning imorgon, gonatt eller nåt!

Älskarjimmy!<3

Hemma från Kokkola!

2012-05-18 @ 16:48:59


Hejhallå! Har just precis kommit hem från Kokkola! Var dit med Jimmy<3, Jonny, Nyberg och Madeleine, gick med Madeleine och kollade kläder och skor. Hittade både skor och något i klädväg, haha, trodde jag köpte en klänning men det var så mycket folk vid H&M så jag hann inte prova den och när jag nu kom hem visar det sig att det var en jumpsuit, men nåja, det går väl det också! Nu skall jag hursomhelst gå i duschen och sen får man se vad som händer, men mer bloggning senare, CIAO! :)

Jimmyärminsötis!<3

Regnigt värre!

2012-05-17 @ 15:48:25

Såhär mysig ser man ut efter en promenad i regnet! Som tur hann vi in igen innan det riktigt började ösregna. Nu skall jag läsa klart till historiaförhöret som vi har imorgon och sen får man se vad som händer, kanske Jimmy orkar vänta tills dess? Isåfall blir det att vara med honom resten av kvällen, antagligen kolla hockey också. Imorgon tror jag också jag tar bussen till Kokkola en sväng efter skolan för att försöka hitta ett par skor och åker hem med papi sen, men mer bloggning en annan gång, hejdåå!

Halloj!

2012-05-16 @ 17:24:02

Har just kommit in från att ha suttit ute med vovven och solat, blev riktigt röd/brun på armarna efter bara en rätt så kort stund! Nu skall jag gå i duschen och sen äta och sen kanske man hittar på nånting, kanske Jimmy<3 skall göra nåt? Men nu hoppar jag i duschen, hejdåå!

Onsdag!

2012-05-16 @ 11:42:22

Onsdag idag och jag sitter hemma och chillar, har kommit in från en promenad för en liten stund sedan med vovven, såå härligt väder ute, riktigt soligt och varmt, längtar verkligen till sommarlovet, kommer bli så härligt! Vad som händer senare idag vet jag inte än, nu skall jag iallafall snart tillbaka till skolan eftersom min håltimme börjar ta slut, men jag bloggar mer senare idag nångång, CIAO :)

Pusspåsötisjimmy.<3

Söndag!

2012-05-13 @ 17:51:52

Idag har jag inte gjort så mycket, firat mamsen och sytt ett nytt halsband eller sytt och sytt, mina textilslöjdskunskaper är inte särskilt bra så mami hjälpte mig til stor del, hehe. Och nu har jag för en stund sen kommit in från en promenad med vovven och skall snart fixa något att äta, är smått hungrig. Sen blir det väl att göra lite läxor och sen vet jag inte vad som händer, troligen är jag hemma ikväll. Men mer bloggning senare, CIAO :)

Sötisjimmy.<3

Ändrat om lite!

2012-05-10 @ 19:27:39



Ändrat om mitt rum lite de senaste dagarna, mycket fräschare blev det! Ingen hade lust att hitta på nåt idag så jag skall sitta hemma och kolla Hockey-VM  resten av kvällen, imorgon är det äntligen fredag och då skall jag vara med Jimmy<3, men nu skall jag då kolla hockey, så hejdå! :)

Pusspåsötastejimmy.<3

Tisdag!

2012-05-08 @ 16:57:43


Halloj där! Nu har jag varit hemma en stund och sitter mest och chillar, var till veterinären på dagen idag med vovven för ögonlysning, helt perfekta ögon, wohoo! Hade håltimme idag också och gick till stan och kollade runt, äntligen lyckades jag hitta bikinis, hade ju inte en endaste som passade bra här hemma, nu kan sommaren få komma! Fick även hem mina nya gardiner idag så de skall läggas upp nu snart då och så behöver jag bara åka och kolla på några vägghyllor och skaffa några fotoramar och kanske en "klädpelare" så blir rummet lite fräschar. Men nu skall jag ta och kolla igenom lite matte som jag missade i skolan och ikväll skall jag vara med Jimmy.<3 så hejdåå!

Pusspåsötastejimmy.<3

Utställning i Larsmo!

2012-05-06 @ 12:00:07





Nu har jag just för en stund sedan kommit hem från Larsmo, var dit med papi och kollade på hundutställningen de hade där idag, träffade även vår uppfödare där som kommit hit enda från Uleåborg. Många fina vovvar där idag. Och nu sitter jag och väntar på att maten skall bli klar, är smått hungrig. Vad som händer idag vet jag inte än, men bloggar mer senare nångång, CIAO! :)

Pusspåjimmy.<3


Bakom denna blogg står jag, en tjugoårig barnpedagogikstuderande tjej, bosatt i svenskfinland, som älskar fotografering, djur av alla dess sorter och min underbara sambo.



Fotograferar gör jag med;

Canon EOS 70D
Sigma 70/2.8 EX DG Macro
Canon EF 50/1.4 USM
Sigma EX 17-50/2.8 DC OS HSM
Tamron AF SP 70-300/4-5,6
Di VC USD