Gokväll!

2011-10-30 @ 19:09:49

Tråksöndag idag då, har inte gjort så mycket idag, varit hemma, lagat mat och varit vid kråkholmsplanen och tränat med hunden. Hade tänkt hitta på nåt ikväll men ingen ville göra något, de skulle bara sitta hemma och tråka. Så jag får lov att göra detsamma ikväll jag då. Skall ha musikföredrag imorgon, usch! Kommer bli så nervös, hatar att ha föredrag, eller iallafall inför folk jag inte känner. Hoppas jag överlever iallafall. Nu skall jag sitta här och chilla tills Gustavsson 3 trappor börjar, haha. Mer bloggning en annan gång, CIAO :D

Sötisjimmy.<3

Give me, please!

2011-10-25 @ 21:50:51

Varför skall alla snygga kläder endast finnas för pojkar, snyft.

 

Nu vill jag ha vinter, nuuu. Hoppas det börjar snöa snart, så trist med höst, usch. Vill åka massor med slalom i vinter och annat roligt. Vinter, snälla kom git nångång.


Torsdag

2011-10-13 @ 16:21:05

Har just kommit in från en liten fototur med Teddie och nu skall jag kasta i mig en smörgås eller nåt och snart skall jag på hundkurs. Har typ inte varit där på en månad eller mer, har regnet precis varje gång tills nu. Och efteråt skall jag till Jimmys<3 Och bara en dag till i skolan nu, och så blir det HÖSTLOOOOV :DD

Pusspåsötisjimmy.<3

Hallåå!

2011-10-12 @ 17:09:13

Sitter och dricker jordgubbs och banan milkshake, mums! Och nu skall jag bara chilla och inte göra så mycket, trpr jag stannar hemma ikväll. Höll på att försova mig imorse, av någon anledning hade inte Teddie väckt mig på morgonen så jag vaknade först klockan 11 och skulle vara i skolan kvart före 12. Hann just och just i tid, läraren var lite försenad så. Och så slutade jag kvart före 4 så har inte hunnit göra så mycket idag. Men mer bloggning senare, CIAO :)

Pusspåjimmy.<3

Söndag.

2011-10-09 @ 17:04:29

Har just kommit in från en promenad och fototur med Teddie. Och nu skall jag ta på mig några andra kläder, sitter typ i sovkläderna ännu, haha. Och sen blir det att se vad man skall göra ikväll, hoppas på att Jimmy<3 kan va. Gårdagskvällen spenderades med Mia och en stund hos Nybergs med Jimmy, Tony och Toffe. Sen gick vi lite på stan och sen hem till Mias resten av kvällen. Och när jag skulle åka hem vräkte regnet ner, inte särskilt kul, värsta dränkta katten när jag kom hem och nu håller jag typ på att bli förkyld, skall proppa i mig en massa Vics blå halstabletter så kanske jag klarar mig, men mer bloggning nån annan gång, CIAO!

Sötastejimmy.<3

Torsdag.

2011-10-06 @ 12:38:02

Var och klippte Teddie igår kväll, och halva hunden är ju försvunnen :O Hoppas det växer ut fort bara. Kom hem från skolan för en stund sedan, och nu skall jag snart fixa något att äta åt mig. Och ikväll vet jag inte än vad jag skall göra, beror på om det regnar eller ej. Om inte så åker jag på hundkurs om så vet jag inte, kanske stannar hemma. Men mer bloggning sen nångång, hejdå!

Pusspåjimmy.<3

Söndag

2011-10-02 @ 12:55:56

Nu är det söndag idag igen då. Hittils har jag gått till Jimmys<3 med Teddie och var där en stund. Och nu skall jag snart äta, är megahungrig, hoppas mamsen lagat nåt gott annars dör jag lite tror jag. Sen kanske jag går i duschen men resten av dagen har jag inte något planerat, kanske stannar hemma ikväll eller så hittar jag på något annat, får se. Men mer bloggning senare, nu skall jag ringa till Jimmy, CIAO :)

Pusspåjimmy.<3

Hemma från Vasa!

2011-10-01 @ 17:25:28


Nu har jag just kommit hem från Vasa, har varit där hela dagen och shoppat med mami. Hittade en jacka till vintern och så ett par vinterskor också. Sen köpte jag två toppar/tröjor och en halsduk också. Och nu har jag då just kommit hem och skall gå i duschen nu tror jag och ikväll skall jag vara med Jimmy<3. Mer bloggning när jag orkar, hejdååå!

Puss.<3


Bakom denna blogg står jag, en tjugoårig barnpedagogikstuderande tjej, bosatt i svenskfinland, som älskar fotografering, djur av alla dess sorter och min underbara sambo.



Fotograferar gör jag med;

Canon EOS 70D
Sigma 70/2.8 EX DG Macro
Canon EF 50/1.4 USM
Sigma EX 17-50/2.8 DC OS HSM
Tamron AF SP 70-300/4-5,6
Di VC USD