Hundigt, hundigt!

2012-11-25 @ 17:12:35
Oujee, mitt tips i ÖT togs upp och idag fanns det med! Även PS hade skrivit en artikel om samma ämne. Kanske något börjar hända nudå! För att göra det ännu mer hundigt så har jag varit och tränat freestyle för första gången i hallen idag, kul! Och sen blev det också att klippa en liten vovve. Och så till något ohundigt då, sitter hemma och chillar, skall just gå till köket och ta mig något att äta, har ingen aning om vad som händer ikv, ändrade planer tydligen.
 
Jimmyebäst!<3

Lördag!

2012-11-24 @ 21:51:24
Hejhopp! Har suttit och mixtrat på en ny bloggdesign ikväll och blev just klar. Har inte så mycket annat för mig, orkade inte ta mig ut för att göra något. Var med Jimmy<3 till Vasa idag på morgonen/dagen och så mycket anant har jag inte gjort idag, ska väl bara ta det lugnt nudå. Imorgon blir det att åka till träningshallen för första gången denna höst/vinter med Teddie på förmiddagen.
 
PusspåJimmy.<3

Fredag!

2012-11-23 @ 18:10:02
Wohoo! Äntligen helg! Helt okej skoldag, besök av lärare från runt om i Europa som var med på lektionerna, så det var väl kanske en lite annorlunda dag. Sen har jag också varit hos Jimmy<3 en stund, klippte och färgade håret och lämnade kvar där sen. Och nu är jag hemma och chillar, vet inte vad som händer ikv än, har smått huvudvärk, förhoppningsvis kanske den försvinner senare så man orkar hitta på nåt, kanske Elli och Emmie skall göra något ikväll, får se.
 
ÄlskarJimmy.<3

Lördag!

2012-11-17 @ 16:25:00
Hihi, söta vovven jag klippte idag!
Sitter hemma och tar det lugnt, har inte något att göra just nu, Matilda skulle vilja få ihop gürlsen och hitta på nåt, men de ska på bio senare, får se om de skall göra något före det då. Iallafall så hoppas jag på att det blir att sova hos Jimmy<3 senare!
 
PusspådigJimmy<3
 
 

Tisdagskväll!

2012-11-13 @ 21:42:00
Hallihallå! Sitter hemma och chillar, skall väl snart hoppa ner i sängen och kolla lite tv tills jag somnar. Kvällen har jag spenderat tillsammans med min älskade Jimmy<3. Slapp dag idag också, började 12 och slutade lite före 1. Imorgon har jag bara ett kortare prov och sen provutdelning resten av dagen, hmm, undrar hur proven gick egentligen. På kvällen ska jag också klippa en liten vovve, blir ju skoj. Tycker dagarna går så snabbt nuförtiden, snart är det ju helg igen! typ. Och inte länge kvar till jul heller! Japp, det var lite om min dag, gonatt!
 
Jimmyeminsötis!<3
 

Älskar dig! ♥

2012-11-12 @ 15:14:18
Vill bara börja med att säga att jag har världens bästa pojkvän, jag är allt lycklig jag som har dig! ♥

Sitter hemma och chillar, skall just ut med vovven en sväng, tror det blir en cykeltur. Vad som händer senare ikväll, eller tja, det är väl inte kväll än men känns så, mörkt ute redan, ja hur som helst, då vet jag inte vad jag skall göra, verkar inte som någon har tänkt hitta på något alls idag, trist, får se om man hittar på något själv då. Lätt dag imorgon också, börjar 12 och har bara en timmes lektion, om ens det. Härligt med så lätta dagar!
 

Farsdag!

2012-11-11 @ 13:08:00
Har just ätit och snart blir det kaffe och farsdagsfirande! Har inte direkt några andra större planer idag, ska väl läsa lite till tills provet imorgon om jag orkar, ut med vovven en sväng antagligen och ikväll hoppas jag på att det blir mys med Jimmy<3

Fuck this shit

2012-11-10 @ 22:59:26
nu går jag och lägger mig.

Booring!

2012-11-10 @ 19:23:15
Roligare kväll kan man ju ha, sitter hemma och smälter bort av tristess, absolut ingen som skall göra något, jippiiee. Suttit redo för att hitta på något, men nejj, då skall ingen göra något alls, hah, så bad timing, uff, kanske Jimmy<3 hör av sig någongång så man har någon att prata med en stund iaf, mjo, hejs!
 
ÄlskarJimmy.<3

Hallå!

2012-11-08 @ 12:45:42
Sitter hemma och är trött, har försökt läsa på tills filosofiprovet imorgon, går ju sådär. Tror jag skall fixa nåt att äta nu och sen ut med vovven en sväng, kanske jag piggnar till lite då. Orkade bara till skolan för att skriva prov idag. Känner mig så slut, hade värsta mardrömmen inatt, är fortfarande utmattad eller något. Mjo, hoppas Jimmy<3 vill hitta på något ikväll, det skulle bringa lite glädje denna dag!
 
Älskardigjimmy.<3

Onsdag!

2012-11-07 @ 19:24:00
Var ute med Nea och hennes hund en sväng idag, vi var här en stund sen också, rätt kul att se vovvarna så glada. Så mycket mer förutom att vara i skolan en stund har jag inte gjort idag. Just nu sitter jag bara hemma och är trött och grinig. Denna kväll suger så otroligt, bjuder på en bild över hur död jag känner mig, nej, på riktigt, haha, nu går jag och lägger mig eller något, tror jag behöver lite sömn!

Söndag!

2012-11-04 @ 17:17:24
Hallihallå! Sitter hemma och tar det lugnt, inte direkt pigg idag. Blö, håller på att bli sjuk tror jag. Har klippt 2 pudlar idag, vilka små sötisar. Så mycket annat har jag inte gjort direkt. Mjo, och nu skall jag fortsätta lata mig, blir att försöka gå och lägga sig tidigt, så kanske jag är piggare imorgon, eller så stannar jag hemma istället, får se. Hejdå iallafall!
 
Älskarjimmy.<3


Bakom denna blogg står jag, en tjugoårig barnpedagogikstuderande tjej, bosatt i svenskfinland, som älskar fotografering, djur av alla dess sorter och min underbara sambo.



Fotograferar gör jag med;

Canon EOS 70D
Sigma 70/2.8 EX DG Macro
Canon EF 50/1.4 USM
Sigma EX 17-50/2.8 DC OS HSM
Tamron AF SP 70-300/4-5,6
Di VC USD